Ys YARAMIŞ 43.5 Cm Organik Ham Demir Döküm Katlanır Ayaklı Portatif Döküm Izgara Tava Avcı Kampçı Çadır

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ys YARAMIŞ 43.5 Cm Organik Ham Demir Döküm Katlanır Ayaklı Portatif Döküm Izgara Tava Avcı Kampçı Çadır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ys YARAMIŞ Satıcı Ünvanı: ÜNAL YARAMIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9370062873
    Bu ürün Ys YARAMIŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YARAMIŞ MANGAL !!! UYARI !!! DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN DİKKATİNE, Mağduriyet yaşanmaması için , SATIN ALMIŞ OLDUGUNUZ ÜRÜNÜN MAGAZA İSMİNİN " YARAMIŞ SOBA MANGAL " FİRMASI OLMASINA DİKKAT EDİNİZ. TEDARİKÇİ FİRMALARIN ( DİĞER SATICILAR ) AYNI GÖRSEL ÜRÜNÜ VE AÇIKLAMASINI KULLANIP TAKLİT ÜRÜNLERİ MAGAZAMIZA AİT DEĞİLDİR. ANLAYISINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. 43.5cm capinda PORTATİF DÖKÜM MANGAL !!! UYARI !!! DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN DİKKATİNE, Mağduriyet yaşanmaması için , SATIN ALMIŞ OLDUGUNUZ ÜRÜNÜN MAGAZA İSMİNİN , YARAMIŞ SOBA MANGAL FİRMASI OLMASINA DİKKAT EDİNİZ. TEDARİKÇİ FİRMALARIN AYNI GÖRSEL ÜRÜNÜ KULLANIP TAKLİT ÜRÜNLERİ MAGAZAMIZA AİT DEĞİLDİR. ANLAYISINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. URUNUMUZ 1. KALİTE PİK HAM DEMİR DÖKÜMDEN URETILMEKTEDİR. BU IZGARAMIZ SAYESİNDE ARTIK YAPMIŞ OLDUĞUNUZ IZGARALAR DAHA KOLAY LEZİZ VE MUHTESEM BİR MANGAL KEYFİNİN TADINI ÇIKARABİLECEKSİNİZ. BU IZGARAMIZIN UZERINDEKI MÜHÜRLEME ÇİZGİLERİ İLE ETİNİZİN YAĞINI VE SUYUNU ET KENDİ İÇERİSİNDE HAPSEDİP MÜHÜRLEME YAPTIGI İÇİN DAHA MÜKEMMEL LEZZETLERE EŞLİK EDECEKSİNİZ. DÖKÜM IZGARAMIZIN ETRAFINDA OLUK SİSTEMİMİZ MEVCUTTUR Kİ ARTA KALAN YAĞI VE SUYU DIŞARIYA TAHLİYE SAGLAYACAKTIR. DÖKÜM IZGARAMIZIN AYAKLARI PORTATİF METAL OLUP KATLANABILIR VE DİLEDİGİNİZ YERE RAHAT BİR SEKİLDE TASIMA İMKANI SAGLAYABİLİRSİNİZ. NORMAL MANGALLARIN YANI SIRA ETLERİNİZ BİRE BİR ATEŞ VE DUMANA MAGRUZ KALMADIGI İÇİN KANSOROJEN MADDE İÇERMEYİP DAHA SAĞLIKLI VE DOGAL IZGARA KULLANIMI SAGLAYACAKSINIZ. DÖKÜM IZGARAMIZIN EN ÖNEMLİ TARAFIDA MANGAL KÖMÜRÜ İHTİYACI DUYMADAN ALTINDA DİLEDIGİNİZ GİBİ ODUN ÇALI VB. DE YAKABİLİRSİNİZ. URUNLERIMIZ İL İLÇE KÖY KENT FARKETMEKSİZİN ADRESİNİZE KAPINIZA KADAR GELMEKTEDİR. iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla. YARAMIŞ MANGAL BURDUR.
Geri Bildirim Ver