Yaygan Çanta Kız Çocuk Mor Yaygan Kids Unicorn Baskılı Mor Ilkokul Ve Ortaokul Çanta Seti

2.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yaygan Çanta Kız Çocuk Mor Yaygan Kids Unicorn Baskılı Mor Ilkokul Ve Ortaokul Çanta Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESBUİK Satıcı Ünvanı: ESRA ÇINAR BEŞKARDEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2510323439
    Bu ürün ESBUİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaygan Kids Unicorn Baskılı İlkokul ve Ortaokul Çanta SetiÇocuğunuzun okul döneminde ihtiyacı olacak ürünleri sizin için bir araya getirdik. Set içindeki tüm ürünler Yaygan Çanta kalitesi ile üretilmiştir.Sağlığa zararlı madde içermez, üretim ve malzeme hatalarına karşı 1 yıl garantilidir.Sırt çantası :* Kaliteli çanta kumaşı, iç astar ve fermuarlar.* Kullanışlı şık tasarım ve canlı renkler.* Fermuar ile açılan üç ana bölme.* Her iki yanında lastikli file cep.* Elde ve omuzda taşımaya uygun.* Ayarlanabilir omuz askısı.* Yaş grubu : 8 yaş ve üzeri.* Ölçüler : 31 x 42 x 17 cmTermos özellikli beslenme çantası :Fermuar ile açılan tek ana bölme.Sıcak ve soğuğu bir süre muhafaza etmeyi sağlayan termos özellikli iç astar.Ölçüler : 24 x 20 x 10 cmKalem çantası :* Kaliteli %100 polyester kumaş* Fermuar ile açılan iki bölme.* 21 x 10 x 7 cm ölçülerinde.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Tip Sırt Çantası
  • Renk Beyaz
  • Beden Tek Ebat
  • Desen Unicorn
Geri Bildirim Ver

Yaygan Unicorn Çanta İlkokul ve Ortaokul Çanta Seti Kız Çocuk Mor

Yaygan Çanta kız çocuk mor ilkokul ve ortaokul çanta seti özellikle okul çağına yeni başlayan ve ilkokul öğrencileri için idealdir. Çocukların zevkine hitap eder. Okulu sevdirmesinin yanı sıra sırt desteği ile de konforlu ve ergonomik kullanım sunar. Sevimli şık tasarımının yanı sıra kullanışlılığı ile ön plana çıkar. Ayrıca üretim aşamasında hiçbir zararlı madde kullanılmaması özellikle küçük yaştaki çocukların kullanımı için oldukça önemli bir özelliktir.

 
  • Sevimli şık tasarım
  • Ergonomik kullanım
  • Konforlu

Yaygan Çanta Kız Çocuk Unicorn Baskılı Mor İlkokul ve Ortaokul Çanta Seti Özellikleri

Yaygan Çanta Kız Çocuk Unicorn Baskılı Mor İlkokul ve Ortaokul Çanta Seti Özellikleri

Yaygan Çanta kız çocuk mor ilkokul ve ortaokul çanta seti özellikleri incelendiğinde renkli ve dayanıklı baskısının getirdiği şıklık göz alıcıdır. Ürünün kaliteli %100 polyester kumaştan dizayn edilen orijinal yapısı, renkli tasarımı ve kullanışlılığı ön plandadır. Fermuar ile açılan iki bölümden oluşan bu set, 21 x 10 x 7 cm ölçüleri ile oldukça zahmetsiz ve pratik kullanım avantajı sağlar. Çocukların eğitim hayatında tercih edebilecekleri yaşam serüvenlerine güzel başlangıç yapmalarına imkan tanıyan eğitim hayatını oldukça eğlenceli ve keyifli hale getirir. Okul döneminde hevesi olan çocukların mutlu keyifli anların ortaklık eden bu ürün canlı renkleri ve ilgi çekici sevimli tasarımıyla dikkat çeker. Yüksek baskı kalitesiyle çocukların ilgi ve odağına hitap edebilen her alanda rahatlıkla taşınabilen ergonomik hafif bir malzemedir. Sağlık açısından herhangi bir sorun teşkil etmeden çeşitli testlerden geçirilerek hizmetinize sunulur. Çocukların ve ebeveynlerin oldukça tercih ettiği çocukların eğitim hayatına hızlı ve kolay şekilde adapte olmalarına olanak sağlayan renkli ve özel tasarım üründür.

 

Yaygan Çanta Kız Çocuk Unicorn Baskılı Mor İlkokul ve Ortaokul Çanta Seti Kullanımı

Yaygan Çanta Kız Çocuk Unicorn Baskılı Mor İlkokul ve Ortaokul Çanta Seti Kullanımı

Yaygan Kids Unicorn Baskılı Mor ilkokul ve ortaokul çanta seti, sırt desteği sayesinde rahat kullanım sunar. Ayrıca hem elde hem de sırtta taşınma özelliği ile de çok fonksiyonlu yapıya sahiptir. İdeal ve ergonomik yapı özellikleri ile taşıma yönünden ekstra kolaylık sağlayan bu ürün ayarlanabilir askıları ile ergonomik kullanım avantajı sağlar. Çocukların bel ve boyun ağrısı gibi rahatsızlıklar yaşamadan kemik gelişimlerini olumlu yönde etkileyen, sırt kısmını destekleyen ortopedik bir üründür. Kaliteli ve orijinal kumaştan dizayn edilmiş olup iç astarlı fermuarlı yapısı eşyalarınızın güvenliğini üst seviyeye çıkarır. Canlı renkleri ve estetik tasarımıyla dikkat çeken oldukça kullanışlı bir malzemedir. Fermuar, iç astar ve üç ana bölmesiyle ergonomik ve işlevsel kullanım imkanı sunar. Vücudu destekleyen bölmeleri taşıma konforu sağlar. Yıkanması ve temizlenmesi de oldukça kolay olup malzemeleri gün boyu korunaklı bir şekilde muhafaza edebilir. İçeriğinde çocukların sağlığına zararlı olabilecek kimyasal ve kanserojen madde barındırmayan sağlıklı ve güvenlikli bir üründür.

 

Yaygan Çanta Kız Çocuk Unicorn Baskılı Mor İlkokul ve Ortaokul Çanta Seti Fiyatı

Yaygan Çanta Kız Çocuk Unicorn Baskılı Mor İlkokul ve Ortaokul Çanta Seti Fiyatı

Sağlam ve kaliteli materyal malzemeden üretilen uzun süre ilk günkü dayanıklılığı ile kullanabileceğiniz bu ürün çocukların kişisel zevk ve ihtiyaçlarına hitap edebilir. Yaratıcı ve renkli tasarımlar arasında gösterilen çocukların sevdiği ve ilgi duyduğu özel baskılı bir malzemedir. Her iki yanında da lastikli bir cep bulunmakta olup elde ya da omuzda rahatlıkla taşınabilir. Omuz askısını isteğinize göre ayarlayabileceğiniz 8 yaş ve üzeri için ideal olan bu ürün sıcak ve soğuk havayı bir süre muhafaza etmeyi sağlayan termos özellikli iç astar yapısıyla emniyetli bir kullanım avantajı sağlar. Çanta setinin temizliği için nemli ve deterjanlı bir bez yeterli olur. Daha hijyenik ve sağlıklı bir kullanım için sıklıkla temizlemeniz önerilir. Yaygan Çanta kız çocuk mor ilkokul ve ortaokul çanta seti yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek çocukların sağlığı için özel olarak üretilen bu setin özelliklerini inceleyebilirsiniz. Yaygan Çanta kız çocuk mor ilkokul ve ortaokul çanta seti fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.