Yoyko Exclusive Comfort 8 In 1 Park Yatak Oyun Parkı Bej 70 X 110 Cm

9.999,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.259 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.249,99 TL

Ürün Bilgileri

Yoyko Exclusive Comfort 8 In 1 Park Yatak Oyun Parkı Bej 70 X 110 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: M.EKİNCİ Satıcı Ünvanı: MUHAMMET EKİNCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3290373717
    Bu ürün M.EKİNCİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Park Yatak Oyun Parkı Haki 70 x 110 cm Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Oyun Parkı Grey 70 x 110 cm En değerli varlığımız bebeklerimizin sağlığı ve güvenliği için özel olarak üretilen yoyko bebek park yataklarışimdi Türkiye'de ! Modern, sağlam ve hafif özel üretim sportif kasası ile kolay montaj ve kullanım imkanı ! Kaliteli, kalın kapitoneli yatak matı ile ultra konforlu ve sırt desteği ile sağlıklı! Anne yanı olarak kullanılabilir, Türkiye' de en büyük Anne Yanı kullanılabilen yataktır ! Son sistem güvenlik Avrupa Birliği şartnamesine göre en üst teknoloji fabrikalarda üretilmiştir! Türkiye'de tek 600D kumaş kullanılan park yataktır, sağlam ve üst kalitedir! Bebeğinizin güvenliği için yatağın 4 tarafı özel kalın sünger ve kapitone ile geçilmiştir! Kademeli yatak yüksekliği ile aya ve yaşa göre yükseltebilme ve alçaltabilme özelliği! Özel sünger eklenmiş konforlu pratik alt değiştirme ünitesi ! Yanda özel kaliteli plastikten oyuncak, kıyafet ve bebek bezi koyma organizatörü ! Beşik olarak kullanılabilme özelliği, sallanma alt demirleri ile kolay kullanım! Özel 360 derece sineklik seti ile bebeğinizi sineklerden tam koruma sağlayın! Taşıma çantası ile her yere klayca taşyabilme özelliği ! Tek kişi kolay kurabilme özelliği, ürünün %80i hazır olarak gelir ! Türkiye'deki en kalın yatak matı hediyelidir 2,5cm kalınlığında yatak yerine geçebilen özel mat ! Taşıma kapasitesi: Ara kat: 10 kgAlt değiştirme: 12 kgAra kat takılı değilken ana ünitenin taşıma kapasitesi: 25 kg max.Ürün ölçüleri: 116cm X 76cm X 80cm NOT : Ürüne dönence dahil değildir, sadece görsel olarak kullanılmıştır. Özel Paket İçeriği: * Park yatak ( 110x70cm) * Yan saklama gözü * Alt değiştirme ünitesi * Sineklik seti * Taşıma çantası * Yatak matı * Alt sallanma boruları ( beşik tip)

Ürün Özellikleri

  • Model Katlanabilir
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver