yorni Ayarlanabilir Nazar Boncuğu İp Bebek Bileklik

89,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye 30 TL İndirim
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
129,99 TL

Ürün Bilgileri

yorni Ayarlanabilir Nazar Boncuğu İp Bebek Bileklik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Simurg Shop Satıcı Ünvanı: YAŞARİYE KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5350352744
    Bu ürün Simurg Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Petite Elite Ayarlanabilir Nazar Boncuğu Bebek Bilek Halhal
  • Petite Elite bileklikler bebeğiniz düşünülerek üretilmiştir. Özel düğümler ile bağlanmış, parlak solmaz bir iptir. Nazar boncuğu ise kırılması oldukça zor bir camdır. Bebeğinizin bileğinde devamlı kalabilecek sağlamlıkta olup son derece kullanışlı ve estetik ürünlerdir. Denizde, suda kesinlikle iplerin rengi solup renk değiştirmez. Yenidoğandan 6 yaşına kadar tüm bebeklerde kullanılabilir. Kanca vb bağlantı apartları içermediğinden bebeğinizin bileğine bir kere taktığınızda bebeğinizin kendisinin çıkarması zordur. Düğüm bölümlerinden özel ayarlamalıdır. Takılma şekli bir eliniz ile çift kat ipliğin hareket eden kısmını çekerken (çift kat iplerden daima sadece bir katı hareket eder.) diğer elinizle de tek kat olan kısmı çekiniz. Bollaştırıp genişletmek sizin elinizdedir. Bebeğinizin güvenliği için lütfen belli aralıklarla bebeğinizin bileklerini kontrol ediniz.
  • Nazar Boncuğu Eski bir Anadolu inancının camdaki yansımalarıdır.
  • İnsanlık tarihi boyunca, her kültürde ve dinsel inançta, göz figürü kötülükleri savan güçlü bir tılsım olarak kabul edilmiştir...
  • Bu figüre, Musevi, Hıristiyan ve İslam kültürlerinin yanı sıra, Budist ve Hindu toplumlarda da rastlıyoruz. Bu ortak gelenek Anadolu'nun 3000 yıl öncesine dayanan cam sanatında yeni bir kimlik kazanır. Anadolulu bir cam ustası, göz figürünün gücünü ateşin gücüyle birleştirerek yepyeni bir tılsım yaratır:
  • Prof.Dr. NUSRET KAYA / Psikiyatrist
  • Nazar Boncuğu
  • O zamandan bu yana insanlar, kötülüklerden korumak istedikleri her şeye nazar boncuğu iliştire gelmiştir. Yeni doğmuş bebeklerden, bindikleri ata, hatta, evlerinin kapılarına bile...
  • Nazar boncuğu geleneği Anadolu'da hâlâ yaşamaktadır. Sayıları giderek azalan nazar boncuğu ustalarının hünerli elleriyle biçimlendirdiği ışıltılı göz boncukları, Anadolu'dan dünyanın dört bucağına yayılmaktadır.
  • Nazarın bilimsel tanımı ise gözdeki fotoreseptörlerin kasılması sonucu açığa çıkan neğatif ve pozitif göz akım dalga ışınımına nazar denir. Nazar'ın üç türlü ışınım etkisi vardır.Bu konu radyoloji ilmiyle bağdaştırılarak labaratuvarlarda ispatlanmıştır. Alfa(sarsıcı) Beta(kırıcı,yıkıcı) ve Gama (yakıcı) ışınları olarak,genel itibariyle halk arasında daha çok Alfa (sarsıcı) ışın etkileri daha yoğun olarak oluşmaktadır. Nazar değen insanda bilimsel olarak beynin orta bölümü olan (Mezensefelon) kısmında nöronlar(sinirler) harekete gecerek göz küresini büyütür ve esneme başlar. İnsana nazar değdiği bilimsel olarak fizyolojik açıdan esneme ve göz küresinin büyümesinden anlaşılır.Nazar'ın oluşagelmesi için nazarı vuran kişinin, nazara gelecek kişiye negatif ışın göndermesini bilinçsiz olarak gerçekleşmesi gerekir. Nazar kesinlikle bilinçli olarak gerçekleşemez. Nazar'ı bilinçli olarak gerçekleştiren insanlar, çok azdır. Bu olay parapsikoloji konusuna girer.
  • Nazar Boncuğu or Blue Glass Evil Eye Bead Amulet:
  • His thousands of years old talisman continues to fight against the evil eye all over the world.
  • In Turkey, wherever you look, you'll meet plenty of eyes looking at you. It is common in the Turkish culture to give a gift of a Blue Glass Nazar Boncugu (Nazar boncuk) or The Evil Eye Bead as it is more widely known. People hang a small evil eye amulet from the rear view mirror of their car, keep several small evil eye beads or evil eye charms on hand to give to guests, hang an evil eye near their door in the home or office. Glass evil eyes are worn, in the form of jewelry evil eye bracelet, evil eye necklace, evil eye anklet, gold or silver evil eye charms and evil eye pendant, evil eye earring - ring and blue evil eye talisman. Here it is a real evil eye bead paradise.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver