ZAG KİMYA Benzil Benzoat 1 Lt

679 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ZAG KİMYA Benzil Benzoat 1 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AROMEL Satıcı Ünvanı: AROMEL KİMYA MEDİKAL SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080059736400001 Vergi Kimlik Numarası: 0800597364
    Bu ürün AROMEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benzil Benzoat
Geri Bildirim Ver

Zag Kimya Benzil Benzoat 1 Litre

Zag Kimya markası bilinen ve tercih edilen bir kimya markasıdır. Benzil benzoat kimyasal bileşiği, polyathia türü bir bitkiden izole edilir. Ürün, bitkilerin metaboliti ya da akarisit olarak bilinen bir kimyasal maddedir. İnsanlar çok eski zamanlardan beri bu maddeyi, uyuz adı verilen deri hastalığının tedavi edilmesi için kullanır. Bu kimyasal ürün hala kuduz tedavileri için kullanılan bir maddedir. Benzoat benzil denilen bu maddenin herhangi bir rengi yoktur. Tedavi amaçlı kullanılan bu kimyasal maddenin kendine has bir kokusu vardır. Ürün, renksiz bir haldedir ve sıvı durumdadır. Bu benzil benzoat, satın almak isteyenler için 1 lt şeklinde satılır.

  • Rengi olmayan bir üründür
  • Uyuz hastalığını tedavi etmek için kullanılır
  • Bu kimyasal ürünün erime noktası 21 °C dir

Zag Ki̇mya Benzil Benzoat 1 Litre Özellikleri

Zag Ki̇mya Benzil Benzoat 1 litre Özellikleri

Zag Kimya tarafından üretilen benzil benzoat kimyasal maddesini satın alan insanlar, genelde kuduz hastalığını tedavi etme amaçlı tercih ederler. Bu kimyasal madde özel bir kokuya sahiptir. Badem ya da balzamik türü gibi bir kokuya sahiptir. Zag kimya benzil benzoat 1 lt, herhangi bir renge sahip değildir. Bu madde gliserin içerisinde çözünme gerçekleştirmez. Kaynama noktası, 323.5 °C’dir. Halk arasında uyuz diye adlandırılan bir deri hastalığının tedavi edilmesi amacıyla formül oluşturmak için kullanılır. Bu hastalık, deride oluşan bir enfeksiyon türüdür. İnsanlar bu tür deri enfeksiyonlarının iyileştirilmesi için benzil benzoat adlı maddeyi kullanır. Bunun yanı sıra çeşitli kimyasallarda çözücü olarak kullanılan bir maddedir. Zag Kimya’nın ürettiği benzil benzoat maddesi, parfümlerin üretiminde esans olarak kullanılır. Geniş kullanım alanına sahip olan bu maddeyi dilediğiniz zaman satın alarak kullanabilirsiniz.

Zag Ki̇mya Benzil Benzoat 1 Litre Avantajları

Zag Ki̇mya Benzil Benzoat 1 litre Avantajları

Benzil benzoat isimli bu kimyasal ürün, aynı zamanda selüloz maddelerin çözücüsü olarak kullanılan bir kimyasal maddedir. Halk arasında bilinen kullanımı daha çok, bir deri hastalığı olan kuduz hastalığının tedavisi içindir. Bu hastalığın tedavisi için çok fazla tercih edilen bir üründür. Bu alanların yanı sıra gıda ve tekstil gibi sektörlerde de tercih edilir. Ürünün bir rengi yoktur ve keskin bir kokuya sahip değildir. Badem gibi bir kokusu vardır. Eğer herhangi bir şekilde kuduz denen bu deri hastalığına yakalandıysanız, bu ürünü satın alarak tedavi sürecine destek olabilirsiniz. Ürün, uygun bir fiyat aralığına sahip olduğu için kullanmayı isteyen herkes kolayca sahip olabilir. Tedavi amaçlı kullanılan kimyasalların güvenilir bir yerden alınması çok önemlidir. Bu kimyasal ürünü güvenle satın alarak ihtiyacınıza uygun şekilde kullanabilirsiniz.

Zag Ki̇mya Benzil Benzoat 1 Litre Fiyatları ve Yorumları

Zag Ki̇mya Benzil Benzoat 1 litre Fiyatları ve Yorumları

Zag Kimya adlı firma tarafından üretilen bu kimyasal madde, başta kuduz hastalığı olmak üzere birçok alanda da kullanılır. Eğer kuduz diye tabir edilen deri hastalığına yakalandıysanız, bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz. Ürünü satın aldıktan sonra sorunlu bölgeye düzenli olarak kullanabilirsiniz. Deri tedavi sürecinize yardımcı olur. Bu ürün, 1 lt şeklinde satışa sunulur. Ürünü satın aldıktan sonra ihtiyacınız kadar olanı kullanıp kalanını saklama koşullarına uygun şekilde muhafaza etmeye devam edebilirsiniz. Kimyasal madde olduğu için kapağı sürekli olarak kapalı halde saklanır. Zag kimya benzil benzoat 1 lt fiyatı oldukça uygun bir aralıktadır. Benzil benzoata ihtiyacı olan herkes uygun fiyat aralığında olması sayesinde kolayca ulaşabilir. Ürüne yapılan yorumlar genelde müşterilerin kullandıkları deri hastalığı ile ilgilidir. Tüm kullananların yorumları ve fiyat bilgisine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.