ZEBEX Z-6070 Masaüstü Lazer Barkkod Okuyucu USB

7.660,50 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ZEBEX Z-6070 Masaüstü Lazer Barkkod Okuyucu USB

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NETSİPARİS Satıcı Ünvanı: ARSLAN BİLGİSAYAR ELEKTRONİK VE DEKORASYON DİZAYN HİZMETLERİ MERKEZİ SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0084007834200017 Vergi Kimlik Numarası: 0840078342
    Bu ürün NETSİPARİS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN BİLGİLERİ Işık Kaynağı:Çift 650 nm görülebilir lazer diyod (VLD) Tarama çizgi sayısı:32 lazer çizgisi Tarama Uzaklığı:216 mm (UPC/EAN 100%) Tarama Hızı:Çok yönlü mod : 2400 tarama/sn Tek çizgili mod : 74 tarama/sn Boyutlar:181.5 mm x 89.5 mm x 85 mm TESLİMAT BİLGİLERİ %100 müşteri memnuniyeti prensibiyle hizmet verme gayretindeyiz. Siparişinizi en hızlı şekilde kargoya teslim ediyoruz. İstatistiklere göre en iyi kargo firmalarını tercih ederek, hızlı teslimat almanızı sağlamaya çalışıyoruz. Yine de ürün veya ürünlerinizle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız bize hemen ulaşabilirsiniz. İADE / DEĞİŞİM BİLGİLERİ 'Cayma Hakkı Kullanımı ve İade Şartları', '6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun' ve 'Mesafeli Satışlara Dair Yönetmelik' hükümlerine tabi olacaktır. İade veya değişim yapılacak ürünün, Mağazanın anlaşmalı olduğu kargo firması ile gönderilmesini rica ederiz. SATIŞ SONRASI DESTEK Satın almış olduğunuz ürününde arıza çıkması durumunda
  • teknik servisimizin inceleme sonucunda değişim gerekli görüldüğünde ürün stoklarımızda mevcut ise değişimi yapılır. Bu süreçte gidiş geliş kargo ücretleri firmamız tarafından karşılanmaktadır. Eğer ürün bir süre kullanıldıktan sonra arızalanır ise garanti sürecini başlatıp üretici/ithalatçı firmaya yolluyoruz. Bu süreçte kargo ücreti alıcıya aittir. Ürün iadesinde ürünün orijinal paketi ile yollanması gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver