YENİŞEHİR İMREN 1 Kg Sucuk

780 TL
(780 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

YENİŞEHİR İMREN 1 Kg Sucuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yenişehir İmren Satıcı Ünvanı: YENİŞEHİR İMREN ET VE ET ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Mersis Numarası: 0949040917500019 Vergi Kimlik Numarası: 9490409175
    Bu ürün Yenişehir İmren tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • YENİŞEHİR İMREN SUCUKLARI, 1990 yılından günümüze kadar ilk gün olduğu lezzetinde siz değerli müşterilerimizin sofralarına misafir olmaktadır. Sadece kendi çiftliğimizde yetişen hayvanlardan yapılan et ürünlerimizi müşterilerimize sunmanın gururunu yaşamaktayız. YENİŞEHİR İMREN SUCUKLARI, %100 DANA etinden üretilmiş olup, kendi üretim tesisimizdeki özel fırınlarda ısıl işlem uygulanarak sizlere sunulmaktadır. YENİŞEHİR İMREN kalitesi ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için sizleri www.imrenizgara.com adresine bekliyoruz. Afiyet olsun.
Geri Bildirim Ver