4
Vücut Spreyi kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Yves Rocher Saç Ve Vücut Spreyi- Egzotik Vanilya- 100ml-57233

685 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
9.1
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Yves Rocher Saç Ve Vücut Spreyi- Egzotik Vanilya- 100ml-57233

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: regen. Satıcı Ünvanı: HAKKI YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9550860680
    Bu ürün regen. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Bourbon Vanilya özü içeriğiyle duyularınızı harekete geçiren bu misti saçlarınıza ve vücudunuza uygulayabilirsiniz. *Organik Vanilya?nın etkileyici kokusunu içeren formülüyle %95ten fazla doğal içeriğe sahiptir. Bourbon Vanilya özütü %100 botanik bazlı alkol içermektedir. *Geri dönüştürülebilir şişesi %25 plastik içermektedir. Yeni ambalajı ile gelmektedir. Yeni formül yeni etiket

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver

Yves Rocher 57233 100 ml Vanilya Esanslı Saç ve Vücut Spreyi

Kokular, temiz ve güzel hissetmek için sıklıkla kullanılan kozmetik ürünlerden biridir. Doğal kokuya sahip spreyler temiz kokunun yanında ferah hissetmeyi de sağlar. Yves Rocher 100 ml vanilya saç ve vücut spreyi, organik içeriğe sahip bir kokudur. Vanilya esansı barındıran koku, çiçek notalarının verdiği aromayla gün boyu keyifli hissetmeyi sağlar. Rahatlatıcı ve dinlendirici koku sunan sprey, saç ve vücut için uygulanabilir özelliktedir. Bu yönü sayesinde fonksiyonel bir kullanım sağlar. Cildin ve saçların çiçeksi kokmasını sağlayan ürün, organik bir formüle sahiptir. Bu yönü sayesinde güvenle kullanılabilir.

  • Vanilya esansı içerir.
  • Saç ve cilt için kullanılabilir.
  • Organik bir formüle sahiptir.

Yves Rocher Vegan Vanilya Saç ve Vücut Spreyinin Özellikleri Nelerdir?

Yves Rocher Vegan Vanilya Saç ve Vücut Spreyinin Özellikleri Nelerdir?

Yves Rocher 100 ml vanilya saç ve vücut spreyi, doğal içeriğini hoş koku ile buluşturan bir üründür. Saçların güzel kokmasını sağlamasının yanında vücuda ihtiyacı olan ferahlığı verir. Organik içeriği sayesinde tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Herkesin kullanımına uygun olan sprey, hayvansal bileşen içermeyen vegan formüle sahiptir. Vücut ve saçlar için zararlı maddeleri içermez. Sprey içerisinde renklendirici ve paraben bulunmaz. Bu yönü ile gün içerisinde istenilen sıklıkta kullanılabilir. Cilt sağlığını tehdit etmeyen bitkisel alkol barındırır. Geri dönüştürülebilir plastik şişesi sayesinde çevre dostudur. Etkileyici bir koku deneyimi sunan sprey, kremsi ve çiçeksi bir koku sunar. Sprey ile birlikte farklı maddeler kullanılarak kokunun kalıcılığı artırılabilir. 100 ml şişede olması sayesinde çantalara rahatlıkla sığabilir ve kolay taşınabilir.

Yves Rocher Vanilya Saç ve Vücut Spreyinin Avantajları Nelerdir?

Yves Rocher 100 ml vanilya vegan saç ve vücut spreyi, hoş kokusunun yanında birçok kullanım avantajı sunar. Saç ve vücut için kullanılabilir olması sayesinde fonksiyonel bir üründür. Organik içeriği ile tek bir şişede vücudun her yerinde kullanım imkânı verir. Vanilya esansı barındıran spreyin koku yoğunluğu ve kalıcılığı arttırılabilir. Kremsiz kokunun daha kalıcı olması için vanilya sütü ile birlikte kullanılabilir. Spreyin kullanım avantajlarından bir diğeri portatif özelliğe sahip olmasıdır. 100 ml boyuttaki şişesi sayesinde kolayca taşınabilir bir formdadır. Dönüştürülebilir şişesi ve hayvansal ürün içermemesi ile çevre ve hayvan dostu bir spreydir. Yves Rocher 100 ml vanilya saç ve vücut spreyi fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir. Fiyat/performans ürünlerinden biri olan spreyini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Yves Rocher 100 ml Saç ve Vücut Spreyi Kimler İçindir?

Yves Rocher 100 ml vanilya saç ve vücut spreyi, etkileyici çiçeksi aroması ile doğal hissetmeyi sağlayan bir üründür. Sprey, vanilya kokusunu seven herkesin kullanımına uygundur. Çiçeksi ve kremsi aroması ile gün boyu ferah kalmayı sağlar. Hafif ve doğal kokulardan hoşlanan kadın ve erkekler tarafından kullanılabilir. Saç ve cilt için kullanılabilir bir ürün arayışında olanlar tarafından tercih edilebilir. Etkileyici vanilya kokusunun yanında fonksiyonel ve portatif bir ürün tercih etmek isteyenler tarafından kullanılabilir. Organik içeriği sayesinde doğal formüllü bir koku arayanların beklentilerini karşılar. Vegan içeriği ve dönüştürülebilir şişesi sayesinde hayvan/çevre dostu ürünler kullanmayı tercih edenler tarafından kullanılabilir. Tüm cilt tiplerine uygun geliştirilmiş formülü sayesinde herkesin severek tercih edebileceği bir spreydir. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Yves Rocher 100 ml vanilya saç ve vücut spreyi yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu spreyi Trendyol’un mobil uygulamasını kullanarak ya da web adresi üzerinden, birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.