Yves Saint Laurent Y Edp 100 ml Erkek Parfüm 3614272050358

5.200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.800 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.391 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.420 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.680 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yves Saint Laurent Y Edp 100 ml Erkek Parfüm 3614272050358

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YVES SAINT LAURENT BEAUTY Satıcı Ünvanı: L'OREAL TÜRKİYE KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733002804700015 Vergi Kimlik Numarası: 7330028047
    Bu ürün YVES SAINT LAURENT BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İLHAM KAYNAĞI Yves Saint Laurent tarafından yeni Y EAU DE PARFUM tanıtılıyor. Modern erkeklerin özünü yakalayan otantik bir koku ifadesi. Y, bir insanın değil, bütün bir neslin hikayesi: tutkularını takip etmeye ve kendi yollarını yaratmaya cesaret eden bir nesil. İlhamdan, sıkı çalışma ve işbirliğinden, özgüven ve başarıya giden bir yol. Y EAU DE PARFUM erkeği hayallerini gerçekleştirdi ve yeni bir yarına doğru ilerliyor. Fikirlerini dünyayı iyileştirmeye odaklanarak paylaşmaya istekli bir adam
  • Kendisine sunulan zorluklarla yüzleşmekten korkmayan, kendine güvenen ve yetenekli bir erkek. Başarıya giden yolda bir adım daha ileride. KOKU Erkekler için Y EAU DE PARFUM, taze narenciye ve aromatik notaların yer aldığı ve daha sonra şehvetli odunsu notaların etkisiyle yoğunlaşan bir koku. Y erkeğinin çok yönlü kişilik özelliklerini mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Kokunun başlangıcı taze, keskin ve patlayıcı bir bergamot ve zencefil düetidir. Bir tazelik, meyveli, sulu ve gevrek bir yeşil elma tarafından kontrast ve vurgulanmıştır. Adaçayı ve ardıç, tazeliği ve kontrastı sağlamak için zarif sardunya notaları tarafından desteklenen güçlü bir maskülenliği yeniden vurgular. Kokunun arka planı daha yoğun, daha şehvetli ve daha erkeksi bir yapıya sahip olup, olibanum ve tonka fasulyesinin gizemli derinliğini pekiştiren vetiver ilavesiyle daha da güçlenmiştir. ŞİŞE TASARIMI Y EAU DE PARFUM’ün ikonik şişesi modernliğin bir ifadesidir. Yaratıcı bir imza olarak güçlü Y kimliğiyle keskin ve minimal bir tasarım. Şişenin koyu rengi içindeki yoğun aromanın bir yansımasıdır - size kim olduğunuzu yaratma gücü veren bir nesne. Fujer Odunsu Sardunya Adaçayı Tonka Vetiver Boy:100 ML Tip:EDP Cinsiyet:ERKEK Yaş Grubu:ERKEK

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Yves Saint Laurent 3614272050358 Y Edp 100 ml Erkek Parfüm

Tarzınızı tamamlayacak en önemli unsurlardan biri hoş kokudur. Yves Saint Laurent Y EDP 3614272050358 100 Ml erkek parfüm ise özgün kokusu sayesinde ilgi görmektedir. Bu Parfüm kendine güvenen, tarz sahibi ve etkilemeyi seven erkeklerin ilk tercihleri arasında yer alır. Ürünün uzun süreli etkisi ve etrafı anında saran kokusuyla çevrenizde kalıcı bir iz bırakabilirsiniz. Notalarında doğadan ilham alınan parfüm, aynı zamanda ikonik şişe tasarımına sahiptir. Parfümün meyve ve bitki özlerinin harika uyumunu yansıtan benzersiz kokusuyla her ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

  • EDP koku tipidir.
  • Keskin bergamot ve zencefil kokusu içerir.
  • Tek şişesi 100 Ml hacme sahiptir.

Yves Saint Laurent Y 100 Ml Erkek Parfümün Kokusu Nasıldır?

Yves Saint Laurent Y 100 Ml Erkek Parfümün Kokusu Nasıldır?

Fark edilmeyi sevenlerin sıklıkla tercih ettiği Yves Saint Laurent Y EDP 100 Ml erkek parfüm, uzun süreli etkisiyle öne çıkar. Bahsedilen parfüm türü, meyve ve bitki özlerinin ahengiyle ortaya çıkmıştır. Ürün, başlangıçta keskin bir şekilde zencefil ve bergamot ikilisini uyumlu kokusunu yayar. Kullanan kişiye ve çevreye tazelik hissi vermesi için parfümde, yeşil elma kontrastı ön plana çıkarılmıştır. Bu sayede ürün, meyvemsi bir esansa da sahiptir. Kokunun Adaçayı ve Ardıç içeriği sayesinde tazelik hissi uzun süre etkisini sürdürür. Fujer odunsu sardunya ise parfüme maskülen bir hava katar. Ürünün dip notasındaki Tonka Fasulyesi ve kalbindeki Vetiver, erkeksi kokunun ortaya çıkmasını sağlayan diğer esanslardır. Söz konusu parfüm hem teninizde tazelik hissi hem de çevrede kalıcı bir koku bırakmanızı sağlar.

Yves Saint Laurent Edp Erkek Parfüm Ne Zaman Kullanılır?

Yves Saint Laurent Edp Erkek Parfüm Ne Zaman Kullanılır?

YSL Y EDP 10 Ml erkek parfümü, genel kullanımına elverişli bir üründür. Öz bakımını ön plana çıkarmak isteyen erkeklerin ilk tercihleri arasında yer alan bu parfüm, şık ofis kombinleriyle ağır bir tarz yakalamanıza katkıda bulunur. Bahsi geçen parfüm türü, keskin ve patlayan esansıyla gece kullanımında da gayet uygundur. Davetlerde, akşam yemeklerinde ya da özel günlerde söz konusu kokuyla karizmanızı pekiştirebilirsiniz. Yves Saint Laurent Y EDP 3614272050358 100 Ml erkek parfüm, genellikle kış mevsiminde tercih edilen kokulardandır. Baskın esansı sayesine ürün, soğuk kış günlerinde sıcak bir enerji yaymanıza yardımcı olur. Ancak bahsi geçen kokuyu tarzınıza göre spor şık kombinlerle ya da bahar aylarında tercih etmeniz mümkündür. Özgün esansı ve maskülen notalarıyla öne çıkan bu parfüm, şıklığınızı tamamlayacak parça olabilir.

Yves Saint Laurent Y 100 Ml Edp Parfümün Kalıcılığı Nasıldır?

Benzersiz aromatik kokusuyla öne çıkan Yves Saint Laurent Y EDP 3614272050358 100 Ml erkek parfüm, uzun süreli etki göstermektedir. Ürünün notalarında yer alan tüm bitki ve meyveler baskın kokularıyla bilinir. Ancak parfümün esansı çevreye boğucu bir koku yaymayacak şekilde dengelenmiştir. YSL Y EDP tipi parfüm kategorisine girdiği için kalıcılığı epey yüksektir. Söz konusu ürünün esans yoğunluğu sayesinde üzerinize saatlerce etkisini sürdürür. Yves Saint Laurent Y EDP 3614272050358 100 Ml erkek parfüm, temiz tene sıkıldığında normalden çok daha uzun süre ilk anki etkisini koruyabilir. Bahsedilen parfümü bileklere ve kulak arkasına sıkarsanız tüm gün tazeliğini hissedebilirsiniz. Yves Saint Laurent Y EDP 3614272050358 100 Ml erkek parfüm fiyatı ise kalitesiyle eş değerdir. Bahsi geçen parfümün esans yoğunluğu ve kalıcılığı, az miktarda kullanımı yeterli kılar. Ürün hakkında daha çok fikir sahibi olmak için Yves Saint Laurent Y EDP 3614272050358 100 Ml erkek parfüm yorum bölümünü inceleyebilirsiniz. Üstelik bu kaliteli parfümü Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.