Yıldıray Metal Galvaniz 2 Katlı Ekonomik Boy Metal Standlı Patates Soğan Kovası Siyah 1041

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Yıldıray Metal Galvaniz 2 Katlı Ekonomik Boy Metal Standlı Patates Soğan Kovası Siyah 1041

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EmirAVM Satıcı Ünvanı: EMİRHAN KARAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5100727627
    Bu ürün EmirAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şık dekoratif görünümlü. Metal galvaniz statik toz boyalıdır. Alt kısmındaki dekoratif havalandırma delikleri sayesinde içerisindeki ürünler nemlenmez. Fırınlanmış Boya Sayesinde Su ve Nem'den Etkilenmez. Bütünüyle Sağlıklı Bir Üründür. Kova kapasiteleri: Patates kovası : 5 kg Soğan kovası : 3 kg Ölçüler: Patates kovası -En:28 cm - Boy:26,5cm Soğan kovası - En:24 cm - Boy:25 cm Stand Yüksekliği: 66 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
Geri Bildirim Ver

Yıldıray Metal Galvaniz 2 Katlı Ekonomik Boy Metal Standlı Patates Soğan Kovası Siyah

Günlük hayatta sebze muhafaza etme ve yaşam alanlarında bir düzen yaratma konusunda sebze stantlarına ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve dayanıklı özelliklere sahip olan Yıldıray Metal galvaniz 2 katlı ekonomik boy metal stantlı patates soğan kovası siyah 1041 1041 ES büyük beğeni toplar. Şık ve dekoratif görünümüyle yaşam alanlarınıza uyum sağlayan bu ürünün alt kısmındaki dekoratif havalandırma delikleriyle içerisinde bulunan gıdalar nemlenmez. Bu sayede sebzeleri sağlıklı ve hijyenik bir şekilde saklamaya imkan verir. Aynı zamanda fırınlanmış boya uygulandığından neme karşı direnç gösterir. Bu özelliğiyle boya dökülmesini de engeller. Estetik görünümünü ergonomik tasarımıyla buluşturan bu ürün, sizi her anlamda memnun eder. 3 kilogram soğan, 5 kilogram patates kapasitesine sahip olmasıyla hem muhafaza etmeye hem de stok yapmaya yarar.

  • Su ve neme karşı dayanıklılık
  • Dayanıklı yapı
  • Portatif tasarım

Yıldıray Metal Galvaniz Patates Soğan Kovası Özellikleri

Yıldıray Metal Galvaniz Patates Soğan Kovası Özellikleri

Portatif ve şık tasarıma sahip ürünler her zaman ön plana çıkar. Yıldıray Metal galvaniz 2 katlı ekonomik boy metal stantlı patates soğan kovası siyah rengi ve üzerindeki sebze resimleriyle hem estetik bir görünüm yakalar hem de gündelik yaşamdaki karışıklığı engelleyerek kullanım kolaylığı sağlar. Yaşam alanlarında ihtiyaç duyulan düzeni ve ferahlığı temin etmeye yardımcı olan bu ürün estetik havalandırma delikleri sayesinde sebzeleri nemden uzak tutarak sağlıklı bir muhafaza alanı sağlar. Aynı zamanda fırınlanmış boya uygulanmış yüzeyi sayesinde su ve nemden etkilenmez. Bu özelliği ile nemin yaratmış olduğu aşınmaya engel olur. Metal yapısı dolayısıyla kırılmalara ve bükülmelere karşı direnç gösterir. Bu özelliği ile uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sunar. Bununla birlikte ürünün ideal hacmi ile fazla miktarda sebze saklama fırsatı yakalayabilirsiniz.

Yıldıray Metal Galvaniz Patates Soğan Kovası Avantajları

Yıldıray Metal Galvaniz Patates Soğan Kovası Avantajları

Mutfağınızı kullanışlı ve ferah bir hale getirmek istiyor olabilirsiniz. Bu ürün sayesinde sebzelerinizi güvenilir bir şekilde muhafaza edebilir ve rahatça kullanabilirsiniz. Ürünün kapak kısmındaki halat, ergonomik tutma yeri elinize oturarak kolay kullanım avantajı verir. Aynı zamanda her iki kovanın kenarlarında bulunan iki halat tutma yeri ürünü rahatlıkla kaldırabilme olanağı sunar. Bu özelliği müşteriler için bir avantajdır. Dayanıklı ve dekoratif özellikleriyle öne çıkar. Avantajlı boyutu ve hacmi ile sebzelerinizi ihtiyacınız olduğu takdirde tedarik edebilmeye fırsat verir. Bu yönüyle çok miktarda sebzeyi sığdırabilme imkanı verir. 66 santimetre yüksekliğe ve ideal hacme sahip Yıldıray Metal galvaniz 2 katlı ekonomik boy metal stantlı patates soğan kovası siyah kullananlar ürünün kaliteli özellikleri ile ilgili memnuniyetlerini belirtir. İnsan sağlığına uygun bu ürün ile sebzelerinizi sağlıklı bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Yıldıray Metal Galvaniz Patates Soğan Kovası Fiyatları

Yıldıray Metal Galvaniz Patates Soğan Kovası Fiyatları

Yıldıray Metal galvaniz 2 katlı ekonomik boy metal stantlı patates soğan kovası siyah fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün su ve neme karşı dirençli olmasıyla soyulma, aşınma veya dökülme belirtisi göstermez. Metal yapısı itibarıyla kırılma ve bükülmelere karşı da sağlam bir yapıya sahip olan bu ürün yaşamınızı kolaylaştırır. Bir yandan mutfaktaki günlük işlerinizde zahmetsiz bir hareket alanı oluştururken diğer yandan bulunduğu ortama şık bir hava katar. Metal üçlü ayakları ile hem şık hem de yıkılmaya karşı dirençli bir tasarımı olan Yıldıray Metal galvaniz 2 katlı ekonomik boy metal stantlı patates soğan kovası siyah yorumları ürünün kaliteli özellikleri ile ilgili beğeni ifadeleri içerir. Dayanıklı özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip bu ürünü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla temin edebilirsiniz.