Yves Rocher Elixir Jeunesse - Detoks Etkili 50 Gkf Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yves Rocher Elixir Jeunesse - Detoks Etkili 50 Gkf Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Detoks Etkili 50 GKF Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi, doğal cilt yaşlanmasına etki eden faktörlerle ve cildin yaşlanmasını hızlandıran ve artıran dış etkenlere (hava kirliliği, UV,stres vs..) karşı savaşır. Cildin derinlemesine ferahlamasına, tekrar nefes almasına yardımcı olur.Cilt günden güne canlılık kazanır, ışıldar ve kırışıklık görünümünde azalma görülür. İçerdiği güneş filtreleri sayesinde
  • UVA/UVB ışınlarının sebep olduğu yıpranma ve yaşlanmaya karşı cildi korur. Kullananların %95’inin kırışıklıklarında azalma görülmüştür.* İçeriğinde Yves Rocher Laboratuvarları’nın patentli buluşu olan Doğal Özümseme Teknolojisiyle* elde edilen en etkin bitkisel aktifler bulunur. Bitkisel formülünde bulunan Ultra Konsantre Afloya Özü’nden elde edilen aktifler, cilt tarafından tamamen özümsenir. *Doğal Özümseme Teknolojisi, bitkilerden en etkin bitkisel aktifleri elde etmek için kullanılır. Bitkisel aktiflerin saf doğal yapılarını ve tüm zenginliklerini koruyabildiği tek metottur. Elde edilen yüksek kalitedeki bitkisel aktifleri cilt rahatlıkla tanır ve özümser. Hücrelerin yaşam fonksiyonlarında sağlanan iyileşme sonucunda cilt gözle görünür oranda gençleşir. %100 doğaldır ve hiçbir çözücü madde içermez. *In Vitro Test Sonucu • Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. • Mineral yağ ve silikon içermez. • Vegan bir üründür. • Açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketilmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Form Krem
  • Ek Özellik Vegan
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Yves Rocher Elixir Jeunesse - Detoks Etkili 50 Gkf Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi

Cilt bakım ürünleri arasında yerini alan yüz kremleri belirli kriterlere göre seçilir. Yves Rocher Elixir Jeunesse - detoks etkili 50 gkf yaşlanma karşıtı yüz kremi içeriği, performansı ve kalitesi ile müşterileri memnun eder. Büyük bir beğeni kazanan model, tüm özellikleriyle ön plana çıkar. Doğal formülü ile cilt yaşlanmasını etki eden model, cildin yaşlanmasını sağlayan dış etkenlere karşı savaş verir. Cildin ferahlamasını ve nefes almasını sağlar. Cilt gün geçtikçe parıltılı bir hal alır ve büyük etki farkedilir. Yves Rocher detoks etkili 50 gkf yaşlanma karşıtı yüz kremi sahip olduğu etkili ve doğal formülü ile sağlıklı bir kullanım avantajı sunar. Tek sürüşte her yere yayılan akıcı kıvamı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar.

  • Yoğun antiaging etkisi
  • Cilt bakımı özelliği
  • Doğal formül

Detoks Etkili 50 Gkf Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi Özellikleri

Detoks Etkili 50 Gkf Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi Özellikleri

Yves Rocher yaşlanma karşıtı yüz kremi içerdiği doğal formülü ile ön plana çıkar. Güneş ışınlarının sebep olduğu yıpranma ve yaşlanmaya karşı koruma sağlar. Bitkisel formülü sayesinde cilt, kremi kolaylıkla benimser. %100 doğal olan ürün hiçbir çözücü madde içermez. Dermatolojik olarak test edilen ürün içeriğinde silikon ve mineral yağa yer verilmez. Vegan olan ürün gösterdiği tüm sonuçlar ile büyük bir beğeni toplar. Yves Rocher Elixir Jeunesse - detoks etkili 50 gkf yaşlanma karşıtı yüz kremi kullananlar tarafından yapılan geri dönüşlerde cilt yapılarında gençleşmenin görüldüğünü bildirilir. Müşteriler alınan tüm sonuçlardan oldukça memnun kalır. Cildin yaşlanmasına sebep olan doğal faktörlere ve hava kirliliği, güneş ışınları, stres gibi dış etkenlere karşı koruma sağlar. Cildinizde ferahlık yaratan model aynı zamanda cildinizin nefes almasını sağlar.

Detoks Etkili 50 Gkf Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi Avantajları

Detoks Etkili 50 Gkf Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi Avantajları

Doğal ve bitkisel içeriği sayesinde harika sonuçlar ortaya çıkaran Yves Rocher marka Elixir Jeunesse yüz kremi, müşterileri oldukça memnun eder. Antiaging özelliği ile listelerde yerini alan model etkili performansı ile cildinize bakım yapar ve yaşlandırmayı hızlandıran tüm etkenlere karşı savaşır. Ürünü tercih ederek yaşlandırmayı durdurabilir ve cildinizde gençleşme hareketini başlatabilirsiniz. Uzun ömürlü kullanım avantajı ile fark yaratan model kullanım kolaylığı avantajına sahiptir. Yves Rocher Elixir Jeunesse - detoks etkili 50 gkf yaşlanma karşıtı yüz kremi yorumları oldukça olumlu ve diğer müşteriler için önemli özelliğe sahiptir. Müşteriler yaptıkları bu yorumlarda aldıkları tüm sonuçları belirtir. Bu yorumlar doğrultusunda modeli tercih etmek ve doğru bir şekilde kullanmak kolaylaşır. Marka tarafından da takip edilen yorumlar müşterilere büyük bir avantaj sunar.

Detoks Etkili 50 Gkf Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi Fiyatı

Detoks Etkili 50 Gkf Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi Fiyatı

Bünyesinde bulunan tüm etkin özellikler ve avantajlar ürünün tercih edilmesinde önemli etkenler olarak ön plana çıkar. Bu kriterlerin yanında uygun fiyat özelliği de müşterileri oldukça memnun eder. Hesaplı fiyat özelliği sayesinde büyük bir ilgi gören ürünün satın alınma süreci kısa sürede tamamlanır. Yves Rocher Elixir Jeunesse - detoks etkili 50 gkf yaşlanma karşıtı yüz kremi fiyatı hemen hemen her kesimden müşteriyi memnun eder ve ürünün rahatlıkla satın alınmasını sağlar. Geniş bir müşteri kitlesine hitap eden ürün, genç ve yaşlı farketmeksizin kadın müşteriler tarafından severek kullanılır. Yapısı, formülasyonu ve içeriğiyle müşterilerden tam not alır. Çevresel ve kimyasal yaşlanma faktörlerinin önüne geçip etkili sonuçlar verir. Tüm bu özellik ve avantajlara sahip olan bu kullanışlı ürüne Trendyol’dan uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.