Zeki Çocuk Yayınları 1. Sınıf Bilsem Soruları Nasıl Çözülür?

89,13 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
100 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
104,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Zeki Çocuk Yayınları 1. Sınıf Bilsem Soruları Nasıl Çözülür?

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapkesesi Satıcı Ünvanı: KİDA KİTAP YAYIN DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388067329800015 Vergi Kimlik Numarası: 3880673298
    Bu ürün kitapkesesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1. Sınıf Bilsem Soruları Nasıl Çözülür? Kolektif / Zeki Çocuk Yayınları Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 128
  • Kağıt Türü: 1. Hm. Kağıt
  • Ebat: 19 x 27
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786059097253
  • Yazar: Kolektif

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Zeki Çocuk Yayınları 1. Sınıf Bilsem Soruları Nasıl Çözülür

Birinci sınıfa başlayan çocuklar için gelişimi destekleyici yardımcı kaynaklar son derece önemlidir. Doğru yaklaşımlar kazanılmasına katkıda bulunan eserler ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Zeki Çocuk Yayınları 1. sınıf bilsem soruları nasıl çözülür soru kitabı etkili sorulardan meydana gelen son derece kaliteli bir kaynaktır. Farklı soru tipleri ile çocuğun zihinsel gelişimini destekleyen kaynak, akıcı anlatıma sahiptir. Anlaşılır bir ifade kullanılarak hazırlanan sorular okul müfredatına uyum sağlar. Ders çalışmayı eğlenceli hale getiren bu kitap, oldukça eğitici bir kaynaktır. Birçok zihinsel gelişim alanına katkı sağlayan bu soru kitabı çocukların başarı oranını hızla artırmaya yardımcı olur. Sorulara yaklaşım şekilleri ve çözüm yöntemleriyle kalıcı bilgiler sağlayan eser, basit anlatıma sahiptir. Siz de çocuğunuz için güvenle satın alabilirsiniz.

  • Zeka gelişimi
  • Destekleyici kaynak
  • Mantıksal yaklaşım kazanımı

Kaliteli İçeriğe Sahip 1. Sınıf Bilsem Soruları Nasıl Çözülür

Kaliteli İçeriğe Sahip 1. Sınıf Bilsem Soruları Nasıl Çözülür

Birinci sınıfa başlayan çocuklarda soru çözme becerisini kazandırmak zahmetli olabilir. Bu konuda yardımcı olan bu kaynak kaliteli anlatımı ile beğeni toplar. 1. sınıf bilsem soruları nasıl çözülür son derece eğitici bir kaynaktır. 128 sayfadan meydana gelen kitap birçok farklı türde soru kalıbı ile öğrenciler için çeşitli yaklaşımlar geliştirmeye yardımcı olur. Görsel zekayı geliştirmeye destek olan şekilli sorular çocuklar tarafından keyifle çözülür. Bunun yanı sıra zeka gelişimine katkıda bulunan mantık soruları düşünme becerisi kazanmayı sağlar. Düşünceleri kullanarak nasıl çözümler yapılacağı çözümlü sorularda anlatılan kitap oldukça faydalıdır. Hafızayı çalıştırmaya yarayan birçok farklı içeriğe sahip olan eser özellikle odaklanma konusunda gelişim sağlar. Güzel ve faydalı içerikler kesintisiz çalışma imkanı sunar. Siz de bu kaliteli sorulardan meydana gelen yardımcı kaynağı güvenle satın alabilirsiniz.

Gelişimi Destekleyici 1. Sınıf Bilsem Soruları Nasıl Çözülür

Gelişimi Destekleyici 1. Sınıf Bilsem Soruları Nasıl Çözülür

Zeki Çocuk yayınları tarafından birinci sınıf öğrencileri için özenle hazırlanan soru bankası gelişimi destekleyici özelliğiyle ön plana çıkar. Çeşitli mantık içerikleri sayesinde muhakeme etme yeteneği kazandırmaya yardımcı olan kitap, severek tercih edilir. Gelişim çağındaki çocuklar için destekleyici özellik gösteren bu kaynak oldukça kaliteli bir içeriğe sahiptir. Profesyonel kişiler tarafından özenle hazırlanan konular etkileyici bir anlatıma sahiptir. Birinci sınıf öğrencileri için anlaşılır bir dilde hazırlanan gelişimi destekleyici içerikler hafızanın güçlenmesine katkı sağlar. Görsel hafıza için de etkili olan sorular farklı şekillerden meydana gelir. Kitabı çocukları için tercih eden ebeveynler tarafından yapılan Zeki Çocuk Yayınları 1. sınıf bilsem soruları nasıl çözülür yorumları kitap hakkında açıklayıcı bilgi verir. Siz de yorumlar yardımıyla ürün değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Gelişimi destekleyici özelliğiyle dikkat çeken bu kitabı satın alabilirsiniz.

Zeki Çocuk Yayınları Bilsem Soruları Nasıl Çözülür Fiyatı

Zeki Çocuk Yayınları Bilsem Soruları Nasıl Çözülür Fiyatı

Birinci sınıf öğrencileri için ders müfredatı doğrultusunda hazırlanan bu kitap zengin içeriğiyle beğeni toplar. Öğretmenler ve ebeveynler tarafından tavsiye edilen eser sıklıkla tercih edilir. Derslerde başarı elde etmek ve ileri sınıflar için sağlam bir temel hazırlamak için faydalanılan kaynakların kalitesi son derece önemlidir. Sağlam bir altyapıya sahip olmak ileride öğrencilerin başarı oranını etkileyebilir. IQ testleri ile zekayı zorlayan sorular içeren bu kaynak, zihnin hızlı şekilde çalışmasını teşvik eder. Zeki Çocuk Yayınları 1. sınıf bilsem soruları nasıl çözülür fiyatı ürünün kaliteli içeriği doğrultusunda belirlenir. 128 sayfa olan kitapta görsel zeka, mantık, şekil yeteneği gibi konularda birçok farklı soru ve çözüm yer alır. Siz de bu kaliteli soru bankasını Trendyol’da detaylı biçimde inceleyebilirsiniz. Çocuğunuzun gelişimi için destek sağlayan kitabı buradan satın alabilirsiniz.