Zarias's Balmumu Parlak Shine

169 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zarias's Balmumu Parlak Shine

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ikram dünyası Satıcı Ünvanı: ÇOLAKLAR ZÜCCACİYE ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0260070172200018 Vergi Kimlik Numarası: 2600701722
    Bu ürün ikram dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gerçek Balmumundan yapılmıştır. Mum çapları 3 cm olmak üzere
  • 15 cm, 11 cm, 6 cm boylarında 3 adet mumdan oluşmaktadır. Simli mum boyası ile doğallığını kaybetmeden renklendirilmiş balmumu setleri. Balmumundan elde edilip sarılarak yapılan mumlar parafin, sentetik, koku verici gibi sağlığa zararlı kimyasal maddeler içermezler. Güzel görünümleri ve mis gibi bal kokularının yanı sıra astım, bronşit, nefes darlığı, bahar alerjisi gibi solunum rahatsızlıklarına da iyi gelir. Evinize mistik hava katacak doğal ve şifalı mumlardır. El yapımı olarak üretilmiş olup fitilinde pamuk kullanılmıştır. Bal mumu, işçi arıların bal yapmak için vücutlarının arka kısmından salgıladıkları bir sıvıdır. Bu sıvıyı kullanarak balların yapılacağı petekleri üretmektedirler. Bal mumu her ne kadar arılar için gerekli olsa da insan sağlığı için de oldukça önemli bir yapıya sahiptir. Başta solunum yolları rahatsızlıkları olmak üzere vücutta pek çok rahatsızlığa iyi gelmektedir. Aynı zamanda bal mumu şifa özelliklerinin yanı sıra güçlü bir ruh dengeleyici olarak da öne çıkmaktadır. Günün yorgunluğunun atılması, ortam içerisinde bulunan negatif enerjinin dağıtılması, stres ve kaygı gibi olumsuz özelliklerin bırakılması gibi ruh dengeleyici durumlarda oldukça yararlı olmaktadır. Özellikle meditasyon ve yoga gibi ritüellerin uygulanmasında güçlü bir odaklanma ve dikkat sağlayıcı olarak kullanılabilmektedir. Bal mumu hafif bal kokusuna sahip, yumuşak ve aromatik kokusu ile öne çıkmaktadır. Fiziksel ve zihinsel yararlarının yanı sıra ortamın havasının yumuşatılmak istenildiği anlarda da kullanılabilmektedir. Aynı zamanda etrafa yaydığı hoş ışığı sayesinde son derece güzel bir görüntüye sahiptir. Bal mumundan tam olarak yararlanabilmeniz için ise mumu yüksek ısıdan ve doğrudan güneş ışığından uzak tutunuz. Mumun deforme olmaması için çocuklardan ve evcil hayvanlardan uzak tutunuz. Mumun yanma esnasında etrafında patlayıcı, parlayıcı, alev alıcı ürünlerin olmamasına dikkat ediniz. Bal mumu doğal ve yaşayan bir ürün olduğu için uzun süreler bekletilmesi halinde renk tonunda değişiklikler gösterebilmektedir.. İçinde hiçbir kimyasal barındırmadığı için kötü koku ya da is çıkarmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Kokulu
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver