Yves Rocher Detoks Etkili Yapılandırıcı Gece Kremi-50ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
1.067,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.095 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL

Ürün Bilgileri

Yves Rocher Detoks Etkili Yapılandırıcı Gece Kremi-50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: magasin de cometiques Satıcı Ünvanı: HAVVA KUŞSAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0671516164
    Bu ürün magasin de cometiques tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bretanya'dan gelen iki patentli Okyanus yosunu ve Latin çiçeği birlikte cildin daha iyi nefes almasına yardımcı olur ve ciltte detoks etkisi yaratır. Cildin yaşlanmasını hızlandıran dış etkenlere karşı savaşarak yaşlanma belirtilerinin geciktirilmesine yardımcı olur. Cildin güçlenmesine sağlıklı, ışıldayan ve aydınlık bir görünüm kazanmasına destek olur. Etki: İlk sabahtan itibaren cilt daha iyi nefes alır ve daha canlı bir görünüme kavuşur. 1 aylık kullanım sonrasında ciltteki kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünün azalmasına, cildin güçlenmesine ve daha sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm kazanılmasına destek olur. Kullananların %88'i ciltlerini uzun süreli nemlendirdiğini söyledi. In vitro test sonucu 104 kişi üzerinde 1 aylık memnuniyet testi sonucu Paraben, silikon ve mineral yağ içermez. Jelatin içermeyen geri dönüştürülebilir kartondan oluşan eko tasarım dış ambalaja ve geri dönüştürülebilir cam şişeye sahiptir. Uygulama: Cildinizi temizleyip tonikledikten sonra her akşam yüzünüze uygulayın. Ürünü elinize alarak ısıtın daha sonra merkezden dışa doğru nazik hareketlerle uygulayın. Daha iyi sonuç almak için Detoks Etkili Canlandırıcı Gençlik İksirini kreminizden önce uygulayıp birkaç dakika bekleyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver