yeşilmarka Doğal Tüy Azaltıcı Roll On Deodorant

345 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

yeşilmarka Doğal Tüy Azaltıcı Roll On Deodorant

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeşilmarka Satıcı Ünvanı: TURKUAZ GIDA KOZMETİK VE YAZILIM PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871119329600001 Vergi Kimlik Numarası: 8711193296
    Bu ürün Yeşilmarka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pürüzsüzleştirici roll on deodorant

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Yeşilmarka Doğal Tüy Azaltıcı Roll On Deodorant

Yeşilmarka doğal tüy azaltıcı roll on deodorant, sahip olduğu özel içeriği ile oluşan ter kokusunu yok etmeye yardımcı olur. Aynı zamanda yapısında yer alan bileşenlerle tüylerin incelip daha geç çıkmasına olanak sağlar. Bölgedeki tüy alımını daha kolay hale getirir. Bu sayede tüy alım sıklığını azaltmada rol oynar. Yeşilmarka tüy azaltıcı deodorant, tüy kalınlığını ve görünümünü azaltır. Koltukaltında oluşabilecek bakteri gelişiminin önüne geçer. Bu sayede ter kokusunu önler. İçeriğinde yer alan aktif maddeler sayesinde tüylerin gelişimi ve beslenmesi görevini üstlenen tüy folikülleri üzerine etki eder. Tüy foliküllerinin büyümesini ve etkisini yavaşlatır ve tüy uzamasına kökten çözüm sağlar. Bilindiği üzere tüylerin kalınlığı ve büyüme hızları tüy özellikleriyle alakalıdır. Bu foliküllerin aktivitesinin ve büyümesinin önüne geçilirse tüy uzama hızı yavaşlayacaktır.

  • Doğal içerik
  • Ter önleme etkisi
  • Anti alerjik

Yeşilmarka Doğal Tüy Azaltıcı Roll On Deodorant Özellikleri

Yeşilmarka Doğal Tüy Azaltıcı Roll On Deodorant Özellikleri

Yeşilmarka doğal tüy azaltıcı roll on deodorant kullananlar da bu ürün sayesinde koltukaltlarında daha ince büyüyen ve kolay alınan tüyler çıktığını belirtir. Deodorantın içeriğinde kullanılan aktif maddeler hem uzama hızına etki eder hem de bu hızı yavaşlatmaya yardımcı olur. Bu ürün, tüy alma işlemini pratik hale getirir ve pürüzsüz ve soft bir cilt görümü sağlar. Tüylerin görünümünü ve kalınlığını minimuma indirmeye destek olur. Tüy alma işlemi sonrası cildin ihtiyaç duyduğu bakım için idealdir. Alkol içermemesi nedeni ile tahrişe sebebiyet vermez ve böylece yanma hissi oluşmaz. Doğal bir içeriğe sahip olduğu için opak renktedir ve renklendirici içermez. Yeşilmarka doğal tüy azaltıcı roll on deodorant yorum kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız ürünün kalitesi ve etkileri hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

Yeşilmarka Doğal Tüy Azaltıcı Roll On Deodorant Avantajları

Yeşilmarka Doğal Tüy Azaltıcı Roll On Deodorant Avantajları

Ürün içerisinde yer alan aktif maddeler tüyleri azaltma yönünde oldukça etkilidir. Öncelikle tüylerin yapısında yer alan keratinin yapısını bozarak yaşam döngüsünü yavaşlatmaya destek olur. Deodorantın bölgeye uygulanması sonrasında protein yapısının %50’sinden fazlası hayatını yitirir. Aynı zamanda yapılan klinik test sonuçlarına göre ürünün kıl foliküllerinin büyümesini ve gelişimini engellediği görülmüştür. Formülünde yer alan aktif maddelerin kıl folükülleri üzerine güçlü etkisi büyüme hızını da azaltmaya yardımcı olur. Bitkisel içerikli ürün, yalnızca 3 günlük kullanımda dahi %49 oranında büyümeyi yavaşlatır. 7 günlük sürede değerlendirildiğinde ise büyüme hızında %69 azalma görülür. Gerek etkisi gerekse pratik bir kullanıma sahip olması sayesinde oldukça kullanışlı bir üründür. Yeşilmarka Doğal Tüy Azaltıcı Roll On Deodorant satın alarak hızlı ve etkili çözümler elde edebilirsiniz.

Cazip Yeşilmarka Doğal Tüy Azaltıcı Roll On Deodorant Fiyatı

Cazip Yeşilmarka Doğal Tüy Azaltıcı Roll On Deodorant Fiyatı

Ürünün içerisinde alüminyum klorohidrat ve alüminyum zirkonyum bulunmaz. Bu sayede vücudun doğal dengesini bozmaz. Ter bezlerini tıkamadan ter kokusunu engellemeye imkan sağlar. Koltuk altında meydana gelen bakteri oluşumunu doğal mineralli formülü sayesinde engeller ve bu şekilde ter kokusunu önler. Tüy azaltıcı özel bitkisel aktifler ile tüylerin azaltılmasında etkili rol oynar. Ürün 48 saat etkili olup bu süre içerisinde koku oluşumunu engeller. Alkol ve alkol türevlerini içermeyen ürün itina ile seçilmiş doğal mineral ve bitkilerle oluşturulur. Hiçbir sentetik madde içermez, organik ham maddelerden üretilir. Parafin ve boya içermez. Ayrıca Paraben ve EDTA da bu ürünlerde bulunmadığından temiz bir içeriğe sahiptir. Kadın, erkek ve çocuk için kullanılabilir bir içeriğe sahiptir. Giysilerde leke yapmaz. Yeşilmarka doğal tüy azaltıcı roll on deodorant fiyatı ve değerlendirmelerini Trendyol üzerinden inceleyerek satın alabilirsiniz.