Yiğit Seramik Züccaciye Zeytindalı 8 Kişilik 21 Parça Kahvaltı Takımı

839,14 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yiğit Seramik Züccaciye Zeytindalı 8 Kişilik 21 Parça Kahvaltı Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YİĞİT SERAMİK & ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: ABDURRAHMAN TURSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8720355169
    Bu ürün YİĞİT SERAMİK & ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zeytindalı 8 kişilik 21 parça kahvaltı takımı
  • 8 adet orta servis tabağı, 1 adet uzun sunum tabağı, 4 adet küçük oval tabak, 4 adet küçük kare kase, 4 adet yuvarlak kahvaltı kasesi.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Renk Siyah
  • Parça Sayısı 0-50
Geri Bildirim Ver

Yiğit Seramik Zeytindalı 8 Kişilik 21 Parça Kahvaltı Takımı

Masa düzeni en az yemeklerin lezzeti kadar önemlidir. Yaptığınız yemekleri ailenize veya konuklarınıza servis ederken, masanızın şık ve özenli bir görünüme sahip olması gerekir. Yiğit Seramik 21 parça kahvaltı takımı, kahvaltı sofralarınıza hoş bir detay kazandırmak için iyi bir seçenek olabilir. Minimal zeytindalı deseni ile kahvaltı konseptine uyum sağlayan ürün, özenli tasarımının yanı sıra kaliteli yapısıyla da kullanıcıların ilgisini çeker. Geniş aileler ve misafirler için uygun olan Yiğit Seramik 21 parça kahvaltı takımı, estetik görünümüyle kahvaltı sofralarınıza değer katar.

  • 21 parçadan oluşan 8 kişilik takım
  • Oval ve kare parçalar
  • Seramik materyal ve zeytindalı deseni

Yiğit Seramik 21 Parça Kahvaltı Takımı İçeriği Nedir?

Yiğit Seramik 21 Parça Kahvaltı Takımı İçeriği Nedir?

Yiğit Seramik 21 parça kahvaltı takımı, parça sayısı ile kalabalık kahvaltı sofralarına hitap eder. Takımdaki parçalar, birbirinden farklı boyutlarla karşınıza çıkar. Yiğit Seramik kahvaltı takımı içeriğinde 8 adet orta servis tabağı ve 1 adet uzun sunum tabağı vardır. Ayrıca dörder adet küçük oval tabak, küçük kare kase ve yuvarlak kase bulunur. Yeterli sayıdaki parçaları ile hem çeşit çeşit kahvaltılıklar hem de aperitif lezzetler için oldukça kullanışlıdır. Zeytindalı kahvaltı takımı, kahvaltı sofranıza ayrıcalıklı ve düzenli bir görünüm sunar. Zeytindalı 8 kişilik 21 parça kahvaltı takımı yorumları, bu kahvaltı takımının içeriğinin güzel bir kahvaltı sofrası için yeterli olduğunu gösterir niteliktedir. Yiğit Seramik 21 parça zeytindalı kahvaltı takımına sofranızda yer vererek sevdiklerinize özenle hazırlayacağınız kahvaltılarınıza şık bir dokunuş yapabilirsiniz.

Yiğit Seramik Kahvaltı Takımı Üretim Materyali Nedir?

Yiğit Seramik Kahvaltı Takımı Üretim Materyali Nedir?

Yiğit Seramik zeytindalı 8 kişilik 21 parça kahvaltı takımının malzeme türü seramiktir. Günlük kahvaltı sofralarında ve akşam yemeklerinde sık sık tercih edilen seramik takımlar, oldukça kullanışlıdır. Yiğit Seramik kahvaltı takımı, kalın ve sağlamdır. Isıya karşı direnci olan bu takımlar, uzun süreli kullanımlara uygundur. Çizilme ve yıpranma gibi olumsuz durumlara karşı da dayanıklı olan zeytindalı seramik kahvaltı takımı, kahvaltıların vazgeçilmezi olur. Zeytindalı 21 parça kahvaltı takımı, kullanıcılar tarafından fazlasıyla beğenilir. Kalın yapısının yanı sıra, hafif parçalardan oluşan bu takım, masada hoş bir görüntü oluşturur. Bulaşık makinesinde yıkanabilir olması pratik bir kullanım sunar. Yiğit Seramik, zeytindalı seramik kahvaltı takımını kırılmaya karşı özenle paketleyerek sizlere gönderir. Kırık ürün garantisi bulunur.

Yiğit Seramik 21 Parça Kahvaltı Takımı Boyutu Nedir?

Kahvaltılıkları ve sıcak tarifleri konuklarınıza güzel bir şekilde sunmak için Yiğit Seramik zeytindalı 8 kişilik 21 parça kahvaltı takımı uygun bir üründür. Kahvaltı sofraları için ideal boyutlara sahip bu kahvaltı takımı, ihtiyacınızı iyi bir şekilde karşılar. Takım içerisindeki 8 adet kare servis tabakları 18 cm çapındadır. 25x14.50 cm boyutunda 1 adet orta sunum tabağı bulunur. Dörder adet 12 cm’lik yuvarlak kase, 16x10 cm’lik oval tabak ve 13x8.50 cm’lik dikdörtgen tabak ile takım tamamlanır. Kahvaltı sofralarınıza güzellik katacak bu ürünü satın almadan önce Trendyol internet sayfasındaki değerlendirmeler bölümüne göz atabilirsiniz. Zeytindalı 8 kişilik 21 parça kahvaltı takımı yorumlarını inceleyerek ürünle ilgili daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Daha sonra Trendyol’dan siparişinizi uygun fiyatlarla oluşturabilirsiniz. Türkiye’nin alışveriş sitesi olan trendyol.com, kullanıcı dostu site tasarımı, kart bilgilerini koruyan güvenlik önlemleri ve hızlı kargo avantajıyla kullanıcılara keyifli bir alışveriş süreci sağlar. Satın aldığınız ürünü beğenmediğiniz takdirde iade ve değişim hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.