Yeni İnsan Yayınevi Felsefeye Giriş

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,16 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
262,38 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,36 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yeni İnsan Yayınevi Felsefeye Giriş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeni İnsan Yayınevi Satıcı Ünvanı: TOHUM YAYINCILIK TURİZM REKLAM VE SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0846044316600013 Vergi Kimlik Numarası: 8460443166
    Bu ürün Yeni İnsan Yayınevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Sorgulanmamis hayat yasanmaya deger degildir" der Sokrates. Elestirel düsünmenin önemini ve artik unutulan degerini ne güzel özetlemis.Felsefe etkinligi zihinsel bir ugras olarak insanin mutlulugunu artirir. Bireye aktarilan bilgi deryasini elestiri süzgecinden geçirmeden mutlak dogru olarak kabul etmesini degil, dogru olarak inandigi bilgi ve degerlerin gerekçeleriyle savunabilmesine katkida bulunur.Sedat Yazici, sade bir dille, felsefeye yeni baslayanlar için, bilgi felsefesinden baslayarak çiçekli bir yol açiyor. Bilim felsefesi, sosyal bilimler, ahlak, egitim ve siyaset felsefesine kadar sürdürdügü yolculugunu, insan haklari ile tamamliyor. Insanlik tarihinin düsünsel üretimleri ardi ardina açilan kapilarla senleniyor, anlam berraklasiyor. Bu senlikli kapiyi aralayip, çiçekli yolculuga çikmak için bir firsat sunuyor.(Tanitim Bülteninden)-“Sorgulanmamış hayat yaşanmaya değer değildir” der Sokrates. Eleştirel düşünmenin önemini ve artık unutulan değerini ne güzel özetlemiş. Felsefe etkinliği zihinsel bir uğraş olarak insanın mutluluğunu artırır. Bireye aktarılan bilgi deryasını eleştiri süzgecinden geçirmeden mutlak doğru olarak kabul etmesini değil, doğru olarak inandığı bilgi ve değerlerin gerekçeleriyle savunabilmesine katkıda bulunur. Sedat Yazıcı, sade bir dille, felsefeye yeni başlayanlar için, bilgi felsefesinden başlayarak çiçekli bir yol açıyor. Bilim felsefesi, sosyal bilimler, ahlak, eğitim ve siyaset felsefesine kadar sürdürdüğü yolculuğunu, insan hakları ile tamamlıyor. İnsanlık tarihinin düşünsel üretimleri ardı ardına açılan kapılarla şenleniyor, anlam berraklaşıyor. Bu şenlikli kapıyı aralayıp, çiçekli yolculuğa çıkmak için bir fırsat sunuyor. Ürün Adı: Felsefeye Giriş Ürün Kodu: 9789752498327 Yazar: Sedat Yazıcı Basım Yılı: 2017 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 328 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Gaston Bachelard
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver