yopigo 5201-yg Pro Model 4 In 1 Su Geçirmez Epilasyon Aleti Epilatör Cihazı Tüy Alma Makinesi Topuk Törpüsü

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL

Ürün Bilgileri

yopigo 5201-yg Pro Model 4 In 1 Su Geçirmez Epilasyon Aleti Epilatör Cihazı Tüy Alma Makinesi Topuk Törpüsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YOPİGO TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: FATMA AKTI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0420292736
    Bu ürün YOPİGO TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dördü bir arada tasarım olan bu cihaz doğal cildin yenilenmesine yardımcı olmak için cildinizi temizlemenize ve netleştirmenize yardımcı olur. Sonuçlar dört haftaya kadar sürebilir ve tüyler daha yavaş ve daha ince gelir. Özellikler Kablolara bağlı olmadan şarj sayesinde pratik kullanım sağlamaktadır. Özel keskin cımbızları sayesinde rahat ve etkili sonuçlar. Cihaz yüksek dönme hızına sahip gümüş motora sahiptir. Ergonomik yapısı ve harika tasarımı sayesinde kolay kavranır ve kayma yapmaz. Paket içeriği 4 in 1 epilasyon aleti Epilasyon başlığı Tıraş başlığı Topuk törpü başlığı Bakım başlığı Temizleme fırçası Şarj adaptörü

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Otomatik Kapanma Var
  • Renk Beyaz
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Temizlik Fırçası Var
Geri Bildirim Ver

Yopigo 5201-yg Pro Model 4 in 1 Su Geçirmez Epilasyon Aleti Epilatör Cihazı Tüy Alma Makinesi Topuk Törpüsü

Kadınların vücutta istenmeyen kıllardan kurtulabilmelerine yardım eden epilatör aletleri kılların uzaklaştırılmasında önemli bir etkiye sahiptir. Çok fonksiyonlu olarak üretilen Yopigo 5201-YG Pro Model 4 in 1 su geçirmez epilasyon aleti epilatör cihazı tüy alma makinesi topuk törpüsü olarak da kullanıma uygundur. Ergonomik tasarıma sahip olan bu ürün kolay tutulan gövde yapısı ile birlikte rahat bir kullanım hedefleyenlerin gözde ürünü arasında yer alır. Cildin doğal yöntemlerle yenileyip kıllardan kurtulmasını desteklerken topuk kısmında oluşan ölü derilerin kolay bir şekilde atılmasında da oldukça etkilidir. Antialerjenik olması sebebiyle hassas ciltlerde de kullanılarak dört etkiyi bir arada barındıran bir bıçak sistemine sahiptir. Özel bakım başlığı sayesinde vücudunuzun bir çok yerine sağlıklı bir şekilde uygulama imkanı sağlar.

  • Su geçirmez sistem
  • Kısa tüylerde görünür etki
  • Çok fonksiyonlu yapı

Su Geçirmez Sistemli Yopigo Epilatör ve Topuk Törpüsü

Su Geçirmez Sistemli Yopigo Epilatör ve Topuk Törpüsü

İstenmeyen tüylerin vücuttan atılabilmesi ve uzun süreli pürüzsüzlük elde edebilmek için epilatör cihazlarına ihtiyaç duyulur. Bu epilatör cihazları genellikle duş kabinlerinde kullanıldığından su geçirmeyen bir yapıya sahip olması gerekir. Yopigo 5201-YG Pro Model 4 in 1 su geçirmez epilasyon aleti epilatör cihazı tüy alma makinesi topuk törpüsü kullananlar genellikle duş ortamında tüylerini alır. Yopigo epilatör ve topuk törpüsü su geçirmeyen özel sistemlerle üretildiğinden duş sırasında kullanıma uygundur. Yüksek dönme hızına sahip olan gümüş motor sistemleri sayesinde vücutta etki eden pürüzsüzlüğün uzun süre kalıcı olmasına yardım eder. Kuvvetli başlıkları ile birlikte hassas ciltlerin korunmasında da oldukça etkilidir. Bu sayede etkili ve kalıcı sonuçlar elde edebilmeniz adına en kısa tüylerden bile kolay bir şekilde kurtulmanıza yardım eder.

Kısa Tüylere Çözüm Sunan Yopigo Epilasyon Aleti

Kısa Tüylere Çözüm Sunan Yopigo Epilasyon Aleti

Epilasyon aletleri istenmeyen tüylerin vücuttan atılmasına yardımcı olarak kılların azılmasını sağlayan sistemdir. Yopigo epilasyon cihazı kısa tüylerde bile etkili bir çözüm sunar. Bu epilasyon cihazı dört haftaya kadar kalıcı ve gözle görülür bir sonuç elde edebilmenize yardım eder. Dört hafta sonucunda tüyler daha az çıkarak yavaş bir uzama eğilimi gösterir. Vücutta kızarıklık ve tahriş gibi oluşumları önleyen sistemiyle birlikte hassas ciltlerin de kullanımına uygundur. Kablolara bağlı olmadan kullanabileceğiniz hızlı şarj özelliğine sahiptir. Bununla birlikte kolay tutulabilen yapısı pratik bir çözüm sunar. Özel olarak üretilen cımbızları sayesinde rahat bir kullanım sağlayarak etkili sonuçlar elde etmenize yardım eder. Yopigo 5201-YG Pro Model 4 in 1 su geçirmez epilasyon aleti epilatör cihazı tüy alma makinesi topuk törpüsü yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Çok Fonksiyonlu Yapıya Sahip Yopigo Epilasyon Aleti Fiyatı

Çok Fonksiyonlu Yapıya Sahip Yopigo Epilasyon Aleti Fiyatı

Epilasyon aletlerinin tüm vücuda kullanılabilmesi pratiklik açısından büyük bir avantaj sağlar. Yopigo epilasyon aleti hem tüy alma hem de topukları törpüleme gibi işlemleri görerek pratik bir çözüm sunar. Ergonomik yapısı sayesinde kolay bir kavrama işlemi ile tüy alma işlemine hızlıca başlayabilirsiniz. Ayrıca topuklarınızda bulunan ölü derilerin de kolay bir şekilde vücuttan atılmasını sağlayarak pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Bu işlemlerin sonunda vücudunuzu arındırabileceğiniz özel temizleme fırçalarını da içinde barındırır. Çok fonksiyonlu bir yapıya sahip olduğundan kadınların gözde ürünü olan bu ürün uygun bir fiyat kategorisinde satışa sunulur. Yopigo 5201-yg pro/ yopigo 5201-yg Pro Model 4 in 1 su geçirmez epilasyon aleti epilatör cihazı tüy alma makinesi topuk törpüsü fiyatlarına avantajlı bir şekilde Trendyol’dan ulaşarak güvenle satın alabilirsiniz.