Yediveren Yayınları Hey Ben Yanlık - Doğukan Adal -

64,87 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
92,29 TL
Kurumsal Fatura
98,05 TL

Ürün Bilgileri

Yediveren Yayınları Hey Ben Yanlık - Doğukan Adal -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BUTİK KİTAP Satıcı Ünvanı: YEDİVEREN YAYINLARI EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0946023958095684 Vergi Kimlik Numarası: 9460239580
    Bu ürün BUTİK KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hey Ben Yanlık - Doğukan Adal - Yediveren Yayınları "A-aa... Şu an gerçekten kitabın arka sayfasını mı okuyorsun? Çok ilginç. Çünkü inan arka kapağa ne yazılır bilmiyorum. Sana nasıl anlatabilirim? Bu kitap, süreç içinde zihninin yansıması olacak. Hep yapmak istediğin ama yapamadığın, belki de benzerini deneyimlemek isteyip deneyimleyemediğin olaylara köprü olacak." Eser Adı: Hey Ben Yanlık Yazar Adı : Doğukan Adal Yayınevi : Yediveren Türü : Kişisel Gelişim Sayfa Sayısı:96 Barkod No: 9786052693087

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Doğukan Adal
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 51-100
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yediveren Yayınları Hey Ben Yanlık - Doğukan Adal

Yediveren Yayınları Hey Ben Yanlık - Doğukan Adal tarafından kaleme alınan bu kişisel gelişim kitabının nihai amaçları arasında, kendini tanıma, duyguları anlama, entelektüel yeteneklerin geliştirilmesi ve kişinin hayallerini gerçekleştirmek için nasıl bir yol izlemesini öğretmek yer alır. Kişisel gelişimin önemi, her bireyin ihtiyaç ve hedeflerine göre değişir. Kitap, kişinin kendisi için belirlediği bir hedefe ulaşmasını sağlamak için davranışları ve tutumları üzerinde çalışmasını teşvik eder. Bu tarz kitaplar, hedefiniz ne olursa olsun ilk adım olarak kendinizi tanımanıza yardımcı olur. Zayıf noktalarınızı, güçlü yönlerinizi, niteliklerinizi ve hedeflerinize ulaşmanızı engelleyen etkenlerin neler olduğunu bulmanıza yardım edebilir. Böylece belirlediğiniz amaca veya olmak istediğiniz insana ulaşmak için kişisel ve profesyonel olarak konumunuzu öğrenebilirsiniz.

  • Kişisel gelişim türü
  • 96 sayfa
  • Ciltsiz kapak

Farklı Bir Bakış Açısı Kazandıran Hey Ben Yanlık

Farklı Bir Bakış Açısı Kazandıran Hey Ben Yanlık

Hey Ben Yanlık - Doğukan Adal büyük ölçüde kişisel gelişim konusunda ufkunuzu açmaya yardımcı olur. Çünkü kendinizi olduğundan iyi tanımak, ulaşmayı arzuladığınız hedefleri tanımlamayı ve bunları elde etmek için benimsenmesi gereken stratejileri belirlemeyi mümkün kılar. Sindirerek okuyup düşünerek önceden fark etmediğiniz becerilerin veya bilgilerin varlığını keşfetmenize destek olabilir. Yediveren Yayınları Hey Ben Yanlık - Doğukan Adal yorumlarını ve kitabı okumak, sadece gelişmesi gereken veya hayatında yepyeni bir sayfa açmak isteyen insanlara büyük ölçüde yardımcı olur. Kitabı okuyunca, eksikliklerinizin ve değiştirmeniz gerekenlerin farkına varabilir ve onları düzeltebilirsiniz. Kişisel tatmin, bazı insanlarda öz güveni geliştirerek duygularını veya bağımlılıklarını iyi yönetmelerini sağlayabilir. Bu kitap, kişilerin öz benliklerine ulaşmaları için farkındalıklarını artırmayı amaçlar. Yediveren Yayınları Hey Ben Yanlık - Doğukan Adal satın alarak kendinize ve geleceğinize yatırım yapabilirsiniz.

Psikoloji Türünün Örneklerinden Hey Ben Yanlık

Psikoloji Türünün Örneklerinden Hey Ben Yanlık

Yediveren Yayınları Hey Ben Yanlık - Doğukan Adal kullananlar şunu bilmelidir ki, kişisel gelişiminiz üzerinde durarak neler kazanacağınızın farkına varmanız konusunda size oldukça fayda sağlar. Gerçekten de bu konuda çaba göstermenin size sunacağı avantajlar çok çeşitlidir. Kişisel gelişim, profesyonel bir ortamda rekabet için vazgeçilmez bir araç olarak kabul edilir. Meslektaşlarınızın arasında öne çıkmak ve başarınızı artırmak için kendinizi kişisel olarak eğitmeniz gerekir. Aynı zamanda, özel yaşamınızda mutluluğu yakalamanıza destek olabilir. Bu kitapla birlikte öğrendiklerinizi, hayatın tüm zorluklarıyla yüzleşmek için de kullanabilirsiniz. Size korkularınızla nasıl savaşacağınızı ve konfor alanınızdan nasıl çıkacağınızı öğretebilir. Hayatın çeşitli zorlukları ile mücadele etmek ve üstesinden gelmek konusunda iyi bir kılavuz olabilir. Bu kişisel gelişim desteği sayesinde zihninizi canlandırabilir, fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken ortamı hazırlayabilir ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin peşinden gidebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Hey Ben Yanlık

Uygun Fiyatlı Hey Ben Yanlık

Hey Ben Yanlık, yeni ufuklara açılmanız ve sınırlarınızı aşmanız konusunda cesaretlendirir. Kitap, zihninizi geliştirmeyi amaçlayan uygulamalara bir ektir. İyi bir yaşam için çalışmanızı, yetenekleriniz ile potansiyelinizi dolaylı olarak görmenizi sağlar. Üzerinizdeki ölü toprağını atmanıza, arzularınızı ve hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçmenize teşvik eder. Öz güveninizi geliştirerek topluluk içinde rahat davranmanıza ve konuşmanıza yardımcıdır. Çünkü utangaçlığınız, ürkekliğiniz ile öz güven eksikliğiniz, sizi ele geçirdiğinde hayatınızda büyük bir engel oluşturur. Fakat bu kitap, size yeni deneyimler kazanmak için gereken öz güveni aşılar. Bunun sonucunda, içinizdeki lider ortaya çıkar ve geri planda kalmaya bir dur diyebilirsiniz. Kitabı okuduktan sonra, yenilik yapmaktan ve denemekten korkmamaya, canlı fikirlere sahip olmaya, zorlukları olgunlukla karşılamaya başlayabilirsiniz. Trendyol'daki avantajlı Yediveren Yayınları Hey Ben Yanlık - Doğukan Adal fiyatı ile satın alabilirsiniz.