YEŞİL Harry Potter Slytherin Cübbe Yetişkin Ve Çocuk

259 TL
Beden: XS
XS
S
M
L
XL
4-5 Yaş
6-7 Yaş
8-10 Yaş
10-12 Yaş
13-14 Yaş
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

YEŞİL Harry Potter Slytherin Cübbe Yetişkin Ve Çocuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: delikanlıshowroom Satıcı Ünvanı: MEHMET DELİKANLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Vergi Kimlik Numarası: 2740004028
    Bu ürün delikanlıshowroom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Harry Potter slytherin Cübbe Ürünlerimiz Dokuma Likralı Özel Kumastan Üretilmiştir. Özel İsteleriniz ve Özel Bedenler İçin Bizi Ulaşabilirsiniz. Kargo Ücretsiz. Çocuklar Bedenler 03,05yaş 04 06 yaş 06 08 yaş 08 10 yaş 10 12 yaş 12 14 yas Yetişkinler Bedenler S M L XL XXL

Ürün Özellikleri

  • Materyal Likra
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Yeşi̇l Harry Potter Slytherin Cübbe Yetişkin Ve Çocuk 4-5 Yaş

Farklı yaş grubundan insanların beğenisini kazanan çeşitli karakterler olabilir. Bu karakterler arasından yer alan Slytherin okulunun kostümünü özel etkinliklerde çocuklarınız için satın alabilirsiniz. Çocuğunuzun beğenisini kazanan ve ondan hayranlık uyandıracak yeşi̇l Harry Potter cübbe 1. sınıf kumaştan hazırlanarak size sunulur. Kostümün üzerinde okulun amblemi olarak kullanılan yeşil ve gri yılan figürü bulunur. Avantajlı fiyatlardan satın alabileceğiniz kıyafet 4-5 yaşındaki çocuklarınız için ideal boyutlardadır. Doğum günü, özel gün kutlamaları veya kostüm partilerinde değerlendirebileceğiniz ürün likralıdır. Bu sayede kıyafetin içerisinde rahat hareket edebilir, koşup, arkadaşlarınızla oyun oynama fırsatını kaçırmazsınız. Dilerseniz elinizde dilerseniz de çamaşır makinesinde yıkayabileceğiniz kıyafet, kısa sürede kurur ve ütü ihtiyacı görmeyebilir. Siyah, yeşil renklerden destek alınarak tasarlanan modelin dayanıklılığından faydalanarak uzun dönemler kullanabilirsiniz.

  • Likralı kumaş
  • Isıya dayanıklı
  • Kapüşon detaylı

Yeşi̇l Harry Potter Slytherin Cübbe Özellikleri

Harry Potter eski zamanlardan beri büyük bir kitle tarafından hayranlıkla izlenen takip edilen bir karakterdir. Küçük yaştan itibaren çocuklar filmde yer alan karakterlerin azmine, hırsına ve gücüne sahip olmak isteyebilirler. Bu nedenle onun gibi giyinmek, düşünmek ve hareket etme istekleri bulunabilir. Bu amaçla ebeveynler çocukları için nitelikli malzemelerden üretilen yeşi̇l Harry Potter Slytherin cübbe yetişkin ve çocuk 4-5 yaş modelini satın alabilir. Çamaşır makinesinde yıkamaya uygun ürünü özel etkinlerde veya gün içerisinde çocuğunuz giymesini sağlayabilirsiniz. Cübbenin nefes alan, pamuk ve likralı kumaştan tasarlanması çocuklara oldukça büyük bir avantaj sunar. Çocuklar bu kostümü giydiklerinde koşmak, arkadaşlarıyla izlediği sahneleri canlandırmak isteyebilirler. Böyle durumlar çocuklarınızın terlemesine ve akabininde hasta olmasına neden olabilir. Fakat Yeşil tarafından sunulan cübbenin kaliteli kumaşından faydalanarak çocuğunuzun terlemesini önleyebilirsiniz.

Yeşi̇l Harry Potter Slytherin Cübbe Fiyatı

Çocuklar veya yetişkinler için tasarlanan kostümlerde, karakteri tam olarak yansıtması, darbelere karşı dayanıklı olmasına dikkat edebilirsiniz. Farklı ortamlarda miniklerin kullanabileceği yeşi̇l Harry Potter Slytherin Cübbe yetişkin ve çocuk 4-5 yaş fiyatı makul düzeylerde tutulur. Filmde yer alan Slytherin okulunun öğrencilerinde belirli karakterler aranır ve bu seriyi izleyen çocuklar bu özellikleri net bir şekilde hatırlayabilir. Bu okula sadece becerikli, kurnaz, hırslı ve güçlü öğrenciler girebilir ve başarılı olabilir. Bu karakterlere sahip olmayı hedefleyen çocuklara marka tarafından sunulan kıyafeti satın alarak özgüvenlerinin artmasını destekleyebilirsiniz. Genellikle doğum günlerinde kostümlü veya çeşitli figürlerden destek alınarak konseptli davetler düzenlenir. Çocuklarınız için hazırladığınız Harry Potter figürlü doğum günü partisinde bu azimli öğrenci kostümünü hediye olarak sunarak mutluluğunu artırabilirsiniz. Ürünü 4-5 yaşlarındaki çocuğunuz için değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz.

Yeşi̇l Harry Potter Slytherin Cübbe Okuyanlar

Genel olarak safkan büyücülerin yetiştiği Syltherin okulunda kötü ve safkan büyücülerin yetiştiği düşünülür. Buradaki büyücülerin safkan olmayanlara karşı kullandıkları karanlık sanatlar okulun öğrencileri hakkında bilinen temel özellikler arasında yer alır. Hogwarts bölümü öğrencilerinin de kostümü olan cübbe, yeşil markası bünyesinde satışa sunulur. Farklı kitlelere ve yaş grubuna hitap eden karakterlerin kostümü 4-5 yaş aralığındaki çocuklar için özel olarak tasarlanır. Kostümün kalitesi ve kullanışlılığı konusunda fikir sahibi olmak için yeşi̇l Harry Potter Slytherin Cübbe yetişkin ve çocuk 4-5 yaş yorumları ve değerlendirmeleri okuyabilirsiniz. Ebeveynler, çocukları için satın aldıkların kostümün niteliklerini, beğenilerini ve eleştirilerini içeren görüşlerini bu ürün yorumları bölümünde paylaşır. Bu değerlendirmelerden faydalanarak bilinçli kostüm tercihinde bulunabilirsiniz. Avantajlı fiyatlardan faydalanabilir, Yeşil markasının terletmeyen, esnek kumaşlı nitelikli cübbesini Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.