yeşilmarka Doğal Saç Kremi- Yoğun Ve Onarıcı Bakım- Yıpranmış Ve Sorunlu Saçlar- Vegan Ve Organik

370 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

yeşilmarka Doğal Saç Kremi- Yoğun Ve Onarıcı Bakım- Yıpranmış Ve Sorunlu Saçlar- Vegan Ve Organik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeşilmarka Satıcı Ünvanı: TURKUAZ GIDA KOZMETİK VE YAZILIM PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871119329600001 Vergi Kimlik Numarası: 8711193296
    Bu ürün Yeşilmarka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YEŞİLMARKA DOĞAL SAÇ KREMİ – YOĞUN VE ONARICI BAKIM – 14 BİTKİ ÖZLÜ – DOĞAL, ORGANİK VE VEGAN Yıpranmış, donuk ve kolay kırılan saçlara özel geliştirilen saç kremi saçı besler ve onarır. Hafif yapılı fomülü saçı dolgunlaştırır ve güçlendirir. İçerisindeki hindistan cevizi, shea, tatlı badem, fındık, çörekotu, argan, zeytinyağı gibi yağlar, sarımsak ve ısırgan özleriyle saçınızı beslerken, kırılmaları azaltır. Ardıç ve lavanta yağı saç derisi problemlerine karşı savaşır. Aleo vera özü saçınızı nemlendirir. İçerisindeki Provitamin B5 ve E vitamini ile saçlarınız canlı ve dolgun görünür. İlk kullanımdan itibaren hissedilen ipeksi dokunuş, güçlü ve parlak saçlar için ön dört bitki özünün sinerjik etkisiyle bitkisel bakım sunar. Kolay tarana, yumuşak ve dolgun saçlar için çalışır. Ecocert sertifikalı hammaddeler içerir^. Silikon, paraben ve sentetik parfüm* içermez! KULLANIM Derinlemesine temizlenmiş ıslak saça masaj yaparak uygulayın. Bitkisel içerikten faydalanabilmek için en az 5dk bekleyin ve bol suyla durulayın. İhtiyaç hissederseniz tekrarlayın. Hassas ciltler için özel geliştirilmiş formülü ile günlük kullanım için uygundur. Ürünümüz aynı zamanda durulanmadan saç maskesi olarak da kullanılabilme özelliğine sahiptir. Islak saça, saç derisinden başlayarak saç uçlarına kadar masaj yaparak uygulayınız ve bu şekilde bırakınız. İÇİNDEKİLER Aqua, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate, Glycerin, Polyquaternium-37, Glyceryl Oleate, Dicaprylyl Ether, Decyl Glcoside, Panthenol, Olea Europaea Oil, Cocos Nucifera Oil, Nigella Sativa Seed Oil, Prunus Amygdalus Sativa Kernel Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Corylus Avellana Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Aloe Barbadensis Extract, Undecane, Tridecane, Tocopheryl Acetate, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Urtica Dioica Leaf Extract, Allium Sativum Bulb Extract, Juniperus Communis Fruit Oil, Caffeine, Aroma.

Ürün Özellikleri

  • Form Durulanmayan Krem
  • Saç Tipi İnce Telli
  • Ek Özellik Vegan
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Güçlendirici
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver