5
Akıllı Aydınlatma kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

Yeelight Xiaomi Smart Led Bulb W3 Rgb Akıllı Led Ampül

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Yeelight Xiaomi Smart Led Bulb W3 Rgb Akıllı Led Ampül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mobifon Satıcı Ünvanı: DEFNE TELEFON AKSESUAR VE MAĞAZACILIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272073352000001 Vergi Kimlik Numarası: 2720733520
    Bu ürün Mobifon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Modeli: YLDP005 Lamba Uydurma: E27 Nominal Güç: 8 W Işık Akısı: 900 lümen Nominal Giriş: 100-240 V ~ 50/60 Hz 0,07 A Renk Sıcaklığı Aralığı: 1700–6500 K Kablosuz Bağlantı: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz Hizmet Ömrü: Yaklaşık. 15.000 saat Çalışma Sıcaklığı: -10? ila 40? Çalışma Nemi: %0–85 RH Çalışma Frekansı: 2412 – 2472 MHz Maksimum Çıkış Gücü: 16,47 dBm Boyutlar: ?60 × 118 mm

Ürün Özellikleri

  • Bluetooth Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Yeelight Xioami Smart LED Bulb W3 RGB Akıllı LED Ampul

Yeelight Xioami Smart LED Bulb W3 RGB akıllı LED ampul uygulama üzerinden kontrolünü sağlayabileceğiniz bir modeldir. Bu akıllı ampulde kablosuz bağlantı özelliği bulunur ve hizmet ömrü yaklaşık olarak 15 bin saattir. Uzun süreli kullanıma uygundur. Ampulü internete bağladıktan sonra gerekli uygulamayı indirerek kullanıma başlayabilirsiniz. Rengarenk ışıkları ile bulunduğunuz ortamı aydınlatır. Kendi isteğiniz ve zevkinize göre odanızın hangi renge bürüneceğini seçebilirsiniz. Kullanıma bağlı olarak küçük darbeler sonucu kırılmaz ya da çatlamaz bir yapısı vardır. İhtiyaç halinde kuru bir bez yardımı ile ampulünüzün temizlik aşamasını gerçekleştirebilirsiniz. Bu akıllı ürün sayesinde bulunduğunuz ortamı renkler ile canlandırabilirsiniz. Bu ampulün üretiminde müşteri hayatını keyifli bir hale getirmek amaçlanır. Teknoloji harikası bu üründen siz de yararlanabilirsiniz.

  • Renkli ışık seçenekleri
  • Yüksek düzey aydınlatma gücü
  • Uzun süreli kullanım olanağı

Yeelight LED Ampul ile Teknolojik Kullanım

Yeelight LED Ampul ile Teknolojik Kullanım

Yeelight akıllı LED ampul gelişmiş özellikleri ile dikkatleri üzerine çeker. Yüksek aydınlatma gücü ile müşteri beğenisi toplar. Geniş renk seçeneği sayesinde dilediğinizi seçebilirsiniz. Film ya da dizi keyfiniz sırasında bu akıllı ampulü aktive ederek estetik bir ambiyans oluşmasını sağlayabilirsiniz. Telefonunuz ile pratik bir şekilde akıllı LED ampulünüzü kontrol edebilir ve yönetebilirsiniz. Gerisini ürün potansiyeline bırakarak renkli odanızın keyfini çıkarabilirsiniz. Ampul içerisinde tüm ana renkler yer alır. Dilerseniz tek tek ya da aynı anda seçeneğini tercih ederek isteğinize uygun renklendirmeyi yapabilirsiniz. Yüksek teknolojiye sahip bu ürünü uzaktan pratik bir şekilde yönetebilirsiniz. Bu ampulü -10 ve 40 derece aralığındaki her ortamda aktive edebilirsiniz. Aynı zamanda çalışması için belirli bir frekans ve nem aralığı da gereklidir. Bu kriterlere uyduğunuz takdirde ürünü dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Kaliteli ve Kullanışlı Yeelight LED Ampul Yorumları

Kaliteli ve Kullanışlı Yeelight LED Ampul Yorumları

Akıllı ampul modelini aktif hale getirmeniz için kablosuz internet bağlantısına sahip olmanız yeterlidir. Uygulamanın kurulum aşaması oldukça pratik özellikler taşır. Akıllı uygulama üzerinden ampulünüzü gönül rahatlığı ile kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda telefonunuz üzerinden müzik açarak kendi imkanlarınızla evde eğlencenizi yaratabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz ile birlikte oldukça eğlenceli vakitler geçirmeniz için iyi bir seçenek haline gelir. Yeelight Xioami Smart LED Bulb W3 RGB akıllı LED ampul kullananlar da bu akıllı ampul modeli hakkındaki beğenisinden söz eder. Bu modele sahip olduktan sonra hayat kalitenizin yükseldiğini kolay bir şekilde görebilirsiniz. Yeelight Xioami Smart LED Bulb W3 RGB akıllı LED ampul yorumları kısmından ürünü daha önce satın alıp kullanan gerçek müşterilerin değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Siz de ürünü satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra yorum ve değerlendirmede bulunabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Yeelight LED Ampul Fiyatı

Bütçenize Uygun Yeelight LED Ampul Fiyatı

Yeelight Xioami Smart LED Bulb W3 RGB akıllı LED ampul fiyatı ürünün gelişmiş özellikleri, üretim sürecindeki detaylar ve kapasitesi baz alınarak belirlenir. Uzun süreli kullanım seçeneği olduğu için fiyatı da buna bağlı olarak oldukça uygun niteliklere sahiptir. Ürünü çalıştırmadan önce ortam sıcaklığını ve nemini göz önünde bulundurmanız kaliteli bir deneyim yaşamanıza sebep olur. Bu akıllı ampulü direkt güneş ışığına maruz bırakmamanız tavsiye edilir. Serin ve oda sıcaklığı düzeyine sahip bir ortamda muhafaza edebilirsiniz. Xioami Mi smart LED bulb ampul dayanıklı materyaller kullanılarak üretilir ve son halini alır. Seçim yaparken ürünün mobil cihazınız ile uyumuna dikkat etmeniz gerekir. Eğer siz de bu akıllı ampule sahip olmak isterseniz Trendyol’un size sunduğu online satış imkanından kolay ve güvenli bir şekilde faydalanabilirsiniz.