YerliÇöpPoşeti 15/16lt Uyumlu Yerli Malı Poşet -3

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

YerliÇöpPoşeti 15/16lt Uyumlu Yerli Malı Poşet -3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gugana Satıcı Ünvanı: SENEM FURAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1640974829000001 Vergi Kimlik Numarası: 2600464583
    Bu ürün Gugana tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15/16lt 100% uyumlu YERLİ ÜRETİM bebek bezi çöp poşeti.
  • Deneyin, beğenmezseniz sorgusuz sualsiz İADE ?
  • Yaklaşık 1500 kirli bez alır.
  • Her biri 500 adet kirli bez kapasiteli 3 adet yedek içerir.
  • Stoklu, ambalajlı ürün.
  • En geç ertesi gün saat 17:00 de kargo.
  • Türkçe montaj kılavuzu eklenmiştir.
  • Günlük ortalama bez değiştirme miktarı baz alındığında ürün yaklaşık 6 ay kullanılabilmektedir.
  • Poşetlerimizin dayanıklılığı hususunda uzman desteği alınmış ve dayanıklılık testi yapılmıştır.
  • Ürünümüzü yerli hammadde, baskısız ambalaj ve renksiz poşet kullanarak, aynı kalitede daha uygun fiyata sizler için tasarladık.
  • Lütfen sipariş vermeden önce çöp kutunuzun 15/16 litrelik olduğundan emin olunuz.
Geri Bildirim Ver

Korbell YerliÇöpPoşeti-3 15/16 lt Uyumlu Yerli Malı Poşet

Evinizin ihtiyaçlarını karşılamak ve farklı alanlar için gerekli materyaller kullanmak önemlidir. Bebeğinizin gün içinde çıkan bezlerini ayrı bir şekilde atmak, hem çevre sağlığını korumak hem de kötü kokuların etrafa yayılmasını engellemek için gereklidir. Bebek bezleri için özel olarak üretilen ve kokuları hapseden özelliği ile Yerli çöp poşeti 3 paket 15/16 lt uyumlu çöp poşeti ile kolay bir şekilde bezleri atabilirsiniz. 500 kirli bez kapasiteli geniş yapısı ve kokuların dışarı çıkmasını engelleyen formülü ile bezleri kolayca toplayabilirsiniz. Bir ebeveyn olarak gün içinde en çok yaptığınız işlerden biri bebeğinizin altını değiştirmektir. Bu işlemi yaptıktan sonra bezleri atacağınız özel çöp poşeti ile atıkları daha sağlıklı bir şekilde ayrıştırabilirsiniz.

  • 500 adet kirli bez kapasiteli
  • 15 - 16 lt çöp kovası uyumlu
  • Koku yaymaz

Yerli Çöp Poşeti Uyumlu 3 Paket Çöp Poşetinin Özellikleri Nelerdir?

Yerli Çöp Poşeti Uyumlu 3 Paket Çöp Poşetinin Özellikleri Nelerdir?

Gün içerisinde birçok kez bebeğinizi altını değiştirirsiniz. Yenidoğan bebeklerinizde bu eylem günde 20 kere olabilir Böyle durumlarda çıkan kirli bezleri doğru bir şekilde atmak önemlidir. Hem diğer çöplerle karışmaması hem de etrafa kötü koku yaymaması için Yerli çöp poşeti 15/16 lt uyumlu çöp poşeti 3 paket şeffaf ile bezleri kolay bir şekilde biriktirerek atabilirsiniz. Her bir çöp poşeti 500 bez kapasitelidir. Dayanıklı ve kolay yırtılmayan özel formülü ile poşetiniz dolana kadar rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Kirli bebek bezlerini toplayarak atmak doğayı korumak için de önemlidir. Özel üretilen çöp poşeti ile bezleri kolay bir şekilde toplayarak doğaya zarar vermeden doğrudan atık kutularına atabilirsiniz. Diğer evsel atıklarla karışmasını engelleyen bebek bezi çöp poşeti ile pratik bir kullanım yakalayabilirsiniz.

Yerli Çöp Poşeti 15/16 Lt Uyumlu 3 Paket Çöp Poşeti Kimler İçindir?

Bebeklerinize belli bir yaşa kadar, tuvalet alışkanlığı kazandırmadan önce bez kullanırsınız. Her gün birçok kez bebek bezi değiştirir ve kirli bezleri çöpe atarsınız. Kirli bebek bezleri yaydığı kötü koku ile sizi rahatsız edebilir. Bu olumsuzlukları engellemek için Yerli çöp poşeti 15/16 lt korbell çöp kovalarıyla uyumlu 3 paket çöp poşeti kullanmak size avantaj sağlar. Kirli bebek bezlerini özel olarak üretilen çöp poşetlerinde muhafaza edip atarak hem çevreyi koruyabilir hem de yaşanan olumsuzlukları engelleyebilirsiniz. Kokuyu engelleyen dayanıklı yapısı ile çöp poşeti sizi memnun eder. Bebeğinizin altını değiştirdikten sonra özel olarak aldığınız çöp kovasına yerleştireceğiniz poşetler ile bezleri atarak çöplerinizi ayrıştırabilirsiniz. Yerli çöp poşeti 15/16 lt uyumlu çöp poşeti 3 paket fiyatı uygundur. Kolayca satın alarak kullanabilirsiniz.

Yerli Çöp Poşeti 15/16 Lt Uyumlu 3 Paket Çöp Poşeti Kaliteli midir?

Dayanıklı malzemelerden üretilen ve yırtılmalara karşı olan Yerli çöp poşeti 3 paket 15/16 lt uyumlu çöp poşeti oldukça kalitelidir. Uyumlu çöp kovalarına yerleştirdiğiniz çöp poşetlerini kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. 500 bez kapasiteli ve koku yaymayan çöp poşeti ile bebeğinizin altını her değiştirdiğinizde bezleri kolay bir şekilde atabilirsiniz. Bebek bezlerinin diğer atıklarla karışmasını engelleyen Yerli çöp poşeti 15/16 lt korbell çöp kovalarıyla uyumlu 3 paket çöp poşeti size pratik bir kullanım sağlar. Çöp poşetiniz dolana kadar yırtılmalar ile karşılaşmazsınız. Böylece kirli bebek bezlerini kolay bir şekilde atabilirsiniz. Çevreye zarar vermeyen yapısı ile çöp poşetleri kolayca atılabilir. Kullandığınız ve bez kapasitesini dolduran çöp poşetini ağzını bağlayarak atabilirsiniz. Böylece bezlerin çevreye yaydığı kokuyu ve kirliliği yok eden çöp poşeti ile doğaya da katkı sağlarsınız. Yerli çöp poşeti 15/16 lt uyumlu çöp poşeti 3 paket yorumlarını okuyarak poşeti satın alabilir ve size kolaylık sağlayacak bu ürün ile bebeğinizin bezlerini kolayca atabilirsiniz.