1
Oto Antenleri kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Z Tech Elektrikli Her Araca Uygun Siyah Shark Köpek Balığı Balina Tavan Anteni

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Z Tech Elektrikli Her Araca Uygun Siyah Shark Köpek Balığı Balina Tavan Anteni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİYATİKO Satıcı Ünvanı: RABBİT GLOBAL LOJİSTİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733087482600001 Vergi Kimlik Numarası: 7330874826
    Bu ürün FİYATİKO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Süs amaçlı değildir orijinal antendir
  • Anten çubuğunuzu söktükten sonra dip antene bağlantısı ile gerçekleşir
  • Iç kısmındaki kablo ile dip antene bağlanır
  • elektrikli ve alıcısı içindedir
  • Üm araç tipleri ile uyumludur.
  • Aracınızın marka ve modeli ne olursa olsun kolayca takıp kullanabilirsiniz.
  • Yüksek çekim gücü sağlar.
  • Anten kalitesi sayesinde aracınızda radyo keyfini yüksek çekim gücü ile yaşarsınız.Klasik antenlere göre daha yüksek çekim gücü vaat eder.
  • Aracınıza sportif bir görüntü kazandırır

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Ford Fiesta
Geri Bildirim Ver

Z Tech Elektrikli Her Araca Uygun Siyah Shark Köpek Balığı Balina Tavan Anteni

Sırt yüzgeçi tasarımlı Z Tech tavan anteni otomobiline küçük dokunuşlar yaparak şık stiller yaratmayı seven müşterilerin favorileri arasındadır. Modifiye tutkunları için eğlenceli bir alternatif olan bu ürün köpek balığı formundaki şekli ile büyük beğeni toplar. Ürün süs objesi değildir. Dekoratif görünümlü gerçek bir antendir. Yeni nesil donanımı ile güçlü bir çekim gücüne sahiptir. Z Tech elektrikli her araca uygun siyah shark köpek balığı balina tavan anteni kullananlar şehirlerarası yollarda menzil dahilinde olan tüm radyo frekanslarına kolaylıkla erişebilirler. Ürünün montajı için aracınızı elektrikçi ya da benzeri bir tamirhaneye götürmeniz gerekmez. Profesyonel bir yardım almadan tek başınıza rahatlıkla takabilirsiniz. Montaj ve kullanım talimatlarına uyduğunuz sürece uzun yıllar yüksek performans ile kullanabilirsiniz.

  • Yeni nesil tasarım
  • Güçlü çekim performansı
  • Pratik montaj kolaylığı

Z Tech Elektrikli Her Araca Uygun Siyah Anten Özellikleri

Z Tech Elektrikli Her Araca Uygun Siyah Anten Özellikleri

Başta binek araçlar olmak üzere tüm otomobil markaları ve modelleri ile uyumlu olan balina tavan anteni yüksek bir çekim gücüne sahiptir. Sportif bir tarz sunan Z Tech elektrikli her araca uygun siyah shark köpek balığı balina tavan anteni dinamik görünüm arayanlar için ideal alternatiflerden biridir. Elektrikle çalışan bu ürünün alıcısı içinde entegredir. Elinize ulaşan ürünün bağlantısını yapmak için anten çubuğunu sökmeniz gerekir. Modelin içinde bulunan kabloyu dip antene kolay şekilde bağlayabilirsiniz. Ürünün plastik kısmının altında 3M markalı sağlam yapışkan bulunur. Bu yapışkanın bantlarını açarak tavan yüzeyine sabitleyebilirsiniz. Yüksek kaliteli bu anten sayesinde uzun yolda veya sıkışık trafikte radyo keyfinden mahrum kalmadan yolculuk yapabilirsiniz. Klasik model antenlerden daha üstün bir performans vadeden bu ürünü detaylı şekilde inceleyerek satın alabilirsiniz.

Siyah Shark Köpek Balığı Balina Tavan Anteni Yorumları

Siyah Shark Köpek Balığı Balina Tavan Anteni Yorumları

Z Tech elektrikli her araca uygun siyah shark köpek balığı balina tavan anteni yorumları bu ürünü satın alarak kullanan müşterilerin olumlu fikirlerini görebileceğiniz kısımlardır. Müşteriler montajını yaptıkların ürünün fotoğrafını da çekerek modelin görüntüsü hakkında yardımcı olur. Bu kısımları inceleyerek hem kullanım deneyimleri hem de ürünün kaliteli yapısıyla ilgili referans bilgiler alabilirsiniz. Birinci sınıf materyalle ve yüksek kaliteli elektriksel donanımla sunulan bu ürün otomobilinize farklı bir hava katar. Yeni nesil dekoratif ürünler kullanmayı seviyorsanız bu modelin avantajlarından faydalanabilirsiniz. Müşteri memnuniyet oranı yüksek olan Z Tech marka siyah renkli balina antenin ürün değerlendirme puanları da yüksektir. Yorumları ve puanları bir arada inceleyerek içiniz rahat bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Ürün elinize ulaştığı zaman pratik bir şekilde montajını yaparak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Z Tech Siyah Shark Köpek Balığı Balina Tavan Anteni Fiyatı

Z Tech Siyah Shark Köpek Balığı Balina Tavan Anteni Fiyatı

Z Tech elektrikli her araca uygun siyah shark köpek balığı balina tavan anteni fiyatı bulunduğu segmente göre uygun rakamlarla sunulur. Yüksek performans iddiasını kanıtlayan marka sırt yüzgeçli tasarımıyla farklı zevklere hitap etmeyi başarır. Sadece görsel olarak değil çekim gücü olarak da beklentileri karşılayan modeli Trendyol üzerinden uygun fiyatla temin edebilirsiniz. Dönemsel olarak sunulan kampanyalar sayesinde birkaç adet sipariş vererek çevrenize de hediye edebilirsiniz. Arabasına düşkün olan kişiler için kullanışlı bir hediye alternatifi olan bu ürünü siz de kendi aracınızda severek değerlendirebilirsiniz. Siyah renkli olan bu model her renk araca kolay şekilde uyum sağlar. Piano black olarak kodlanan bu renk tonu parlak görünümü ile etkileyici bir tasarıma sahiptir. Siz de köpek balığının sırt yüzgeci olarak görünen tavan antenini satın alabilirsiniz.