YOGII Mommy Bag Anne Bebek Bakım Çantası Büyük Boy Termos Biberon Bölmeli Omuz Çanta

599,99 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

YOGII Mommy Bag Anne Bebek Bakım Çantası Büyük Boy Termos Biberon Bölmeli Omuz Çanta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YOGII Satıcı Ünvanı: YUSUF GÖKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4010036022
    Bu ürün YOGII tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anne çantası büyük kapasiteli anne bezi bebek bebek çantası İşlevli kadınlar için omuz çantası seyahat bebek bezi çantaları bebek bakımı VİP Anne çantası büyük kapasiteli anne bezi bebek bebek çantası İşlevli kadınlar için omuz çantası seyahat bebek bezi çantaları bebek bakımı VİP ÜRÜN AÇIKLAMASI *Large boyut günlük kullanım ve uzun yolculuklar dahil olmak üzere rahatlıkla kullanabileceğiniz şık tasarım ve geniş iç hacimli çantamızın ön gözlerindeki ısı yalıtımlı folyo, (3 Adet) biberon ve mamaların ısısını ve soğukluğunu 4-5 saate kadar muhafaza eder. *En önemli özelliği dış kumaş ve iç kumaş birinci sınıf aynı malzemeden üretilmiştir ( Asla yırtılma olmaz ). *Leke tutmayan su geçirmeyen kanserojen ve fitalat içermeyen kumaş , ağır metal içermeyen malzemelerden imal edilmiştir. *Bebek sağlığına zararlı hiçbir kimyasal madde içermez. *Ana bölmesindeki ıslak mendil ve bebek için gerekli bez haznesi mevcuttur. *Üst kısmında çelik çerçeve ile desteklenmiş balıkağzı şeklinde açılan çift femuar vardır. Üretim yeri Türkiye. ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ Çanta impertex kumaştan yapılmıştır ve çok dayanıklıdır. -Suya dayanıklıdır. İçinde su almaz. -Yüksek kaliteli baskı ve etiketler kullanılır. -Bebek nesneleri taşımak için son derece büyük ve geniş. -Omuzda ve elinizde kolayca taşınabilir. -Bebek çantası olarak kullanılabilir. *Yüksek Kapasite *Solmaz, Eskimez, Su Geçirmez Özellik *Kansorejen Madde İçermez *Ağır Meral İçermez *Üst Kısım Çelik Çerçeve ile Desteklenmiştir *Çift Fermuarlıdır *3 biberon sığan termal keseler mevcuttur. ÜRÜNÜN ÖLÇÜLERİ genişlik: 53 cm yükseklik: 32 cm genişlik: 24 cm.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Model Omuz Çantası
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver