Zekice Dedektif Akıl Ve Zeka Oyunu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
349 TL'ye %7 İndirim
3 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
188,80 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Zekice Dedektif Akıl Ve Zeka Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZİRVEDE Satıcı Ünvanı: ZİRVE AKIL OYUNLARI SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999109638800001 Vergi Kimlik Numarası: 9991096388
    Bu ürün ZİRVEDE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zekice Dedektif Akıl Ve Zeka Oyunu. Zeki dedektif plus Hız, dikkat, zeka, refleks, görsel algı becerisini güçlendiren ailenizle birlikte severek oynayacağınız bir oyundur. 3 Yaş ve üzeri çocukların bağlantısal düşünme, odaklanma ve konsantrasyon becerilerini geliştiren, 2-8 oyuncu tarafından oynanan eğlenceli bir oyundur. Kartını seç, şeklini bul, zile bas, oyunu kazan. Öncelikle karta bakılır, ortaya dizilmiş kartlarda şekil bulunur ve zile basılır. Şekiller doğru ise kart bilen kişinin olur. Oyun bitince Kartların arkasında yazan puanlar hesaplanır. En çok puanı alan kazanır.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 4-8 Kişi
  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Keyifli Vakit Geçirebilmeniz İçin Zeki Dedektif Sizlerle

Masa oyunları, farklı yaş grupları için üretimleri yapılan, farklı kategorilere sahip olan ve eğlence amacıyla üretilen oyunlardır. Küçük yaşlar için üretilen Zeki Dedektif oyunu genel olarak dikkat, görsel algı becerisi gibi konularda çocukların gelişim göstermelerine olanak sağlar. Aynı zamanda aile ile birlikte oynanan oyunlar çocuklarla kaliteli zaman geçirilmesine olanak tanır. Masa oyunları farklı üretim materyalleri ve kurallara bağlı kalarak oynanan oyunlar arasında da yer alır. Masa oyunu seven kişiler tarafından tercih edilen oyunlar gerek oyuncu sayıları gerekse kurallarına göre değişiklik gösterirken her aile ve arkadaş grubu tarafından da rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Kimi oyunlar dikkat ağırlıklı olarak üretilirken kimi oyunlar kullanıcıların isteklerine göre sadece eğlence amaçlı üretilmektedir. Yetişkinler için üretimleri yapılan masa oyunları ile çocuklar için üretilen oyunlar arasında farklılıklar bulunabilir. Gerek zorlukları gerekse oynanışları ile değişkenlik gösteren oyunlar kullanıcıların isteklerine göre satın alınabilmektedir.

  • Çocuklara Uygun
  • Dikkat Geliştirici
  • Görsel Zekaya Dayalı

Zeki Dedektif Oyunu

Zeki Dedektif Oyunu

Zeki Dedektif oyunu 2 yaş ve üzerindeki çocuklar için özel olarak tasarlanan görsel zekaya dayalı oyunlar arasında yer alır. Kişisel gelişimlerinin başında olan çocukların eğlenirken öğrenmelerine yardımcı olan oyun adından da anlaşılabileceği gibi dedektiflik teması çerçevesinde hazırlanmıştır. Zeki Dedektif Plus oyunu aynı serinin daha fazla görsele sahip oyunu olurken temel amaç kartlar ile zeminde bulunan görsellerin eşleştirilmesidir. Zeki Dedektif farklı formatlarda ve şekillerde uzun yıllardır satışı yapılan masa oyunları arasında yer almaktadır. Çocukların hız, dikkat, zeka, refleks ve görsel algı becerilerinin geliştirilmesi amaçlanırken bunlar çocukları eğlendirilerek yapılmaktadır. Çocukların arkadaşları ile oynayabileceği oyunlar arasında yer almasına karşın aynı zamanda aile oyunu olarak da bilinen Zekice Zeki Dedektif 1 oyunu çocukların dikkatleri geliştirebilmeleri için farklı strateji kuralları, renkli ve çok sayıda görsel tercih etmektedir.

Zeki Dedektif Oyunu Nasıl Oynanır?

Zeki Dedektif Oyunu Nasıl Oynanır?

Zeki dedektif oyunu ile oyunun serilerinin oynanışı tamamı ile aynıdır. Zeki Dedektif Plus oyunu aynı oynanışa sahip olurken içerisinde daha fazla görsel bulundurması nedeniyle tercih edilmektedir. Oyunun temel oynanışı; çok sayıda tek bir görsele ve puanlara sahip kartlarla sağlanmaktadır. Zeminde bulunan küçük görseller ile puanlara sahip kartlarda ki görseller eşleştirmeye çalışılır. Kartın üzerinde bulunan görseli zemin üzerinde ilk bulan kişi çana bir defa vurarak bulduğunu belirtir ve iki görseli eşleştirir. Zeki Dedektif içeriği bir adet çan, 4 veya 6 adet zemine koyulacak büyük kart, 1-2-3 puanlara sahip üzerinde farklı görseller bulunan küçük karttan oluşmaktadır. Çocuklar tarafından büyük ilgi gören oyun kişisel gelişim konularda büyük avantajlara sahip olurken aynı zamanda zihinsel gelişim, görsel algı ve odaklanma konularında da büyük avantajlara sahiptir.

Zeki Dedektif Yorumları ve Fiyatı

Zeki Dedektif Yorumları ve Fiyatı

Her oynamada zeminin yerlerinin değiştirilmesine ve çocukların dikkatlerinin geliştirilmesine olanak sağlayan bu eğlenceli oyunun farklı renklerde ve seviyelerde satışa çıkarılıyor olması ürünlerin tercih edilebilirliğini arttırmaktadır. Zeki Dedektif yorumları ebeveynler tarafından araştırılan oyun yorumları arasında yer almaktadır. Genel olarak oyunla ilgili yapılan yorumlar arasında çocuklar tarafından ne kadar dikkat çekici olduğu yer alırken aynı zamanda kartların kalitesi ve oyunun oynanışı ile ilgili de çok sayıda olumlu yorum bulunur. Oyunlar sonucunda çocukların dikkat ve reflekslerinin ne kadar gelişim gösterdiği ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Zeki Dedektif fiyatı oyun çeşitlerine bağlı, kendi arasında değişiklik gösterebilmektedir. Standart Zeki Dedektif oyunu genel olarak uygun fiyatlardan satışa sunulurken oyunun plus versiyonu genel olarak daha büyük olması ve içerisinde daha fazla görsel barındırması nedeniyle daha farklı fiyatlardan satışa sunulur. Siz de Trendyol üzerinden ürünü inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.