Ydspublishing Yayınları 9 Sınıf Marathon Plus Set

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ydspublishing Yayınları 9 Sınıf Marathon Plus Set

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Reference Book MEB 9. sınıf müfredatına uygun Türkçe konu anlatımlı kitaptır. Kitabın genel özellikleri: • Ünite sonunda o üniteye kadar işlenmiş konularla ilgili çoktan seçmeli dil bilgisi ve kelime sorularından oluşan Grammar Test ve Vocabulary Test bölümleri • Ünitelerde, konu ile bağlantılı okuma parçası ve alıştırmaları ve Listening bölümleri Worksheets Marathon Plus 9 Reference Book’a paralel olarak hazırlanmış çalışma kağıtlarından oluşan bir kitaptır. Kitabın genel özellikleri: • Her ünitede öğretilen dil bilgisi konularını ve kelime bilgisini pekiştirmek üzere hazırlanmış çok çeşitli alıştırmalar

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Kollektif
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Yabancı Diller
Geri Bildirim Ver

Ydspublishing Yayınları 9 Sınıf Marathon Plus Set

Ydspublishing Yayınları İngilizce öğrenmek isteyen herkese yardımcı olur. Günümüzde İngilizceyi ana diliniz gibi bilmemiz gerekebilir. Bu dil okul ve iş yaşamı dışında günlük hayatta da işinize yarar. İlkokul, ortaokul ve lise çağlarında ders olarak verilen İngilizce belirli kitaplarla pekiştirilebilir. Marathon Plus YDS Publishing İngilizceyi eğlenerek ve severek öğrenmenize yardımcı olur. Kitap, 9. sınıf öğrencilerinin rahatlıkla anlayabileceği terimler, konu anlatımları, eğlenceli hikayeler ve örnekler içerir. Lisenin 1. yılında İngilizce eğitimi ortaokula göre farklılaşır. Bu nedenle referans kitaplardan destek almanız gerekebilir. Pek çok öğretmenin derslerinde de kullandığı bu set çok yönlü yapısıyla dikkat çeker. Ydspublishing Yayınları 9. sınıf Marathon Plus set reference kitabı, skills kitabı ve worksheet içerir.

  • Kaliteli ve canlı görseller
  • Yeni nesil konu anlatımı
  • Pekiştirici sorular

Marathon Plus Set Dikkat Çekici Özellikleri

Marathon Plus Set Dikkat Çekici Özellikleri

YDS Publishing Yayınları 9. sınıf Marathon Plus set özellikle çok yönlü olmasıyla tercih edilir. Setin içinde yer alan üç farklı kitap, İngilizcenin tam anlamıyla öğrenilmesine katkıda bulunur. Kitapta dil bilgisi ve kelime öğretilerinin dışında listening gibi farklı etkinlikler de bulunur. Öğretmenler tarafından ders kitabı olarak da kullanılan seri tüm 9. sınıf müfredatını kapsar. Konu anlatımlarının pekişmesi için geliştirilen skills kitabı farklı hikayelere, paragraf anlama ve yorumlama örneklerine sahiptir. Set sadece dil bilgisi kurallarını öğretmekle kalmaz, ilgi çekici etkinliklerle derslerin verimli geçmesini sağlar. Bu seti dersler dışında kendiniz evde de kullanabilirsiniz. YDS Publishing Marathon 9. sınıf öğrencilerinin vazgeçilmez kitapları arasında yer alır. İngilizce pratik yapılmadığı zaman unutulan bir dil olduğu için bol bol tekrar edilmelidir. Bu kitap tekrar konusunda yardımcı olabilir.

Öğretirken Eğlendiren İngilizce Seti

Öğretirken Eğlendiren İngilizce Seti

Marathon seti öğrencilerin dil öğrenirken eğlenmesine yardımcı olur. Temel bilgilerden detaylı kavramlara kadar her konuya ulaşabileceğiniz kitaplarda dil bilginizi geliştirecek ve kelime dağarcığınızı genişletecek örnekler yer alır. Özellikle öğretmenler tarafından da sıklıkla tercih edilen sette worksheet genellikle ödev verirken kullanılır. Worksheette yer alan örnekler konu anlatımlarını rahatlıkla kavrayabilmenize yardımcı olur. Öğrendiklerinizi çok çabuk unutuyorsanız, YDS Publishing 9. sınıf Marathon Plus set kullanmaya başlayabilirsiniz. Setin içinde yer alan anlatımlar ve sorular üniversiteye hazırlanan öğrencilere katkı sağlar. Dil bölümlerini tercih etmek istiyorsanız, bu kitabı lise boyunca saklayabilir, ihtiyacınız olduğu her an açıp pratik yapabilirsiniz. Yeni nesil konu anlatımı ve soru çözümleri kapsamında hazırlanan kitaplar müfredata uygundur. Kendinizi geliştirmek, dil seviyenizi yükseltmek ve sınavlarda başarılı olmak istiyorsanız YDS Publishing Marathon Plus tercih edebilirsiniz.

Marathon Plus Seti Trendyol’da

Marathon Plus Seti Trendyol’da

Dilinizi geliştirmek, yabancı dil sınavlarında başarıyı yakalamak ve günlük hayatınızda akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak istiyorsanız Marathon setine göz atabilirsiniz. Kaynak, 9. sınıf öğrencilerinin kolaylıkla kullanabileceği şekilde tasarlanır. Ancak her yaştan kişinin kullanımına da uygundur. Dil bilmek sadece okul hayatı için değil, iş yaşamı ve günlük hayat için de gereklidir. Eğer pratik yapılmazsa çabuk unutulan yabancı dil, bu set sayesinde etkili bir şekilde öğrenilir. YDS Publishing Marathon 9. sınıf öğrencilerinin sınava hazırlanmasına da katkıda bulunur. Müfredata uygun bir şekilde hazırlanan kitaplar her sayfasında yeni bir bilgiye sahiptir. Bu bilgiler öğrencilerin sıkılmadan öğrenmesine yardımcı olur. Özellikle ilgi çekici ve canlı görsellerle desteklenen sayfalar dersin verimini artırır. Set halinde satın alacağınız kaynaklar sayesinde bütçenize göre alışveriş yapabilirsiniz.