Zarif Home Iki Katlı Sunumluk Sepeti Gold

584 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zarif Home Iki Katlı Sunumluk Sepeti Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZARİFHOME Satıcı Ünvanı: ZARİF TEL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997072770600015 Vergi Kimlik Numarası: 9970727706
    Bu ürün ZARİFHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün 36*36*22 cm her türlü sunumluk olarak kullanılabilir. Islak zemin için uygundur Ürün sebze meve koymak amaçlı kullanilabilir., Kalın malzeme fırın boya ile üretilmiştir. Soyulma karama paslanma yapmaz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Zarif Home Iki Katlı Sunumluk Sepeti Gold

Mutfak ve salonların uygun köşelerinde şık bir sunum alanı ya da banyoda düzenleyici olarak Zarif Home iki katlı sunumluk sepeti gold SPTGLD01 kullanılabilir. Elegan görüntüye sahip gold rengi sayesinde sergilendiği alana şıklık katar. İki kat olarak tasarlanan ve içerisine birden fazla materyal yerleştirebileceğiniz sepeti meyve servisinde kullanabilirsiniz. Ahşap malzemeden yapılan sapı ile sunum sepetini kolayca yer değiştirebilirsiniz. Metalden üretilen ve ıslak zemine dayanıklı yapısıyla sıklıkla ıslanan mutfak tezgahında kullanılabilir. Kahve saatleri için gerekli olan malzemeleri bir arada düzenli biçimde tutabileceğiniz metal gold renkli stant 36 x 36 x 22 cm ebatlarıyla evinizde yer bulabilir. İşlevsel özellikleri yanında dekorasyona da parlak ve çekici gold rengiyle katkı sağlar. Bulunduğunuz mekana şıklık katmak için iki sepetli sunumluğu edinebilirsiniz.

  • Paslanmaz metal
  • Kullanışlı ebat
  • Parlak gold yüzey

Zarif Home İki Katlı Sunumluk Sepeti Gold Avantajları

Zarif Home İki Katlı Sunumluk Sepeti Gold Avantajları

Birden farklı alana düzenleyici çözümler getiren Zarif Home iki katlı sunumluk sepeti gold rengiyle sunum amaçlı da kullanılabilir. Mutfak tezgahında çeşitli mutfak gereçlerini yerleştirerek şık bir köşe oluşturulabilir. Suya dayanıklı, paslanmaz materyalden üretilen iki katlı sunumluk ıslak zeminlerde kullanıma uygundur. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre günlük yaşamda size eşlik edebilir. Misafirler için hazırlanan davet masalarında sepetin içerisine yiyecek konularak gold renkli sepeti kullanmak başka bir alternatiftir. Zarif Home iki katlı sunumluk sepeti sadece mutfak ve yiyecek servislerinde değil banyo gibi alanlarda kişisel bakım eşyalarını düzenlemek amacıyla da kullanılabilir. Çok fazla yer kaplamayan boyutları ürünün müşteriye sunduğu önemli avantajlardan biridir. Siz de evinizdeki dekorasyona katkı sağlayacak şık bir görüntüye sahip olan Zarif Home metal sunumluğa yaşam alanlarınızda rahatlıkla yer verebilirsiniz.

Zarif Home İki Katlı Sunumluk Sepeti Özellikleri

Zarif Home İki Katlı Sunumluk Sepeti Özellikleri

İki katlı sunumluk sepeti gold rengiyle mutfak veya sofralarda yer alan diğer malzemeler ile uyumlu bir konsept oluşturur. Metal malzemesi kararma, paslanma veya soyulma gibi deformasyonlara uğramadan ıslak zemin üzerinde kullanılabilir. İki katlı sepetin geniş haznelerine çok sayıda meyve yerleştirilerek servis edilebilir. Sunum için yerleştirilen ürünler ahşap kulbu sayesinde kolayca taşınır. Oturma odası, mutfak ve banyoda düzenleme amacıyla kullanılabilecek biçimdedir. Zarif Home iki katlı sunumluk sepeti gold kullananlar üründen işlevsel ve estetik yönden verim alabilir. Kahve köşesi oluşturmak için veya banyonuzda kişisel bakım malzemelerini tek bir sepet içerisinde düzenlemek için iki katlı sunumluk kullanılabilir. Siz de diğer eşyalarınız ile uyum içerisinde olabilecek ve bulunduğu ortama yeni bir hava katabilecek gold renge sahip paslanmaz Zarif Home markalı ürüne evinizde yer verebilirsiniz.

Zarif Home İki Katlı Sunumluk Sepeti Gold Fiyatları

Zarif Home İki Katlı Sunumluk Sepeti Gold Fiyatları

Üzerinde iki adet metal delikli yapıda sepet bulunan ürünün suya karşı paslanmaz, kararma yapmayan yapısı gibi tüm biçimsel ve işlevsel özellikleri göz önünde bulundurularak Zarif Home iki katlı sunumluk sepeti gold fiyatları belirlenir. Şık masalarda sunuma estetik bir hava katacak gold renkli sepet 36 x 36 x 22 cm ebatları sayesinde çeşitli alanlarda kullanılabilir. Geniş iki hazneye sahip olan ürün ahşap malzemeden yapılan kulp kısmıyla rahatça taşınır. Zarif Home iki katlı sunumluk sepeti gold yorumları ile ürünü satın almış kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Müşteriye uzun kullanım ömrü ile önemli bir avantaj oluşturan sunum iki katlı sunum sepeti üzerinde yer alan gold rengi soyulma yapmadan korur. Özenle hazırlanan sofralarda sunum için veya evinizin bir köşesinde konsept oluşturmak için Trendyol’dan Zarif Home sunumluğa uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.