Wia Termoslu Beslenme Çantası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
1 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
500 TL'ye %15 İndirim
177,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Wia Termoslu Beslenme Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Westpeak Satıcı Ünvanı: ERAY AYAZGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1090701275
    Bu ürün Westpeak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • En sevdiğiniz atıştırmalıklar gün boyu seninle! Öğünlerini yanında taşıyabileceğin termoslu yemek / beslenme çantası
  • okulda, ofiste ve seyahatlerinizde size eşlik eder. Termoslu iç yüzeyi hava almadığı zamanlarda 7 saate kadar mevcut ısıyı korumaktadır. Sıcak-Soğuk yanyana koyduğunuz ürünlerin mevcut ısısını koruma süresi 3-5 saat aralığındadır. Kanserojen madde içermeyen, su geçirmez kumaştan üretilmiştir. Elde taşıma kulpu ve ayarlanabilir omuz askısı taşıma konforu sunar Ölçüler: 24x13x12 cm Dış Malzeme: Keten

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Renk Siyah
  • Beden Tek Ebat
  • Desen Düz
  • Deri Kalitesi Parça Mevcut Değil
  • Kumaş Tipi Kumaş
  • Ek Özellik Suya Dayanıklı
  • Sürdürülebilirlik Detayı Hayır
  • Ortam Casual/Günlük
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver

Beslenme Çantası - Siyah

Çocukların okul döneminde ihtiyaç duyduğu ekipmanlar arasında beslenme çantaları yer alır. Özellikle birbirinden farklı yiyeceklerin tek bir alanda toplanabilmesi sayesinde öğrenciler, güvenli bir taşıma imkanı elde ederler. Kaliteli yapıya sahip olan modeller, kullanım konforunu artırır. Siyah rengi ile dikkat çeken bu beslenme çantası, ebeveynler ve öğrenciler tarafından beğenilir. Ayarlanabilen askıları sayesinde öğrencilerin boyuna ve konforuna göre kullanılabilir. Fermuarlı yapısı ile iç kısmında bulunan yiyeceklerin korunmasını sağlar. Aynı zamanda üst kısmında bulunan dişli kol, fonksiyonellik kazandırır. İdeal ebatlara sahip olan bu ürün, ilkokul ve ortaokul düzeyinde kullanılabilir. Kaliteli tasarımı sayesinde yiyeceklerin hasar görmesini engeller. Siz de kullanışlı bir model arıyorsanız Wia markası tarafından satışa sunulan beslenme çantası - siyah satın alabilir, öğrencilerin konforunu artırabilirsiniz.

  • Kaliteli yapı
  • Kullanışlı tasarım
  • Ayarlanabilen askılar

Kaliteli Yapısıyla Öne Çıkan Beslenme Çantası - Siyah

Kaliteli Yapısıyla Öne Çıkan Beslenme Çantası - Siyah

Kaliteli yapıya sahip olan beslenme çantaları, öğrencilerin güvenli bir biçimde beslenebilmelerine yardımcı olur. Özellikle okul kantininden yapılan alışverişleri minimum düzeye indirmek isteyen ebeveynler, bu ürünler sayesinde çocuklarının sağlıklı yiyecek tüketimine destek olur. Wia markası tarafından imal edilen beslenme çantası - siyah renkli ürün, beğeni toplar. Tüm okul çantalarına uygun olan rengi sayesinde kolaylıkla kullanılabilir. Özellikle açık ve koyu renkli olan bütün çanta modellerine uygundur. Ürün ftalatsız yapısı sayesinde herhangi bir kimyasal malzeme içermez. Böylelikle sağlıklı ve güvenli bir biçimde kullanılabilir. Kendi yapısı dayanıklı olduğundan uzun süre öğrencilerin gıda taşıma imkanını kolaylaştırır. Ürün, formunu ve rengini kaybetmez. Bu sayede dilerseniz elde dilerseniz de makinede uygun ölçüde yıkayabilirsiniz. Siz de kaliteli yapısıyla uzun süreli kullanıma destek olan model arıyorsanız Wia markası tarafından satışa sunulan bu ürünü satın alabilirsiniz.

Kullanışlı Yapısıyla Beslenme Çantası - Siyah Yorumları

Kullanışlı Yapısıyla Beslenme Çantası - Siyah Yorumları

Beslenme çantalarının taşıdığı özellikler, satın alma aşamasında önemlidir. Çeşitli fonksiyonel özelliklere sahip olan modeller, kullanışlılığın artmasına yardımcı olur. Wia tarafından imal edilen bu ürün, tek bölmeye sahiptir. Ana gövdesi oldukça geniş olduğundan geniş bir alan sunar. Böylelikle tüm yiyecekleri içerisine sığdırabilirsiniz. Dikişlerinin kalitesi sayesinde herhangi bir kopma durumunu engelleyebilirsiniz. Üründe bulunan soğutma özelliği, yiyeceklerin besin değerini korumasına yardımcı olur. Bununla birlikte yaz ayının sıcaklığında, yiyeceklerin ısı oranını korur. Su geçirmez tasarımı sayesinde her hava koşulunda güvenle tercih edilebilir. Aynı zamanda herhangi bir dökülme ya da suyun dışına taşması sonucunda dış çevrenin de ıslanmasını engeller. Ebeveynler ürünü aldıktan sonra yorum kısmında görüşlerini dile getirir. Siz de beslenme çantası - siyah yorum bölümünden gerekli detayları öğrenebilir, ürünün kullanışlı özelliği hakkında bilgi alabilirsiniz.

Avantajlı Fırsatlarla Beslenme Çantası - Siyah Fiyatı

Avantajlı Fırsatlarla Beslenme Çantası - Siyah Fiyatı

Ebeveynler beslenme çantası satın alırken ürünün fiyatına ve özelliklerine dikkat eder. Çok fonksiyonlu tasarıma sahip olmakla birlikte avantajlı bir biçimde fiyatlandırılan çeşitler, müşteriler tarafından yoğun ilgi görür. Beslenme çantası - siyah fiyat avantajı, ebeveynleri sevindirir. Gerek özellikleri gerekse güvenli tasarımı sayesinde kolaylıkla kullanılabilir. Ürünün ideal boyutlara sahip olması, öğrencilerin ergonomik bir biçimde taşıyabilmesine yardımcı olur. 24 x 13 x 12 cm şeklinde olan bu ürünün iç hacmi oldukça geniştir. Aynı zamanda ayarlanabilen askı kayışı bulunur. Kanserojen madde içermediğinden sağlıklı bir biçimde kullanılabilir. Bununla birlikte okul dışında seyahatlerde ve ofis gibi alanlarda da tercih edilebilir. Beslenme çantası - siyah kullananlar ürünün tüm özelliklerinden memnundur. Özellikle boyutlarından ve su geçirmez tasarımından dolayı kolaylıkla kullanabilirler. Trendyol sayesinde ürünün avantajlı fiyatından faydalanabilirsiniz. Böylelikle bütçenize uygun bir deneyim elde edebilirsiniz.