Zagana Çelik Termos 2 lt Çelik Termos

109,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Zagana Çelik Termos 2 lt Çelik Termos

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evimineksigi Satıcı Ünvanı: CEM KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 5310146981
    Bu ürün Evimineksigi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 lt çelik termos Voog marka Vakumlu dur Kullanmadan önce çay konacaksa sıcak su ile Su konacak ise su ile çalkalayıp kullanınız Kullanılan ürün iadesi olmaz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
  • Yalıtım Süresi 12 saat
  • Tip Isı Yalıtımı
  • Model İçecek
Geri Bildirim Ver

Zagana Çelik Termos 2 lt Çelik Termos

Zagana termos 2 lt, paslanmaz çelik ve kırılmaz çelikten yapılmış, içi 304 ve dışı 201 olmak üzere çift katmanlıdır. Ergonomik tasarımı ve kolay kullanımı sayesinde günlük kullanımda çok popülerdir. Sıcak veya soğuk içecekleri 12 saat boyunca muhafaza etmek için idealdir.

 
  • Paslanmaz çelik
  • Ergonomik
  • 12 saat boyunca sıcak veya soğuk tutma özelliği

Zagana Çelik Termos 2 lt Özellikleri

Zagana Çelik Termos 2 lt Özellikleri

Çift katmanlı paslanmaz ve kırılmaz çelikten üretilen Zagana çelik termos dayanıklı ve kalitelidir. Şık ve ergonomik tasarımı, hareket halindeyken yanınızda taşımanızı veya çantanızda saklamanızı kolaylaştırır. 12 saat boyunca sıcak ve soğuk tutma özelliği, günün her saatinde en sevdiğiniz içeceklerin tadını çıkarmanızı sağlar. Çelik termos birçok farklı alanda kullanılabilir. Önemli olan nokta, termosun içine sıcak ya da soğuk bir içecek koymak ve bunun saatlerce muhafaza edilmesini sağlamaktır. Ofiste çalışıyorsanız bu termosu kahve, çay veya diğer sıcak içecekler için kullanabilirsiniz. Yürüyüşte, kamp yaparken, bisiklet sürürken, doğa yürüyüşlerinde veya diğer aktivitelerde termosu su, meyve suyu, çay vb. içecekler için yanınıza alabilirsiniz. Seyahatte, festivallerde, konserlerde veya diğer yerlerde rahatlıkla taşınabilen bu termos büyük bir kolaylık sağlar. Özellikle sıcak içeceklerin muhafazası için çok uygun bir seçenek olması nedeniyle bu çelik termos, çalışma hayatının yanı sıra aktivite ve seyahatlerde de sıklıkla kullanılır.

 

Zagana Çelik Termos 2 lt Kullanımı

Zagana Çelik Termos 2 lt Kullanımı

Günlük olarak ve uzun süre kullanılmak üzere tasarlanan çelik termos hem işlevsel hem de güzeldir. Çift katmanlı paslanmaz ve kırılmaz çelik, kahve ve çay gibi sıcak ya da meyve suyu veya su gibi soğuk içecekler için iyi bir yalıtım sağlar. Zagana çelik termos 2 lt özellikleri sayesinde sıcak ya da soğuk sıvıların muhafaza edilmesi için kullanılır. Bu tür termoslar, çelikten yapılmış olmaları nedeniyle sıcak veya soğuk sıvıları saatlerce muhafaza edebilirler. Ayrıca, çelik malzemenin dayanıklı olması nedeniyle uzun ömürlüdür. İş yerinde, okulda, yürüyüşte, kamp yaparken, bisiklet sürürken, doğa yürüyüşlerinde veya diğer aktivitelerde rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Çift cidarlı bir yapıya sahiptir. İç kısımdaki çelik veya cam bölme, içeceğin sıcaklığını korurken, dış kısımdaki çelik tabaka ise termosun sıcaklığını dış ortama yansıtmamasını sağlar. Böylece içeceğiniz sıcaklığı muhafaza ederken, termosun dış yüzeyi herhangi bir ısı transferi yapmaz.

 

Zagana Çelik Termos 2 lt Fiyatları ve Yorumları

Zagana Çelik Termos 2 lt Fiyatları ve Yorumları

Çift katmanlı paslanmaz ve kırılmaz çelikten üretilen bu 2 litrelik termos, sıcak içeceklerinizi 12 saat boyunca sıcak veya soğuk tutacaktır. Geniş ağızlı üst kısmı, buz küpleri eklemeyi veya soğuk içecekler tercih ediyorsanız tutmayı kolaylaştırır. Ergonomik tasarımı kullanımı pratik hale getirirken modern ve şık görünümü, hareket halindeyken içeceğini yanında taşımaktan hoşlanan herkes için idealdir. 2 litre kapasiteye sahip olduğu için kalabalık gruplar da bu termosu kullanmayı tercih edebilir. Kamp ve plaj gibi farklı alanlara uzun süreli konaklamak için gittiğinizde bu termostan faydalanabilirsiniz. Zagana çelik termos 2 lt yorumları ve değerlendirmeleri ürünü kullanan kullanıcıların deneyimleri hakkında bilgi verir, dilerseniz kullanıcıların görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Zagana çelik termos 2 lt fiyatı hakkında Trendyol’dan detaylı bilgi edinebilir ve ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.