Yazarın Kendi Yayını Karesel Metinlerle Hızlı Okuma Güncel Basım

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2.000 TL'ye %10 İndirim
4. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
110,52 TL105,27 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Yazarın Kendi Yayını Karesel Metinlerle Hızlı Okuma Güncel Basım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1. Sınıf ilk okuma yazma için kullanılan
  • e,l,a,k,i,n-o,m,u,t,ü,y... Harf guruplarına göre hazırlandı. Harfler bittikten sonra tekerlemeler... Son 24 sayfasında bütün harflerle
  • Atatürk'ün hayatı Sağlık Temizlik Değerler eğitimi Ritmik sayma Zaman ölçüleri Konularında karesel metinler… 105 sayfa 200 karesel metin. 197x275 ebadında normal kitap boyunda.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar İbrahim Çağlar
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Karesel Metinlerle Hızlı Okuma - İbrahim Çağlar

Okuma yazmanın yeni öğrenildiği zamanlarda bazı kişiler bu konuda diğerlerinden geride kalabilir. Oluşabilecek bazı problemler kimi harflerin söylenememesi, harflerin birbirleriyle karıştırılması veya metnin akıcı olmayan bir şekilde, yani heceleyerek okumadır. İbrahim Çağlar'ın yazdığı Karesel Metinlerle Hızlı Okuma , bu heceleme problemini ortadan kaldırarak hızlı becerinin elde edilmesi amacıyla kaleme alınmıştır. 1. sınıftaki çocuklar için uygun olmasının yanı sıra, okuma yazmayı yeni öğrenmeye başlamış herkes tarafından kullanılabilir. Karesel metinler bir harf üzerine yoğunlaşarak o harf üzerine pratik yapmayı sağlar. Kısa cümleler ile okuyanı zorlamaz ve bu şekilde zorlanmayan okuyucu bu sayede şevklenir ve heveslenir. Kitapta sesli harfler ve genellikle söylemekte zorlanılan sessiz harflerle alakalı karesel metinlere yer verilmiştir.

  • Büyük punto ile göz yormaz
  • 200 karesel metin
  • Karesel metinlerden sonra pekiştirme yapmak için tekerlemeler

Kitabın Özellikleri

Kitabın Özellikleri

Ürün 1. sınıf öğrencileri veya yaş fark etmeksizin okuma yazma öğrenmeye yeni başlamış herkes için uygundur. Bir çok harf için çeşitli karesel metin örnekleri ile okumayı hızlandırır ve heceleme problemini çözer. Sesli harflerden olan e,a,i,o,u,ü için karesel metinlere yer verilmiştir. Bu harfler Türkçede sıklıkla kullanıldığı için bunlar üzerine pratik yapılması önemlidir. Bunun yanı sıra yeni okuma yazma öğrenmeye başlayanların genellikle zorlandıkları l,k,n,m,t,y harfleri için de alıştırmalar bulunur. Bu harfler de çoğu kelimede kullanılır. Bu sebeple pratiğinin aksatılmaması gerekir. Hızlı Okuma kitabı 112 sayfadır. Bir harf için birden çok örnek metin içerir. İçerisinde toplam 200 adet karesel metin vardır. Bunlar 197x275 mm ebatındadır. Bu sayede kolayca taşınabilir ve istenilen yerde okunabilirler.

Hecelemeyi Sonlandıracak Egzersizler

Hecelemeyi Sonlandıracak Egzersizler

1. sınıf çoğunlukla temel becerilerden olan okuma yazma ve basit matematik işlemlerinden ibarettir. Okuma yazma eğitimi tamamlanmadan ileri seviyelere geçmek öğrenciyi zorlar. Bu beceriyi geliştirmek pratikle mümkündür. Karesel Metinlerle Hızlı Okuma ise öğrenciye bol bol pratik yaptırır. Bu yüzden ürün sıklıkla ilkokul öğretmenleri tarafından tavsiye edilir. Okuma güçlüğü yaşayan öğrencilerin haricinde okuma yazma sürecini hızlandırmak isteyenler tarafından da tercih edilebilir. Sık kullanılan harflerin pratiği yapılacağı için sadece okuma değil konuşma da gelişir. Konuşmak, kendini iyi ifade edebilmek için kazanılması gereken önemli becerilerden biridir. İnsanın ömrü boyunca ihtiyacı olacak bu yeteneği çocuklara erken yaşta kazandırmak gerekir. Bu sayede insanlarla iletişim kurmaktan çekinmez ve kendini ifade edebilir. İbrahim Çağlar Hızlı Okuma eseri ile bu hayati beceri çocuklara kazandırılabilir.

Uygun Fiyat Kaliteli Baskı

Uygun Fiyat Kaliteli Baskı

Karesel Metinlerle Hızlı Okuma fiyat olarak birçok aile tarafından rahatça satın alınabilecek seviyededir. Karesel Metinlerle Hızlı Okuma yorumlar ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Diğer ailelerin ve öğretmenlerin ürün hakkında fikirlerini öğrenebilirsiniz. Değerlendirme puanına bakabilirsiniz. Puanı yüksek olan ürünler çoğu müşteri tarafından tercih edilir. Bu ürün de yüksek değerlendirme puanına sahiptir. Satın alan müşterilerin büyük bir bölümü tarafından beğenilmiş ve tavsiye edilmiştir. 1. sınıfa giden öğrenciler veya zamanında eğitim alma fırsatı olmamış ve yeni okuma yazma eğitimi alan kişiler tarafından tercih edilebilir. Büyük puntosu ile göz yormaz. Karesel metinlerden sonra verilen tekerlemeler ile konuşma becerisi de geliştirilir. Verilen tekerlemeler sesli okunursa işe yarar. Ufak ebatları ile yanınızda taşıyabilir ve farklı ortamlarda da pratik yapmaya devam edebilirsiniz. Ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.