7
Alüminyum Folyo kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Yenimiyeni 5 Metre Yapışkanlı Silinebilir Mutfak Tezgah Üstü Folyo Gümüş

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yenimiyeni 5 Metre Yapışkanlı Silinebilir Mutfak Tezgah Üstü Folyo Gümüş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yenimiyeni Satıcı Ünvanı: ZEYNEP KAYMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1822137394000001 Vergi Kimlik Numarası: 5390423455
    Bu ürün Yenimiyeni tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yapışkanlı Silinebilir Mutfak Tezgah Üstü Folyo Gümüş Mutfak tezgahı ve duvarlarınızı inatçı yağlekelerinden korumak için. Çekmecelerinizi, dolaplarınızı ve raflarınızı toz vekirden korumak için. Tüm pürüzsüz yüzeylerin temizlenmesini kolaylaştırmakiçin. Bu pratik kendinden yapışkanlı duvar kağıdı, temizlikişleminden sonra zaman alıcı olmaktan kurtulmak için duvarları, mobilya iç vecihaz yüzeylerini hizalayacaktır. Çevre dostu, anti-bakteriyel, anti-toz, anti-nem veısıya dayanıklı, özel PVC backsplashes daha dayanıklıdır. Tüm mutfak yüzeylerinizde uzun ve güvenilir kullanımiçin sağlam, uzun ömürlü bir yapışkan duvar kağıdı Sadece kaplamanız gereken yüzeyin boyutlarını ölçün,çıkarılabilir arka etiketteki kesime uygun ızgara çizgileri nedeniyle kolayca kesinve işiniz bitirin. Artık ihtiyacınız olmadığında kolay uygulanır veanında çıkarılabilir, bu mutfak alüminyum duvar kağıdı sizin rahatınız için düşünülerek üretilmiştir. Duvar dekor, moda, ev ve yaşam, ev dekorasyon,duvar sticker, duvar kağıdı. Ölçüler: 5 Metre x 40 cm ölçülerindedir. Uygulama Şekli: * Ürünü yapıştırmadan önce fön makinesi ile ısıtmanızı tavsiye ederiz. * Daha sonrasında ürünü yapıştıracağınız yüzeyi iyice kurulayarak temizleyin. * Sonrasında folyoyu istediğiniz bölgeye yapıştırın ve ardından ütü ile düşük sıcaklıkta folyoyu ütüleyin. Yenimiyeni.com, geniş ürün gamıyla ev yaşamınızı kolaylaştıran pratik ve kullanışlı ürünlerin buluşma noktasıdır. Temizlik aparatlarından pratik mutfak gereçlerine, oto aksesuarlarından yapı market ürünlerine, evcil hayvan oyuncaklarından tasma ve tüy toplama araçlarına, bebek ürünlerinden kamp eşyalarına kadar geniş bir yelpazede ürünler sunmaktayız. Yenimiyeni.com'da TV’de gördüğünüz, sosyal medyada rastladığınız, her yerde aradığınız pratik ve işlevsel ürünleri bulabilirsiniz. TV Ürünleri, En İlginç Ürünler ve Değişik Aksesuarlar, aradığınız fiyatlarla aynı çatı altında sizleri bekliyor. Renkli ve fonksiyonel ürünlerin dünyasına Yenimiyeni.com ile birlikte adım atın!
Geri Bildirim Ver