3
Kurdele kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Zelisceisler Tarihsiz Söz&nişan Isimli Kalpli Yüzük Kurdelesi

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Ürün Bilgileri

Zelisceisler Tarihsiz Söz&nişan Isimli Kalpli Yüzük Kurdelesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lafazan Shop Satıcı Ünvanı: SEMİHA KAPLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4981426891
    Bu ürün Lafazan Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grogren 1 cm eninde 1mt uzunluğunda bir ucuna KIZ İSMİ ve KALP (sonsuzluk yada yüzük simgesi) diğer ucuna ERKEK İSMİ ve KALP (sonsuzluk yada yüzük simgesi) şeklinde CIRTCIRTlıdır.YAZI RENK SEÇENEKLERİ:PARLAK gold, MAT gold, PARLAK gümüş, MAT gümüş, ROZE gold, bakır, siyah , kırmızı, beyaz, mavi, yeşil, saks mavisi, hologram ve lacivert şeklindedir. KURDELE RENK SEÇENEKLERİ:Beyaz, ekru, krem, kırmızı, bordo, siyah, açık lacivert, koyu lacivert, pudra, turkuaz, toz pembe, gri, kahve şeklindedir.ÖNEMLİ NOT: Satın aldıktan sonra SATICIYA SORU SOR bölümünden Sipariş Numaranızı, Yazılacak İsimleri, Yazı rengini, KALP veya sonsuzluk simgesi vs. olup olmayacağını Kurdele Rengini mutlaka belirtin!!!Yazı rengi belirtilmediğinde STANDART PARLAK GOLD VE Kalpli şekilde hazırlanıp gönderilecektir.TARİH YADA IKI UÇTADA IKI ISIM YAZILIMLI KURDELE DEGILDIR. Bunun için Lütfen diğer ürünlere bakın.Kişiye özel hazırlandığı için İADE kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Metraj 50-99m
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver