Yumoş Extra Çamaşır Yumuşatıcısı Amber 1440 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2 Al Sepette %10 İndirim
550 TL'ye 50 TL İndirim
124,85 TL
Kurumsal Fatura
125 TL'ye 20 TL İndirim
154,99 TL
Kurumsal Fatura
138,62 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yumoş Extra Çamaşır Yumuşatıcısı Amber 1440 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yumoş amber extra yumuşatıcı ile çamaşırlarınızda uzun süren yumoş ferahlığı ve tazeliğini hisseddeceksiniz. Her yıkamada 1 kapak yumuşatıcı yeterli olacaktır. Yumoş extra'nın uzmanları ile geliştirilen özel formülü, giysilerinizin ihtiyacı olan bakımı sunar. Siz giysilerinizin tadını çıkarın, bakımı işin uzmanına bırakın. Renk uzmanları* ile geliştirilen renk kilidi özelliği ile giysilerinizin renklerinin daha uzun süre yeni gibi kalmasını sağlar. Kumaş uzmanları* ile geliştirilen doku koruma özelliği ile giysilerinizi oluşturan lifleri sararak, giyme ve yıkama sırasındaki yıpranmayı engeller. Bu sayede yumuşaklık, hızlı kuruma ve kolay ütüleme sağlar. Koku uzmanları ile geliştirilen ve ferahlık kapsülleri içeren parfümü ile kalıcı koku ve ferahlık sağlar. Yumoş extra'nın uzmanları ile geliştirilen özel formülü ile deterjanın etkisini nötralize ederek cildinize özen gösterir. *yumoş extra teknolojisini geliştiren kişiler dermatolojik olarak test edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Konsantre
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Yumoş Amber Extra Çamaşır Yumuşatıcısı Trendyol'da!

Yumoş 1440 ml Extra Amber çamaşır yumuşatıcısı hem ekonomik hem de pratik özellikleriyle öne çıkar. Kumaşlarda bulunan liflerin üzerini kaplayan özel formül, giysilerinizin yıpranmasını engeller. Üstelik bu sayede renkler de uzun süre canlılığını ve parlaklığını korur. Kıyafetlerinizi ilk günkü güzelliğiyle kullanmaya devam etmek üzere her yıkamada yalnızca yarım kapak yumuşatıcı ilave etmeniz yeterlidir. Kumaş uzmanlarıyla geliştirilen doku koruma teknolojisi, elektriklenmeleri de önleyerek giysilerin formlarını korumalarına yardımcı olur. Ayrıca liflerin arasında su birikmesini ve tutulmasını önleyen ürün, kumaşların hem daha hızlı kurumasını hem de daha kolay ütülenmesini sağlar. Böylece Yumoş Extra Amber'le yumuşacık olan giysileriniz, cildinizde pürüzsüz bir his bırakır. Siz kıyafetlerinizin tadını çıkarırken bakımı, işin uzmanı Yumoş Extra Amber'e bırakabilirsiniz.

  • 60 yıkama
  • Konsantre yumuşatıcı
  • 6 haftaya kadar kalıcı koku

Yumoş Extra Çamaşır Yumuşatıcısı Amberin Özellikleri Nelerdir?

Yumoş Extra Çamaşır Yumuşatıcısı Amberin Özellikleri Nelerdir?

Yumoş 1440 ml Extra Amber çamaşır yumuşatıcısı, “pro care” teknolojisi sayesinde eşyalarınızın ömrünü uzatır. Hoş kokulu formül, 60 yıkamaya kadar dayanabilen konsantre yapısıyla öne çıkar. Az miktarda kullanıldığında bile işlevlerini üst düzeyde gerçekleştiren ürün, oldukça ekonomiktir. Her yıkamada makinenize yeterli miktarda Yumoş Extra eklediğinizde çamaşırlarınız yumuşar, kırışıklıkları azalır ve kuruduktan sonra bile haftalarca güzel kokar. Yumoş Extra Amber çamaşır yumuşatıcısının formülü, uzmanlar tarafından geliştirilir. Bu özel formül, tüm tekstil ürünlerine ihtiyacı olan bakımı sağlar. Renk kilidi özelliği sayesinde giysilerin renkleri daha uzun süre canlılığını muhafaza eder. Yumoş Extra Amber, kumaş liflerini sararak dokuları koruma altına alır. Bu sayede hem yıkama hem de kullanım sırasındaki yıpranmalar minimuma iner. Yumuşaklığın yanı sıra çamaşırların hızlı kuruması ve kolayca ütülenmesi ürünün diğer iki avantajıdır.

Yumoş Extra Çamaşır Yumuşatıcısı Amberin Kokusu Nasıldır?

Yumoş 1440 ml Extra Amber çamaşır yumuşatıcısının yenilenen formülündeki en dikkat çekici özellik kalıcı kokudur. Denizlerden elde edilen ve antik çağlardan beri bilinen amber, değerli parfüm karışımlarında da sıklıkla tercih edilir. Oryantal, tatlımsı ve baharatlı notalar taşıyan bu iz bırakıcı esans, Yumoş Extra Amber çamaşır yumuşatıcı sayesinde evlerinize ve dolaplarınıza ulaşır. Ferahlatıcı ve hoş aroma, ürünün formülündeki koku kapsülleri sayesinde daha da kalıcı hâle gelir. Yumoş Extra Amber çamaşır yumuşatıcısının ferahlık kapsülleri içeren özel parfümü, koku uzmanları tarafından geliştirilir. Yıkama sırasında bu kapsüller sayesinde kumaşların doku ve liflerine işleyen amber esansını haftalar boyunca hissetmeye devam edebilirsiniz. Bu etkiyi sağlamak için favori Yumoş Extra kokunuzu barındıran mikro kürecikler, siz giysilerinizi kullandıkça hareketlerinizle kırılır. Böylelikle ortamınıza mis gibi amber kokusunun ferahlığı yayılır.

Yumoş Extra Çamaşır Yumuşatıcısı Amber Nasıl Kullanılır?

Yumoş 1440 ml Extra Amber çamaşır yumuşatıcısı, giysilerin temizliğini ve bakımını bir zahmet olmaktan çıkarır. Konsantre yapıdaki ürünün formülündeki parfüm ve aktif maddeler, oldukça yoğundur. Bu özellik Yumoş Extra Amber çamaşır yumuşatıcısının işlevlerini az bir miktarla gerçekleştirmesine olanak tanır. 4-5 kg kapasiteli bir çamaşır makinesine her defasında yarım kapak (24 ml) ürün eklemeniz yeterlidir. Böylelikle 60 kereye kadar kullanılabilen 1440 ml hacme sahip 1 kutu Yumoş Extra Amber, oldukça ekonomik bir kullanım sunar. Yumuşatıcı, çamaşır makinelerinin deterjan çekmecesinde bulunan özel bölmeye boşaltılır. Seçilen programa göre son durulama öncesinde makine, suya Yumoş Extra Amber'i de otomatik olarak ekler. Uzmanlar tarafından geliştirilen özel formül, bu aşamada deterjanın etkilerini de nötralize eder. Böylelikle giysileriniz, dermatolojik açıdan cildinizle daha uyumlu hâle gelir. Yumoş Extra Amber çamaşır yumuşatıcısı yorumlarında tüketicilerin izlenimlerine yer verilir. Dilerseniz giysilerinize bakım yapacak bu ürünü Trendyol avantajlarıyla hemen satın alabilirsiniz.