Zambak Plastik Katı Sabun Kutusu

29 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  29 TL
%5 indirim
3 x  27,55 TL
82,65 TL
%7 indirim
4 x  26,97 TL
107,88 TL
%10 indirim
5 x  26,10 TL
130,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Zambak Plastik Katı Sabun Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İSMER Satıcı Ünvanı: ABDURRAHMAN BÜTÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6278807570000011 Vergi Kimlik Numarası: 1930013510
    Bu ürün İSMER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önemli not: bazı ürünlerimiz stoklarımızda asorti dediğimiz farklı renklerden oluşmaktadır. Bu gibi durumlarda stoklarımızda mevcut olan ürün rengi gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Zambak Plastik Katı Sabun Kutusu

Ellerin temiz tutulması, vücut sağlığı açısından önemli bir yere sahiptir. Çeşitli salgın hastalıklardan ellerin temiz olması sayesinde korunmak mümkündür. Zambak plastik katı sabun kutusu P6479S2913 eşsiz tasarımı ile müşterilere kaliteli bir deneyim yaşatır. Ürün, kaliteli materyallerden yapıldığı için uzun ömürlü performans sağlar. Zambak sabun kutusu, portatif tasarımı ile pratik bir kullanım sunar. Bunun yanı sıra gün içerisinde her zaman çantada rahatlıkla taşınabilir. Bu sayede kişisel sabun ürünlerine istenildiği zaman ulaşılmasını sağlar. Böylelikle ellerin de sürekli hijyenik bir şekilde kalmasını beraberinde getirir. Zambak katı sabun kutusu kaliteli malzeme tasarımı sayesinde dayanıklı bir yapıya sahiptir. Müşteriler uzun süreli kullanımın keyfini çıkarır. Ürünün tasarım aşamalarında sağlıklı malzeme kullanımına önem gösterilir. Zambak sabun kutusuyla ellerinizin hijyenini sağlayabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Kaliteli malzeme içeriği
  • Dayanıklı yapı

Pratik Zambak Plastik Katı Sabun Kutusu Özellikleri

Pratik Zambak Plastik Katı Sabun Kutusu Özellikleri

Toplu kullanım alanlarında çoğu zaman kişisel temizlik ürünlerine ihtiyaç duyulur. Bunun için fonksiyonel bir saklama kabına ihtiyaç duyulur. Zambak plastik katı sabun kutusu özel tasarımı ile müşterilere günün her vakti kaliteli bir kullanım sunar. Portatif tasarımı sayesinde rahatlıkla çantada taşınabilir. Böylelikle sabun gibi hijyen eşyalarına günün her vakti ulaşmayı sağlar. Ürün, içerisine konan tüm temizlik malzemelerini güvenli bir şekilde muhafaza eder. İsteğe bağlı olarak banyo gibi alanlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Banyolarda lavabo kenarlarındaki kullanımlarda hijyen malzemesini güvenli bir şekilde korur. Kaliteli plastik tasarımı sayesinde uzun süreli kullanımlarda aşınma, bükülme gibi istenmeyen durumlara karşı direnç gösterir. Hassas tasarımı sayesinde kolay bir şekilde açılabilir ve kapatılabilir. Zambak plastik sabun kutusu ile günlük yaşantınızda sağlığınız için önemli kolaylıklar elde edebilirsiniz.

Beğenilen Zambak Plastik Katı Sabun Kutusu Avantajları

Beğenilen Zambak Plastik Katı Sabun Kutusu Avantajları

Sabun gibi hijyen malzemeleri için saklama kabı kullanımının birçok avantaj sağladığı görülür. Böylece toplu kullanım alanlarında hijyen konusunda yaşanan zorlukların aşılmasına katkı sunulur. Zambak katı sabun saklama kabı benzersiz tasarımı ile müşterilere pek çok önemli avantaj sunar. Ürün, ideal ebatları ile tüm dikkatleri üzerinde toplar. Tüm temizlik malzemelerini hassas bir biçimde muhafaza eder. Rahat taşınabilir olması sayesinde ideal bir tasarımdır. İşlevsel tasarımı ile banyo gibi alanlarda da kolay kullanım sunar. Kaliteli plastik yapısı sayesinde esneme, yamulma gibi olumsuz durumlara karşı direnç gösterir. Kolaylıkla açılıp kapanabilen modeli, pratik kullanımı beraberinde getirir. İçerisine konulan temizlik malzemelerinin bozulmadan etkili bir biçimde muhafaza edilmesini sağlar. Bu sebeple ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Zambak plastik katı sabun kutusu yorumları ürünün müşteriler tarafından oldukça beğenildiğini gösterir.

Avantajlı Zambak Plastik Katı Sabun Kutusu Fiyatları

Avantajlı Zambak Plastik Katı Sabun Kutusu Fiyatları

Zambak plastik katı sabun kutusu fiyatı, ürünün tüm özellik ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Kaliteli materyalleriyle bir fiyat performans ürünüdür. Ürün, kaliteli plastikten yapılarak dayanıklı bir performans sağlar. Güvenli bir kullanım sunan kusursuz tasarımı ile göz doldurur. Dayanıklı yapısı ve işlevsel kullanıma uygun tasarımı ile müşterilerin ilgisini çeker. Zambak plastik katı sabun kutusu kullananlar birçok önemli avantaja sahip olur. Sabunların kirlenmesini engelleyen kullanışlı bir üründür. Şık rengi ile dikkat çeken bir modeldir. İdeal ölçüleriyle farklı banyo dekorasyonlarına uyum sağlar. Parlak ve canlı görünümü, ürünün beğeni toplayan özellikleri arasında yer alır. Ürünü satın alarak bu avantajlardan yararlanma imkanına erişmek mümkündür. Zambak plastik katı sabunluk ile sosyal yaşantınızda hijyenik bir ortam oluşturabilirsiniz. Bu ürünün avantajlı fiyat seçeneklerine Trendyol üzerinde rahatlıkla ulaşabilirsiniz.