Yonex Vcore Pro 100l 280 Gr 2022 - Performans Yetişkin Tenis Raketi L2 (27"/l2)

11.395 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden:
Grip L2
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yonex Vcore Pro 100l 280 Gr 2022 - Performans Yetişkin Tenis Raketi L2 (27"/l2)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Courtmax-Tenis Atölyesi Satıcı Ünvanı: ASLI ALPARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8890096053
    Bu ürün Courtmax-Tenis Atölyesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yonex vcore pro 100l 280 gr 2022 - Performans yetişkin tenis raketi l2 (27"/l2) Vcore pro 100l (280g) ile yonex, orta seviye oyunculara etkileyici bir hız ve hassasiyet sunar. Bu raket, vcore pro 100'den (300g) daha kolay sallanır ve aynı zamanda ağırlık sınıfı için etkileyici bir denge sunar. 2021 için yonex, çarpma sırasında raketin daha etkili bir şekilde bükülmesine yardımcı olmak için şaft geometrisini değiştirir. Yonex ayrıca grafit yerleşimine 2g-Namd (flex force) ekler. Bu, çarpma sırasında çerçevenin daha etkili bir şekilde geri çekilmesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Diğer malzeme güncellemeleri, daha fazla konfor için yerleşimde yumuşak bir polimer kullanan flex fuse'u içerir. Yonex'in imza teknolojisi, daha büyük bir tatlı nokta ve daha bağışlayıcı bir his yaratan ısometrıc kafa şekli olmaya devam ediyor. Önceki nesilde olduğu gibi, bu güncelleme de sert darbe titreşimlerini azaltmak için kullanılan vdm'yi (titreşim sönümleme ağı) içerir. Vcore pro 100l (280g) zemin vuruşlarında hız, hassasiyet ve hissin baştan çıkarıcı bir kombinasyonunu sunar. Hafifliği ile bu raket, daha az gelişmiş oyuncuların etkili tempo ve dönüş için gereken vuruş hızını oluşturmasını kolaylaştırır. Hız, bu raketin daha hızlı tepki vermenize ve aktif kalmanıza yardımcı olacağı ağda da kullanışlıdır. Sonuç olarak, bu, ağırlık yükü olmadan harika bir kontrol raketinin avantajlarından yararlanmak isteyen orta seviye oyuncular için harika bir seçenektir. Özellikler Kafa boyutu: 100sq.In / 645sq.Cm Uzunluk: 27in / 68,5cm Ağırlık (gerilmemiş): 280 gram / 9,9 ons Denge (gerilmemiş): 33,5cm / 3 puan hl Kordaj deseni: 16x19 Raket kesiti: 23mm-24mm-23mm Grip ölçüsü: 2 Kordajsız satılmaktadır. Raket kılıflı satılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver