Yuka Kids Bak Diz Boz - Baby (BEBEK EĞİTİCİ ZEKA GELİŞİM OYUNLARI) (2-3 YAŞ) Yukakids

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Yuka Kids Bak Diz Boz - Baby (BEBEK EĞİTİCİ ZEKA GELİŞİM OYUNLARI) (2-3 YAŞ) Yukakids

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAYE KİTAP Satıcı Ünvanı: NURETTİN IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1725209945400019 Vergi Kimlik Numarası: 4670213341
    Bu ürün GAYE KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yuka Kıds 2 Yaş ve Üzeri Arası Çocuklar İçin Bak Diz Boz Baby Boncuk Dizme Oyunu Bu Kutu İçindeki Boncuklar İle Amaçlanan Hedef Oyunun en önemli işlevi çocuğun boncukları rengine göre dizmesidirBoncukların biçimi oval silindir veya elips olabilir 32 adet 22x12 mm ebadında boncuk 21 adet model kartı 2 adet boncuk dizme aparatı 2 adet örüntü oluşturma ipi Boncuklar dahil bütün parçaları Türkiyede imal edilmiştir
  • ## Not: Ambalajı açılmış ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Garanti Koşulları Tüm ürünler aksi belirtilmediği takdirde üretici firmaların garantisi altındadır. Garanti koşullarının geçerli olabilmesi için kargo teslimatı esnasında ürünü mutlaka kontrol ediniz. Herhangi bir hasar gördüğünüzde tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün üzerinde yapılan değişiklikler, ürünün deforme olması ya da ürünün orijinal dizaynının bozulması garanti kapsamı dışındadır. Ürün İade Koşulları Sitemiz üzerinden satın aldığınız ürünün hatalı çıkması halinde teslimat tarihinden itibaren en geç 7 gün içerisinde pazaryeri mağazamız üzerinden online destek bölümünden bizimle iletişim kurmanız gerekmektedir. Bu bilgileri takiben satın almış olduğunuz pazaryeri üzerinden iade kodunuzu alarak ürünü anlaşmalı kargo şirketi üzerinden bize gönderimini yapabilirsiniz. Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından oluşmuşsa veya ürün kullanılmışsa ürünün iadesi kesinlikle onaylanmayacaktır. Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır. Cayma Hakkı Kullanılamayacak Ürünler Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri, iç giyim ürünleri, mayo, bikini, kitap, kopyalanabilir yazılım ve programlar, DVD, VCD, CD ve kasetler ile kırtasiye sarf malzemeleri (toner, kartuş, şerit vb.) iade edilebilmesi için ambalajlarının açılmamış, denenmemiş, bozulmamış ve kullanılmamış olmaları gerekir. ## Not: Ambalajı açılmış ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Garanti Koşulları Tüm ürünler aksi belirtilmediği takdirde üretici firmaların garantisi altındadır. Garanti koşullarının geçerli olabilmesi için kargo teslimatı esnasında ürünü mutlaka kontrol ediniz. Herhangi bir hasar gördüğünüzde tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün üzerinde yapılan değişiklikler, ürünün deforme olması ya da ürünün orijinal dizaynının bozulması garanti kapsamı dışındadır. Ürün İade Koşulları Sitemiz üzerinden satın aldığınız ürünün hatalı çıkması halinde teslimat tarihinden itibaren en geç 7 gün içerisinde pazaryeri mağazamız üzerinden online destek bölümünden bizimle iletişim kurmanız gerekmektedir. Bu bilgileri takiben satın almış olduğunuz pazaryeri üzerinden iade kodunuzu alarak ürünü anlaşmalı kargo şirketi üzerinden bize gönderimini yapabilirsiniz. Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından oluşmuşsa veya ürün kullanılmışsa ürünün iadesi kesinlikle onaylanmayacaktır. Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır. Cayma Hakkı Kullanılamayacak Ürünler Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri, iç giyim ürünleri, mayo, bikini, kitap, kopyalanabilir yazılım ve programlar, DVD, VCD, CD ve kasetler ile kırtasiye sarf malzemeleri (toner, kartuş, şerit vb.) iade edilebilmesi için ambalajlarının açılmamış, denenmemiş, bozulmamış ve kullanılmamış olmaları gerekir.
Geri Bildirim Ver