Yuka Kids Hece Piramidi - Kolektif

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yuka Kids Hece Piramidi - Kolektif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAYE KİTAP Satıcı Ünvanı: NURETTİN IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1725209945400019 Vergi Kimlik Numarası: 4670213341
    Bu ürün GAYE KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hece piramidi kolay kullanma olanağı sağlar. 2,3 ve 4 sesten oluşan hece ve sözckleri oluşturmak ve çocuğun okuma srecini hızlandırmak mmkndr. 4 bölmden oluşur ve her bölmde 29 harf bulunmaktadır. Bu sebeple istenen hece oluşturulabilir. :al” hecesi oluşturulurken diğer harfler arka tarafa atılarak görnmesi engellenir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yuka Kids Hece Piramidi

Çocuğun eğitimini okul ile birlikte evde de devam ettirmek isteyen ebeveynler için Yuka Kids hece piramidi kolektif 460359, harika bir üründür. Gelişim çağındaki çocuğunuzun heceleri öğrenmesi ve buna bağlı olarak kelime türetmesi eğitimi açısından oldukça verimli bir yöntemdir. Bu sayede çocuğunuz okulda öğrendiklerini pekiştirebilir ya da okul öncesi eğitim ile ilkokula daha hazırlıklı başlayabilir. 2, 3 veya 4 sesten oluşan hece ve sözcükleri oluşturmaya olanak sağlayan bu ürün, çocuğunuzun okumayı öğrenme sürecine ve okuma hızına olumlu katkıda bulunur. Yeni kelimeler türetmek ve öğrenmek açısından çocuğunuzun ufkunu açar. Eğitim çağındaki çocuğunuzun kolay öğrenimi için tasarlanmıştır.

  • Bölme sayısı: 4 bölmeden oluşur ve her bölmede 29 harf vardır
  • Hacim: 13 cm en ve 20 cm yükseklik
  • Eğitim: Okul öncesi, ilkokul ve özel eğitim

Yuka Kids Hece Piramidinin Özellikleri Nelerdir?

Yuka Kids Hece Piramidinin Özellikleri Nelerdir?

Yuka Kids hece piramidi kolektif 460359 4 bölmeden oluşur ve her bölmede 29 harf bulunur. Bu sayede istenen heceyi oluşturmak gayet kolaydır. 2, 3 veya 4 sesten oluşan hece ve sözcükleri kolaylıkla türeten bu ürün, çocuğunuzun öğrenimine büyük bir katkı sağlar. Bu ürün sayesinde yeni kelimeler türetmek, öğrenmek gibi etkinlikler eğlenceli bir hâle gelir. 13×20 cm hacmiyle taşınması kolaydır. Bu sayede misafirliklere gittiğinizde yanınızda taşıyabilirsiniz. Çocuğunuzun okul çantasına kolaylıkla sığabilir bir üründür. Hece piramidinin çocuğunuzun gelişimine olan katkısını kısa sürede fark edebilirsiniz. Birinci bölmeye bir hece koyarak kelimenin kalanını çocuğunuzun tahmin etmesini isteyebilir ya da bir kelime oluşturarak çoğunuzun hece seslerini keşfetmesine olanak sunabilirsiniz. Bu ürün sayesinde çocuğunuz kendi başına kelimeler türetmeye çalışarak okumayı öğrenme sürecini hızlandırabilir.

Yuka Kids Hece Piramidi Kaç Yaştan İtibaren Alınabilir?

Yuka Kids hece piramidi kolektif 460359, özellikle okul öncesi, ilkokul ya da özel eğitim gören çocuklar için kullanışlı bir üründür. Okul öncesinde olan çocuklar bu ürün sayesinde okulda göreceği eğitimi önceden öğrenerek sınıfına bir adım ileriden başlamış olur. Bu ürün sayesinde, okula başladığı zaman eğitimini hızlandırıcı bir etki kazanmış olur. İlkokul seviyesindeki çocuklar ise okulda öğrendiklerini eve geldiğinde bu ürün ile pekiştirir. Yeni öğrendiği ses ve heceleri piramit üzerinde görerek kelimelere aşinalık kazanır. Yeni kelimeler türetmek için kendisine bir zemin hazırlar. Özel eğitim gören çocuklar ise özellikle ses ve hece birleştirme konusunda zaman zaman dezavantajlı olabildikleri için bu ürün ile ses ve hecelere yatkınlık kazanmaya başlar. Bu ürün onların daha fazla pratik yapmalarını sağlayarak gelişimlerinde olumlu bir etkide bulunur.

Yuka Kids Hece Piramidi Eğitici midir?

Yuka Kids hece piramidi kolektif 460359 içerdiği 4 farklı bölme ve 29 harf sayesinde oldukça eğitici bir üründür. Özellikle Trendyol aracılığı ile Yuka Kids hece piramidi kolektif 460359 yorumlarına göz atarak ebeveynlerin bu ürün ile ilgili düşüncelerini okuyabilirsiniz. Birçok ebeveyn bu ürünün çocukları üzerindeki yadsınamaz eğiticiliğini paylaşır. 2, 3 ve 4 ses ile hece oluşturulan bu piramit üzerinden kelime ve hece üretmek artık çok kullanışlı bir hâle gelir. Çocuğunuzun durmadan öğrenmesi ve kendini geliştirmesini istiyorsanız bu ürün sizin için doğru tercih olabilir. Bir örnek vermek gerekirse; ‘’al’’ gibi bir hece oluştururken diğer harfler arkaya atılarak çocuğun görmesi engellenir. Bu sayede çocuğunuz, kendi kelimelerini ve seslerini türeterek yeni sözcükler öğrenir. Çocukların hayal gücünü kullanmaya olanak sağlayan bu ürün, bu açıdan oldukça eğiticidir.