Yayla Baldo Pirinç 1 kg Gönen Bölgesi Mahsulü

99,95 TL
(99,95 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yayla Baldo Pirinç 1 kg Gönen Bölgesi Mahsulü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pirinç, Türk Mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alan eşsiz bir lezzettir. Yayla tarafından satışa sunulan Yayla Gönen Baldo Pirinç, yerel mahsullerden oluşur. En sevilen yemeklerde ana malzeme olarak kullanılan Yayla Gönen Baldo Pirinç, B vitamini yönünden zengindir. Yüksek manganez ve fosfor içeren Yayla baldo pirinç, düşük yağ özelliğine sahiptir. Uzun ve ince taneli olan Yayla Gönen Baldo Pirinç, pilav ve sarma gibi geleneksel yemeklerinize özel bir damak tadı katıyor. Kolay pişen, doyurucu ve yağ tutmayan özellikleri Yayla Baldo pirinci, mutfakların yeni tutkusu haline getiriyor.
Geri Bildirim Ver

Yayla 01012801 1 kg Baldo Pirinç Gönen Bölgesi Mahsulü

Yayla 1 kg Gönen Bölgesi Mahsulü Baldo Pirinç kalitesi ve benzersiz lezzetiyle dikkat çeker. Pirincin yapılışı kolay ve pratiktir. Yayla Blado Pirinç, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerini sofralarla buluşturmanız için mükemmel bir üründür.Yayla 1 kg Baldo Pirinç’in besin değeri oldukça yüksektir. Sağlıklı beslenmek isteyenlerin tercihidir. Yayla 1 kg Gönen Mahsulü Baldo Pirinç unutulmaz yemek sofralarına eşlik eden lezzetli bir üründür. Yayla 1 kg Baldo Pirinç, yüksek kalitesi ve etkileyici görüntüsü ile iştah kabartan yemekler hazırlanmasına olanak tanır. Sevdiklerinizle keyifli ve mutlu yemek sofralarında buluşmak için tercih edebileceğiniz özel bir gıdadır. Yayla Gönen Baldo Pirinç, içerisindeki besinler sayesinde sağlıklı beslenme olanağı tanır.

  • Yerel mahsullerden oluşur.
  • Sağlıklı ve kalitelidir.
  • Zengin içeriği ile fark yaratır.

Yayla 1 kg Gönen Bölgesi Mahsulü Baldo Pirinç Özellikleri Nedir?

Yayla 1 kg Gönen Bölgesi Mahsulü Baldo Pirinç Özellikleri Nedir?

Yayla 1 kg Gönen Bölgesi Mahsulü Baldo Pirinç içeriğinde sağlığa yararlı birçok bileşen bulundurur. B vitamini yönünden zengindir. Yayla 1 kg Baldo Pirinç, yüksek magnez ve fosfor içerir. Yayla 1 kg Gönen Mahsulü Baldo Pirinç düşük yağ özelliğine sahiptir. Çabuk pişer. Yayla 1 kg Baldo Pirinç’in kendine has bir lezzeti vardır. Yerli üretim olduğu için güvenle kullanılır. Eğlenceli ve doyurucu davet sofralarının vazgeçilmez yemek ürünüdür. Uzun ve ince taneli olan Yayla Baldo Pirinç sevilen birçok yemekte ana malzeme olarak kullanılır. Yayla 1 kg Gönen Bölgesi Mahsulü Baldo Pirinç doyurucudur. Yağ tutmayan özelliği ile mutfakların tutkusu haline gelir. Doğal aroması ile unutulmaz bir tat yaratır. Birçok farklı yemeğin yapımında kullanılır. Yayla Baldo Pirinç’in Türk mutfağındaki damak zevkine uygun bir yapısı vardır.

Yayla 1 kg Gönen Bölgesi Mahsulü Baldo Pirincin Faydaları Nelerdir?

Yayla 1 kg Gönen Bölgesi mahsulü Baldo Pirinç içeriğindeki zengin besinler sayesinde pek çok fayda sağlar. Yüksek enerji veren etkili bir gıdadır. Bağışıklık sisteminin fonksiyonuna destek sağlar. Cilt yapısını onarır ve saç köklerini besler. Sağlıklı bir yaşam sürmek için güvenle tüketilebilecek bir üründür. Yayla 1 kg Gönen Mahsulü Baldo Pirinç yapısında fosfor bulundurduğundan kemik ve diş sağlığını destekler. Kan basıncının normal seviyede seyretmesine katkıda bulunur. Kalp ritminin sabit tutulmasında etkilidir. Güçlü ve dinç hissetmenize olanak tanır. Yayla 1 kg Gönen Bölgesi Mahsulü Baldo Pirinç fiyatı oldukça uygun bir üründür. Bütçe dostu fiyatı ile her sofrada kendine yer bulur. Sağlıklı ve lezzetli gıdalar tüketmek isteyenler için ideal bir üründür.

Yayla 1 kg Gönen Bölgesi Mahsulü Baldo Pirinç ile Neler Yapılır?

Yayla 1 kg Gönen Bölgesi Mahsulü Baldo Pirinç ile Türk mutfağının pek çok yemeği yapılır. Pirinç pilavı yapmak için oldukça iyi bir üründür. Pirincin pişirildikten sonra lapa olmaması kullanıcıların özel beklentilerinden biridir. Yayla 1 kg Baldo Pirinç pişirildiğinde tane tane olur. Bu yönüyle kullanıcıların beklentisini karşılar. Yayla 1 kg Gönen mahsulü Baldo Pirinç sarma yapmak için kullanılır. Geleneksel yemekleri yapmak için uygundur. Eski damak tatlarından biri olan yayla çorbasına mükemmel bir lezzet katar. Yayla 1 kg Gönen Bölgesi Mahsulü Baldo Pirinç yorum sayfası incelendiğinde ürünün kullanıcılar tarafından tam puan aldığı görülür. Kullanıcı yorumlarını referans alarak bu ürünün özellikleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Yayla 1 kg Baldo Pirinç’i güvenilirliği ile bilinen Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.