Genel Markalar Tarih Seti (5 KİTAP TAKIM)

680,11 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
765,95 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799,93 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
843,19 TL
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
842,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Tarih Seti (5 KİTAP TAKIM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tarihin farklı dönemlerine tarihsel maddeci bakış açısıyla eğilen kitaplar yayımlayan Yordam Kitap, bu değerli yapıtlardan beşini şimdi yeni bir set halinde de sunuyor. Yeni “Tarih Seti”nde yer alan Diakov ve Kovalev imzalı iki ciltlik İlkçağ Tarihi, ilkel topluluk düzeni ile Ortaçağ arasındaki uzun tarih kesitini materyalist bir bakış açısıyla inceleyen bir yapıt. Agibalova ve Donskoy imzalı Ortaçağ Tarihi ise 5. yüzyıl ile 17. yüzyıl arasındaki sınıf mücadelelerinin kapsamlı bir panoramasını sunarken, tarihin bu kesitini, feodalizmin kuruluşu, gelişmesi ve ilk burjuva devrimleriyle birlikte çöküşü çerçevesinde ele alıyor. Tarihçi Yeliseyeva başkanlığında bir kurul tarafından hazırlanan Yakın Çağlar Tarihi, 1648 İngiliz devriminden 1917 Sovyet dönemine uzanan tarihsel kesite odaklanıyor. “Tarih Seti”nin beşinci ve son kitabı olan Arap Ülkelerinin Yakın Tarihi’nde, tarihçi Borisoviç Lutskiy, Arap ülkelerinin tarihini 16. yüzyıldan 20. yüzyıl başındaki 1. Dünya Savaşı’na kadar getirerek yaklaşık 500 yıllık bir dönemi ana hatlarıyla ele alıyor ve nirengi noktalarını veriyor. Tarihe, tarihin farklı kesitlerine, farklı coğrafyaların tarihine ve tarihsel maddeciliğe ilgi duyan bütün okurlar için… Ürün Adı: Tarih Seti (5 Kitap Takım) Ürün Kodu: 7822311639839 Yazar: Kolektif Basım Yılı: 2019 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 1774 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 251-300
Geri Bildirim Ver