Yeni İnsan Yayınevi Azınlık Okullarında Tarih Eğitimi ve Çokkültürlülük

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yeni İnsan Yayınevi Azınlık Okullarında Tarih Eğitimi ve Çokkültürlülük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Masal Kitabevi Satıcı Ünvanı: AYŞE UYUŞUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9000701432
    Bu ürün Masal Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ulus-insa süreçleri tarihe, toplumu bir arada tutacak yeni degerlerin üretilmesi gibi misyon yükler. 'Öteki'nin kurban edilmesi pahasina 'biz' duygusu yaratmayi amaçlayan bu degerlerin yayginlastirma ve mesrulastirma araci da elbette ki tarih egitimidir. Elinizdeki kitap, kimi zaman görmezden gelinerek kimi zaman da artik politiklesmis tarihsel tartismalarin içerisinde sadece rakamlara indirgenerek konu edinilen "öteki"yle empati kurarak onu anlama çabasidir. Böyle bir çabayi gerekli kilan durum, ötekinin ilaninda belli oranda pay sahibi oldugu düsünülen tarih derslerinin, bir anlamda sorumluluk alma zorunlulugudur.Kitapta, bir ulus-insa serüveni olan Cumhuriyet tarihi boyunca tarih ders kitaplarinda kültürel fakliliklarin nasil ötekilestirildiklerinin öyküsü okuyucuya aktariliyor ve ayni zamanda farkliliklarin bir parçasi olan azinlik ögrencilerinin seslerine kulak veriliyor. Fatih Yazici, Levinas'in diliyle söylersek eger, "ötekinin çagrisina cevap verebilmek için" onlarin tarih derslerinde neler hissettiklerini ve yasadiklarini bu kitap araciligiyla okurla paylasiyor.(Tanitim Bülteninden) Ürün Adı: Azınlık Okullarında Tarih Eğitimi ve Çokkültürlülük Ürün Kodu: 9786055895594 Yazar: Fatih Yazıcı Basım Yılı: 2015 Kapak Türü: Sayfa Sayısı: 224 Kağıt Cinsi: Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kazım Karabekir
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver