1
Sıvı Yağlar kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Yudum Ayçiçek Yağı Teneke 5 Lt

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
304,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yudum Ayçiçek Yağı Teneke 5 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANAL PAZARI Satıcı Ünvanı: KORAY GÜREL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4430150295
    Bu ürün SANAL PAZARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yudum Ayçiçek Yağı Teneke 5 Lt

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Sıvı Yağ - Teneke 5+ lt
  • Çeşit Ayçiçek Yağı
Geri Bildirim Ver

Yudum Ayçiçek Yağı 5 lt

Sağlıklı ve hafif yemekler yapmak isteyen müşteriler bu yemekleri istedikleri kriterlerde yapmak için 5 lt Yudum ayçiçek yağı ürününü tercih eder. Doğal ayçiçek bitkisinden üretilen bu gıda oldukça sağlıklıdır. Yemeklerinizde ve salatalarınızda kullanabileceğiniz bu gıda, hafif olması nedeniyle büyük bir avantaj yaratır. Doyurucu özelliğiyle ön plana çıkan bu yağ, kullanım konusunda tasarruf etmenizi ve ürünü uzun süre kullanma avantajı verir. 5 lt olması ürünün geniş bir zaman diliminde kullanılmasını sağlar. Rafineri ayçiçek yağı olması özelliğiyle müşteriler tarafından büyük bir beğeni kazanır. Ürünün teneke kutuda olması oluşabilecek çeşitli sorunları ortadan kaldırır. Ayrıca bozulmasını önleyerek kullanım süresini artıran bu gıdaya siz de sahip olabilirsiniz.

  • Sağlıklı ve hafif yemekler sunması
  • 5 lt özelliğiyle uzun süre kullanım avantajı
  • Teneke kutusuyla dış etkenlere karşı korunaklı

Lezzetli Yudum Ayçiçek Yağı 5 Lt Pet Özellikleri

Lezzetli Yudum Ayçiçek Yağı 5 Lt Pet Özellikleri

Ayçiçeği bitkisinin tohumundan presleme ve özütleme tekniği ile üretilen sıvı yağ hem sıcak hem de soğuk yemeklere olan uyumuyla ön plana çıkar. Yudum ayçiçek yağı 5 lt pet ürünü teneke kutusu sayesinde ekonomik ve uzun ömürlü bir kullanım sunar. Ürünün sahip olduğu besin değerleri birçok müşterinin tercih etmesindeki önemli etkenler olarak dikkat çeker. Güneş görmeyen ve serin yerde saklanan bu gıda, uzun süre kullanım özelliğiyle müşterilerin beğenisini toplar. Yemekleriniz ve salatalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün hem hafif hem de sağlıklı olması özelliğiyle istediğiniz lezzeti yakalamanızı sağlar. Siz de hem bütçenize uygun hem de lezzetli olan bu ayçiçek yağını satın alarak dilediğiniz yemeği kolayca yapabilirsiniz. Aileniz ve sevdikleriniz için besleyici ve leziz yemekleri bu gıda ile hazırlayabilirsiniz.

Yudum Ayçiçek Yağı 5 Lt Avantajları ve Yorumları

Yudum Ayçiçek Yağı 5 Lt Avantajları ve Yorumları

Müşteriler tarafından yapılan 5 lt Yudum ayçiçek yağı yorumlarını okuyarak deneyimleri ve fikirleri öğrenebilirsiniz. Sahip olduğu birçok özellik ve avantajla müşterileri memnun eder. Ayrıca lezzetli ve besleyici olması da özellikleri arasında yer alır. Yemeklerinizde ve salatalarınızda kullanabildiğiniz bu ürünü aynı zamanda hamur işleri yapımında da tercih edebilirsiniz. Hamur işlerinde kabarmayı sağlayan kimyasal yapısıyla tercih edilen bu ürün, bayatlamayı geciktirir ve kek, poğaça, börek ve pasta gibi ürünlerin raf ömrünü uzatır. Kızartma yapmak tercih ettiğiniz bu ürün kızartmaların hafif ve sağlıklı olmasını sağlar. Salatalarınızda kullanabildiğiniz bu gıda salatalarınızın lezzetine lezzet katarak keyifli bir yemek deneyimi yaşatır. Teneke kutusu ürünün daha korunaklı ve ömrünün uzun olmasını sağlar. Geniş bir kullanım alanına sahip olan bu ürün bu avantajıyla müşteriler tarafından övgüyle bahsedilir.

Her Bütçeye Uygun Yudum Ayçiçek Yağı 5 Lt Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Yudum Ayçiçek Yağı 5 Lt Fiyatı

Yudum ayçiçek yağı 5 lt fiyatı ürünün sahip olduğu özellik ve avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Ayçiçek yağının sahip olduğu tüm özellik ve avantajlar müşterilerin ürünü tercih etmesinde etkili bir rol oynar. Birçok özellik ve avantajıyla fark yaratan Yudum ayçiçek yağı, yemeklerinizin ve salatalarınızın vazgeçilmezi olur. Hafif ve sağlıklı içeriği, doyurucu ve besleyici özelliği, geniş kullanım alanı, rafineri ürün olması ve teneke kutu avantajıyla müşteriler tarafından büyük bir beğeni toplar. Ürünün 5 litre olması kullanım ömrünü uzatır ve müşteriler için bütçelerinde büyük bir avantaj sağlar. Hamur işlerinin yapımında kullanılan bu gıda, yaptığınız hamur işlerinin lezzetli, kabarık ve uzun ömürlü olmasını sağlar. Sağlıklı ve besleyici içeriğinin yanı sıra kaliteli bir şekilde üretilmesi sayesinde vazgeçilmez olan bu yağı Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.