Yazardan Direkt Yayınevi Uyanış Rehberi - Aasma Estefan

230 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yazardan Direkt Yayınevi Uyanış Rehberi - Aasma Estefan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yazardan Direkt Ltd Sti Satıcı Ünvanı: YAZARDAN DİREKT ELEKTRONİK İLETİŞİM TANITIM PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0944042262300017 Vergi Kimlik Numarası: 9440422623
    Bu ürün Yazardan Direkt Ltd Sti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arka Kapak Hiç kendinizi bu dünyaya ait değilmiş gibi hissettiniz mi? Çevrenizde yaşananları anlamakta zorlanıyor musunuz? Dünyaya, sanki bir perdenin arkasından bakıyormuş gibi mi hissediyorsunuz? Bu dünya bana göre değil, olayları ve insanları anlamakta zorlanıyorum dediniz mi? Dünyayı terk etmeyi düşündünüz mü? Sisteme karşı gelip sokağa çıkıp delicesine bağırmak istediniz mi? Uyumsuzluğunuzun arttığını ve kimsenin sizi anlamadığını düşündünüz mü? Kendinizi hiç yapayalnız hissettiniz mi? Önceden zevk aldığınız ve önemsediğiniz her şeyin artık bir anlamı olmadığını anladınız mı? Para, mal, mülk, ev, araba sahibi olmanın bir önemi olmadığını farkettiniz mi? Eğer bunları yaşıyorsanız siz de uyanıştasınız ve artık üçüncü boyut realitesinden çıkıyorsunuz. Muhtemelen dört veya beşinci boyut frekansına doğru yükseliyorsunuz. Enerji bedeninizin titreşimi artmıştır. Üçüncü boyut realitesinin temeli olan egolar, korkular, kaygılar ve sınırlı inançlar artık size anlamsız gelir. Onlar sizin frekansınızı düşürür ve kendinizi rahatsız hissedersiniz. Bu yüzden o realiteyi yaşatacak kişilerden ve ortamlardan kaçıp ya kendinizi eve kapatırsınız ya da doğaya koşarsınız. Yalnızlık en büyük dostunuz olur. Sizi saf sevgi, barış, huzur ve birlik temelindeki kişiler ya da ortamlar mutlu edebilir. Artık karanlığı aydınlatan bir fenere dönüşmüşsünüzdür. Durumunuzdan şikâyet etmeyin, biraz daha sabredin. Acılarınız, uyanış hızlandıkça daha da azalacaktır. Nötrleşeceksiniz ve gün gelecek sadece koşulsuz saf sevgiyi hissedeceksiniz. Sizler sevgiyi, ışığı yaymak ve dünyanın yeni çağını inşa etmek için buradasınız. Bilerek ve isteyerek bunu başaracağınıza inanarak geldiniz. Dünya değişiyor, enerjiler değişiyor, bütün varlıklar bir uyanış ve yükseliş yaşıyor. Kim olduğunuzu hatırlayın ve görevinizi yapın!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver