Yol Yayınları Sesim Seninle Her Yerde Milton H. Erickson'un Telkin Hikayeleri

302,31 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Yol Yayınları Sesim Seninle Her Yerde Milton H. Erickson'un Telkin Hikayeleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çağımızın en etkili hipnoterapistlerinden biri olan Milton H. Erickson'un metotlarını ve kişiliğini daha yakından tanımak ister misiniz? Sesim Seninle Her Yerde adlı çalışma Sidney Rosen'in Milton H. Erickson'un telkinleri ışığında kaleme aldığı bir yapıt olma özelliğini taşıyor. Gelin, psikoloji türünde yazılan bu kitabın içeriğinden kısaca bahsedelim. 'Sesim Seninle Her Yerde' adlı kitabı neden okumalısnız? Sesim Seninle Her Yerde adlı kitapta kendine özgü yöntem ve teorileriyle evrensel olarak yankı uyandıran Milton H. Erickso'un büyüleyici zekâsı Sidney Rosen'in gözünden değerlendiriliyor. Terapi konusunda aydınlatıcı olan ve farkını ortaya koyan bu eser, kişisel gelişim açısından okura önemli bir katkı sağlıyor. Çünkü terapinin yanı sıra kitapta Milton H. Erickson'un hipnoz teknikleri ve telkin hikâyeleri de yer alıyor. Hastaların ne şekilde terapi edildiği, diğer yöntemlerden farklı olarak nasıl bir süreç yaşandığı ve bireylerin yaşama tekrardan nasıl bağlandığı okura gösteriliyor. Yazar, tüm bu problemlerle başa çıkarken zihnin, iradenin, benliğin ve bakış açısının rolünü de izah ediyor. Böylece bireyin kendi karakterini koruyarak nasıl daha iyi bir psikolojiye sahip olabileceğini en doğru şekilde gözler önüne seriyor. Ayrıca yöntemler üzerinde açıklamalar yaparak kitabı okur için daha net ve anlaşılır kılıyor. Yazarın eğlenceli bir dille örnekler üzerinden bunu gerçekleştirmesi kitabı keyifli hâle getiriyor. Eğer farklı bir perspektiften dinamik bilgiler edinmek isterseniz sizlere fayda sağlayacağını düşündüğümüz bu çalışmaya bir şans verebilirsiniz. Bunları biliyor muydunuz? 1926 doğumlu Sidney Rosen'in hipnoterapi ve psikoterapi alanında dünyaca ünlü Milton H. Erickson teorilerinin ve yöntemlerinin en bilinen öğreticilerinden biri olduğunu biliyor muydunuz? Araştırmacı yazarın bu öğretilerden yola çıkarak kaleme aldığı Sesim Seninle Her Yerde 272 sayfadan oluşur. Fahri Karabay'ın çevirisiyle Türkçeye aktarılan eserin ilk baskısı 2015 yılında yayımlanır. Kitap, Yol Yayınları etiketiyle okurların beğenisine sunulur. Pek çok duayen düşünürün ve araştırmacının bu araştırma hakkındaki fikirleri kitabın arka kapağında yer alır. Bireylerin kendini ve çevresini daha iyi anlayabilmesi için yol gösteren bu eser, yazarın akıcı anlatımıyla zenginleştirilir. Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz Amerikalı yazar Sidney Rosen'in 1992-2021 yılları arasında kaleme aldığı 6 kitabı bulunur. Ancak Sesim Seninle Her Yerde yazarın Türkçeye tercüme edilmiş tek eseri olma özelliği taşır. Bu kitabı severek okuduysanız felsefi türde yazılmış Aşkın Metafiziği, Felsefenin Tesellisi, Güzel Yaşam Kılavuzu, İnsanın Kendini Yenmesi En Büyük Zaferdir, Yaşam Bir Düştür Uyanmak Bizi Öldürür ve İnsanın Anlama Yetisi Üzerine Bir Soruşturma isimli kitapları da inceleyebilirsiniz. )

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Sidney Rosen
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver