Yediveren Yayınları Abdülhamid'in Derin Devleti

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
68,17 TL
Kurumsal Fatura
142,71 TL

Ürün Bilgileri

Yediveren Yayınları Abdülhamid'in Derin Devleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMPÜSKİTAP Satıcı Ünvanı: HATİCE GÖKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760326082
    Bu ürün KAMPÜSKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir tarafta Avrupa’da eğitim gören bir kısım okumuşların istibdatçı Padişah diye eleştirdikleri Sultan II. Abdülhamid tarafından bağışlanıp yurda geri getirilen ve üstelik maaşa bağlanıp makam sahibi yapılan muhalifler
  • bir tarafta Sultan’ı devirip, V. Murad’ı tahta çıkarmaya çalışan ve bu amaçla Saray’a baskın düzenleyen ihtilalci Ali Suavi. Ve hazırlanan komplolar… Ülkede huzuru ve istikrarı bozan hadiselerden aşırı derecede etkilenen Sultan Abdülhamid, çevresinde bulunan herkesten şüphe eder duruma gelir ve bu sebeple kontrol mekanizmasını daha iyi işler duruma getirmek için bizzat kendi iradesine bağlı bir haber alma teşkilatı kurar. Bu teşkilatın adı Cemiyet-i Hafiye’dir. Bu cemiyetin başına Fehim Paşa getirilir. Zamanla, Sultan Abdülhamid’in emriyle kurulan fakat Sultan’ın vehimli yapısından ve otorite boşluğundan yararlanan Cemiyet-i Hafiye’nin başı Fehim Paşa ve avenesinin komploları ve jurnalleri sonrası yaşanan korkunç olaylar, suikastlar ve cinayetler Sultan Abdülhamid’i dahi şaşkına çevirir. Âdeta Sultan’ın iradesi dışında başka bir güç ülkeyi yönetir duruma gelir. Rakiplerini tek tek yok eden Cemiyet-i Hafiye, artık devlet içinde devlettir. Sultan II. Abdülhamid’in 32 yıllık (1876-1908) Padişahlık döneminin neredeyse şimdiye kadar hiç temas edilmemiş olaylarının konu edildiği bu kitap, öyle sanıyoruz ki siz okuyucularını şok edecektir. (Tanıtım Bülteninden)

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Metin Hasırcı
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver