Yuma Bilyalı Barel Tuzaklı 68mm Sarı

279 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,97 TL

Ürün Bilgileri

Yuma Bilyalı Barel Tuzaklı 68mm Sarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAYATEK TEKNİK HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: YUNUS KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5350427248
    Bu ürün KAYATEK TEKNİK HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yuma Bilyalı Barel Tuzaklı 68mm Sarı Ürünü En ve Kolay Taksit Seçenekleri ile Hemen Satın Alın!

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapı Kilidi
Geri Bildirim Ver

Yuma Bilyalı Barel Tuzaklı 68 mm Sarı

Barel yani kapı kilit mekanizması, her evin ihtiyaçlarından biridir. Söz konusu evin güvenliği olduğundan tuzaklı mekanizma doğal olarak öne çıkar. Çelik kapılar için tasarlanmış olan ürün alt ve üst kilit kısmı olmak üzere 2 parçadan oluşur. Bu şekilde tasarlanması ve sunulması, çelik kapının kendi standart donanımından dolayıdır. Pek çok insan evleri ve oturdukları daire için çelik kapı kullanımını önemser. Ayrıca ofis ve işyerlerinde de bu sistemler sıklıkla tercih edilir. Dolayısıyla her ihtimale karşı, herkes elinin altında, olası bir mekanizma sorununa karşı, doğal olarak var olanın yerine yerleştirilebileceği bir sisteme de ihtiyaç duyar. Dolayısıyla bu durumda Yuma bilyalı barel gerekli ihtiyacı karşılar. Ürün, söz konusu ana özelliklerinin yanı sıra, renk olarak ise sarı renkte sunulur.

  • İki parçadan oluşur
  • 68 mm
  • Tuzaklıdır

Yuma Tuzaklı 68 mm Barel Özellikleri

Yuma Tuzaklı 68 mm Barel Özellikleri

Çelik kapılar için tasarlanan ürün, adından da anlaşılacağı üzere bilyalıdır. Ürün, yani Yuma 68 mm bilyalı tuzaklı barel, iki parçadan oluşur. Bu parçalardan bir tanesi, kendinden anahtarlı üst kısım kilidi, diğeri, 3 anahtarlı standart kilittir. 68 mm oluşları, çelik kapının belli bir standart kalınlığı olduğundan ileri gelir. Üç anahtar ile sunulması ise müşterisinin elinde 2 yedek bulunmasını sağlar. Bu da olası kaybolma durumunda yedek anahtar olarak iki şans sunar. Ürünün sarı renkte oluşu standarttır. Ayrıca çelik kapıların neredeyse tamamıyla uyumludur. Kolayca monte edilebilir bir üründür. Eğer dilerseniz yedek olarak saklayabilirsiniz ya da kapınızı aldığınız esnada var olan mevcut barelleri söküp, yerine Yuma 68 mm bilyalı barel yerleştirebilirsiniz. Bilhassa, yeni yerleştiğiniz dairenizde de mevcut barel yerine bu şekilde kendi tercihinizi kullanabilirsiniz.

Yuma Tuzaklı 68 mm Barel Avantajları ve Kullanımı

Yuma Tuzaklı 68 mm Barel Avantajları ve Kullanımı

Öncelikle, evinizin güvenliğini, çelik kapınızın dayanıklılığıyla da birleşerek üst düzeye çıkarır. Tuzaklı oluşu sayesinde olası hırsızlık teşebbüslerini boşa çıkarır. Yeni aldığınız kapınıza ya da yeni taşındığınız yerde, kapıya rahatlıkla kurabilir ve ailenizi olası bir hırsız şebekesinden de korumuş olursunuz. Evden uzun süreli ayrılışlarınızda Yuma bilyalı barel tuzaklı 68 mm sarı evinizin muhafızı olur. Ona güvenerek, gönül rahatlığıyla evcil hayvanınızı ya da değerli eşyalarınızı evinizde bırakabilirsiniz. Mekanizmanın sunduğu güvenlik itibariyle, siz evinizde yok iken de evinizi korur. Yuma bilyalı barel tuzaklı 68 mm sarı kullananlar üründen memnuniyetini yorumlarda dile getirir. Bu sayede onların da düşüncelerinden faydalanabilir ve kafanızdaki olası soru işaretlerini de giderme imkanı bulabilirsiniz. Bu kaliteli ve dayanıklı ürüne sahip olarak yaşam alanlarınızı güvenli kılabilirsiniz.

Yuma Tuzaklı 68 mm Barel Fiyatı ve Yorumları

Yuma Tuzaklı 68 mm Barel Fiyatı ve Yorumları

Kaliteli bir ürün olmasının yanında Yuma bilyalı barel tuzaklı 68 mm sarı fiyatı cebinize gayet uygundur. Ürün fiyatı parçanın kalitesine, dayanıklılığına, tasarımına göre belirlenir. Nitekim cebinizden çıkabilecek cüzi bir miktar, size daha güvenli bir yaşam alanı oluşturmanın kapılarını açabilir. Hatta dilerseniz uygun fiyattan istifade ederek birkaç adet edinebilir, böylece hem elinizin altında yedek barel bulundurabilir hem de ihtiyacınız olabileceğini düşündüğünüz noktalarda kullanarak evinizin ya da ofisinizin güvenliğini arttırabilirsiniz. Yuma bilyalı barel tuzaklı 68 mm sarı yorumları kısmını inceleyerek detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ürüne dair deneyimlerini paylaşan kişilerin yazdıklarını okuyarak merak ettiğiniz noktalar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve uygun fiyat avantajlarından istifade etmek için siz de hemen Trendyol'u ziyaret edebilir ve böylelikle evinizi ya da ofisinizi bir kaleye çevirmenin ilk adımını atabilirsiniz.