York Monterosa 18 A++ Inverter Klima

33.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

York Monterosa 18 A++ Inverter Klima

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VİP SOĞUTMA Satıcı Ünvanı: MÜNTİHA KARAÇOBAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5071056428
    Bu ürün VİP SOĞUTMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SIFIR KUTUSUNDA ADINIZA FATURALI YORK HİTACHİ SERVİSİ TARAFINDAN ÜCRETSİZ MONTAJ BU KLİMA ÇOK KARLI BU FIRSAT KAÇMAZ ISITMA 23000 BTU SOĞUTMA 20900 BTU MAXİMUM KAPASİTELİ ??GENEL ÖZELLİKLER? BU klima hem yakıt cimrisi hem sessiz hem şık dizaynlı hem de dayanıklı olup fiyatı da çok ekonomik!!! York Monterosa, yukarıda saydığımız tüm özellikleri bir arada size sunuyor. Yüksek Enerji Verimliliği İklim bölgelerine göre(akdeniz iklimi) A+++ değişen yüksek enerji verimliliği sayesinde ortamın sıcaklığını ayarlayarak enerji tüketimini düşünür. York Monterosa, az enerji tüketerek ortam ısısını istenilen seviyeye taşır.Güçlü turbo hızı sayesinde kısa süre içerisinde ortamı sıcaklığını istenilen seviyeye getirir.Fan hız seviyesini otomatik moda aldığınız taktirde ayarlanan sıcaklığa göre hızını kendisi ayarlar. İnverter sistemi klimanızın ne zaman çalışıp çalışmaması gerektiğine karar verir.Bu şekilde yüksek enerji verimliliği oluşur.Güç tüketimini minimuma indirir. Sessiz iç ünitesi konfor sıcaklığına ulaştığında ses seviyesi 23 db kadar düşer.Bu ses seviyesi ile konforunuzu güzelleştirir. Klimanızı gün içerisinde istediğiniz zaman açıp istediğiniz zaman kapatmanız için programlama yapmaya imkan tanır. Üstün hava filtresi sayesinde havada ki bütün partikülleri temizler,size tertemiz hava imkanı sunar. Konforunuzu etkilemeden nemi sizin konforunuza göre ayarlar. Elektrik kesildiği zaman son çalışma modun da tekrar çalışmaya başlar. Sleep Sılence uyku modu özelliğiyle sessiz rahat konforlu bir dinlenme ortamı sağlar. Soğuk havayı önleme sayesinde siz klimanızı ısıtma modun da çalıştırdığınız da iç ünite 2 dk boyunca hava üflemez,akışkan gazın ısınmasını bekler sensörler sayesinde sizi direk soğuk havadan korur. Uzağa üfleme sayesinde ortamı istenilen ısıya kısa sürede getirir.Fan kademe hız ayarıyla istenilen konfor ayarlanabilir. Ozan salınımı olmayan R410a gazı sayesinde çevre dostudur. Üzerinde bulunan LED dijital gösterge cihazınıza şıklık katar.İsterseniz LED dijital göstergeyi kumandadan kapatabilirsiniz. Uzun boru mesafesiyle(25mt)artık performans kaybı olmadan klimanızı kullanabilirsiniz. Dış ortam ısısı -15 C olsa bile cihazınız performansından ödün vermez. YORK klimalar estetik görünümü,dayanıklı uzun ömürlü iç ve dış ünitesi DC kompresör teknolojisi kolay bakım kolay kurulum özellikleri enerji tasarrufu düşük ses seviyesi arıza durumda ekrana bilgi verme özelliği 3 boyutlu hava akışı gizli göstege özelliği çevreci olma özellikleriyle sizlere mükemmel bir konfor alanı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Soğutma Kapasitesi 18000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Soğutma A++
  • Tip Ev Tipi Klima
  • Isıtma Kapasitesi 18000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Isıtma A+++
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özel Filtreler Yıkanabilir Filtre
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver