Genel Markalar Bambu Gri Servis Kepçe Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Bambu Gri Servis Kepçe Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • KıYNR marka 10 parçalı mutfak gereçleri seti, yemek pişirmek için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Mutfağınızda harika bir yardımcıdır. 10 Parçalı Set
  • ? Delikli Spatula, ? Spatula ? Delikli Servis Kaşığı, ? Servis Kaşığı, ? Kepçe, ? Makarna kepçesi, ? Bıçak spatula (pasta krema spatulası), ? Yağ Fırçası, ? Yumurta Çırpıcı ve ? Kaşıklık içerir. Bu yüksek kalitedeki silikon malzeme, pişirme malzemelerinizin çizilmesini ve zarar görmesini önler. Mutfak eşyalarınızın ve pişirme malzemelerinin ömrünü uzatır. Üzerinde leke kalmaz. Hiçbir şekilde koku bırakmaz. Sapları çevre dostu, kokusuz ve şık bir malzeme olan doğal bambu ağacından yapılmıştır. Yumuşak tutuş ve dayanıklılık sağlarlar. Silikon parçalı özel tasarımımız size kaymaz yüzey sağlar ve dokunuş rahatlığı sağlar. YNR Silikon Mutfak Aletleri, çoğu üründen % 25 daha büyüktür, bu nedenle bütün işleri daha kolay yapmanızı sağlayacaktır. BPA içermez, yüksek sıcaklıklara dayanıklıdır. Ayrıca Amerika Birleşik Devletleri Sağlık Bakanlığı sertifikası olan FDA onaylı bir üründür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver