Zade Vital 900 Mg 60 Kapsül Çörek Otu Yağı

224,99 TL
(3,75 TL / kapsül)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Zade Vital 900 Mg 60 Kapsül Çörek Otu Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENUYGUNECZA Satıcı Ünvanı: YASİN DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yozgat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6589925291600000 Vergi Kimlik Numarası: 3060403413
    Bu ürün ENUYGUNECZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zade vital çörek otu yağı nedir? Çörek otu tohumlarının soğuk sıkım yöntemi ile elde edilen bir gıda takviyesidir. Düğün çiçeğigiller (ranunculaceae) familyasına ait olan çörek otu (nigella), eski mısırlılardan antik yunan uygarlığına dek geçmişten günümüze geleneksel olarak kullanılan bir bitki türüdür. Tohumları kozalak (kapsül) içerisinde olgunlaşır. Zade vital çörek otu yağı, yüksek oranda esansiyel doymamış yağ asitleri içermektedir. Diyette doymuş yağların doymamış yağlarla yer değiştirmesi normal kan kolesterol düzeyinin korunmasına katkıda bulunur. Cold press (soğuk pres) yönteminin önemi nedir? Vücudumuzun üretemediği ve dışarıdan almamız gereken maddeler esansiyel (elzem) olarak tanımlanmaktadırlar. Tohumlarda yüksek oranda esansiyel yağ asitleri (omega 3, omega 9) bulunmaktadır. Cold press yöntemi ile elde edilen ürünlerde herhangi bir bir ısıl işlem ve kimyasal madde uygulaması olmadığı için tohumlarda bulunan esansiyel yağ asitleri doğal olarak ürüne geçebilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 100'lü
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver