YES START Çayı (60 ADET - 1 AYLIK KULLANIM)

479,90 TL
(8 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

YES START Çayı (60 ADET - 1 AYLIK KULLANIM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELFA Kozmetik Satıcı Ünvanı: ELİF NUR ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3101191315
    Bu ürün ELFA Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MUTLAKA OKUYUN ! YES START DETOX ÇAYI KULLANIMI HERGÜN SABAH AKŞAM AÇ KARNINA OLMAK ÜZERE (SABAH 09:00-10:00) ARASI, AKŞAM (17:00-18:00) ARASI BİR FİNCAN SICAK SUYA KOYUP TÜKETİYORUZ. İKİ ÇAY ARASI 8 SAAT OLMASINA ÖZEN GÖSTERELİM. ÇAYI TÜKETTİKTEN 1 SAAT SONRA YEMEĞİNİZİ YİYEBİLİRSİNİZ. GÜNDE MUTLAKA EN AZ 3 LİTRE SU TÜKETMELİSİNİZ.. ÇAYIMIZ ZATEN SİZİ SU İÇMEYE SEVK EDECEKTİR.. VE GÜN BOYU TOKLUK HİSSİ VERECEKTİR.. KADINLAR İÇİN ADET DÖNEMİNDEN 2 GÜN ÖNCE ÇAYI KULLANMAYI BIRAKIYORUZ, ADET BİTTİKTEN 2 GÜN SONRA KULLANMAYA DEVAM EDİYORUZ.. HAMUR İŞİ VE ASİTLİ İÇEKCEKLERDEN UZAK DURUYORUZ. YUKARIDAKİ TALİMATLARI UYGULARSAK HER AY EN AZ 4, EN FAZLA 12 KİLOYA KADAR KİLO KAYBI OLABİLİYOR.. KİMLER KULLANAMAZ 1-) KALP HASTALARI 2-) AKCİĞER YETMEZLİĞİ OLANLAR 3-) HAMİLE KADINLAR 4-) ZEHİRLİ GUATR OLANLAR VE İLTAHAPLI RAHATSIZLIĞI OLANLAR 5-) KANSER TEDAVİSİ GÖRENLER 6-) YÜKSEK DOZDAKİ ŞEKER HASTALARI VE YÜKSEK TANSİYONU OLANLAR YES START DETOX ÇAYI İÇERİĞİ 1-) STEVİA 2-) REZENE 3-) KİRAZ SAPI 4-) MATE 5-) TARÇIN 6-) MISIR PÜSKÜLÜ 7-) BİBERİYE 8-) YEŞİL ÇAY 9-) BEYAZ ÇAY 10-) DEFNE YAPRAĞI 11-) YOĞURT OTU 12-) SANDOLOZ SAKIZI 13-) BARUT AĞACI 14-) CİVAN PERÇEMİ 15-) PİREN YAPRAĞI 16-) ORMAN MEYVELİ AROMA
Geri Bildirim Ver

Yes Start Detox Çayı (60 ADET - 1 AYLIK KULLANIM)

Tamamıyla faydalı bitkilerden üretilen Yes Start detox çayı müşteriler tarafından tercih edilen ve memnun kalınan zayıflama çayları arasında yer alır. Kullandığınız zaman bol su içme isteği uyandıran ve bu sayede tokluk hissi oluşturan ürün, pek çok özelliği sayesinde zayıflamaya yardımcı olur. Bitkisel ürünlerden elde edildiği için tamamen doğal ve sağlıklı bir üründür. Vücuttaki ödemi atarak metabolizmayı hızlandıran çay, oldukça yararlıdır. Ürünü kullandıktan sonra vücuttaki yağlanmayı gözle görülür biçimde azaltarak sağlıklı bir vücuda sahip olmanızı sağlar. İçeriğinde pek çok bitki barındıran çay, sadece zayıflamanıza değil sağlıklı bir yaşam sürmenize de olanak tanır. Sunduğu yararların yanı sıra ihtiyacınız olan metabolizma hızlandırma özelliği sayesinde de birçok konuda destek olan bu çayın özellikleri şöyledir:

  • Zayıflamaya yardımcı
  • Tansiyon, şeker ve kolesterol dengesi
  • Metabolizma hızlandırmaya yardımcı

Yes Start Detox Çayı Özellikleri

Yes Start Detox Çayı Özellikleri

Yes start detox çayı kilo vermeyi hedefleyen insanlar için mucizevi bir üründür. Yes Start detox çayı nasıl kullanılır sorusuna verilecek cevap oldukça basittir. Her gün sabah akşam aç karnına bir fincan sıcak suya koyup tüketilmesi tavsiye edilir. İki çay arası kullanımı arasında 8 saat fark olması önerilir. Ayrıca kahvaltınızı ve akşam yemeğinizi çayı tükettikten yaklaşık 1 saat sonra yemelisiniz. Mucizevi bir şekilde yağ yakımına yardımcı olması ile istediğiniz forma kavuşmanızı sağlar. Bolca su içme isteği uyandırmasının yanı sıra tok tutucu özelliğe sahiptir. Vücudunuzdaki fazla ödemden kurtulmanıza yardımcı olur. Yes Start detox çayı 60 adet olarak satışa sunulur. Güzel kokusu ve lezzetli tadı sayesinde severek tüketeceğiniz detox çayı sayesinde sıkı diyet uygulamadan ve yorucu spor yapmadan istediğiniz forma kavuşmanıza yardımcı olur.

Yes Start Detox Çayı Faydaları

Yes Start Detox Çayı Faydaları

Detox çayının saymakla bitmeyecek çok sayıda faydası vardır. Yes Start detox çayı faydaları arasında zayıflamaya sağlıklı bir şekilde yardımcı olması ilk sıradadır. Bunun yanında içeriğindeki şifalı bitkiler sayesinde gastrit, reflü ve ülser gibi çeşitli mide rahatsızlıklarına iyi gelmesiyle bilinir. Tansiyon, kolesterol ve şekeri dengede tutan detox çayı aynı zamanda böbrek taşı şikayeti olanlar tarafından da kullanılır. Tüm bu faydaların yanında sağlıklı içeriğe sahip olması sebebiyle sinir, stres ve şekerden kaynaklı rahatsızlıklara yardımcı olarak sağlıklı bir yaşam sürmenize imkan tanıyabilir. Karaciğer yağlanması bulunan kişiler tarafından da kullanıma uygun olan ürün, kullanımdan sonra yağlanmayı minimum seviyeye düşürerek pek çok hastalığa iyi gelir. Güne zinde başlamanızı ve sağlıklı bir vücuda sahip olmanızı sağlayan ürün, Yes Start detox çayı kullananlar tarafından sıklıkla tavsiye edilir.

Yes Start Detox Çayı Müşteri Yorumları ve Fiyatları

Yes Start Detox Çayı Müşteri Yorumları ve Fiyatları

Sayısız faydaya sahip olan detox çayı müşterilerin bir numaralı tercihi arasındadır. Zayıflamaya olan olumlu etkisinin yanında vücuda sağladığı diğer faydalar sebebiyle de müşterileri memnun eder. Ürün hakkında sayısız bilgiyi edinmenize olanak sağlayan Yes Start detox çayı yorumlarından siz de yararlanabilirsiniz. Deneyimli müşterilerin yaptığı değerlendirmeler, puanlamalar ve yorumlar sayesinde doğru ve güvenilir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Kullananlar tarafından sıklıkla tavsiye edilmesi ve oldukça sağlıklı bir içeriğe sahip olmasının yanında Yes Start detox çayı fiyatı her bütçeye uygun olmasıyla dikkat çeker. Cep yakmayan fiyatları sayesinde herkesin tüketebileceği sağlıklı, yüksek performanslı ve oldukça kaliteli bir üründür. Siz de uygun fiyatlı YES Start detox çayı 8680652025075 kodlu ürüne Trendyol aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilir, muhteşem lezzete ve kokuya sahip ürünün vücudunuza sağladığı sayısız avantajından yararlanabilirsiniz.